öğretmen CAFER YAŞAR.
Babamın albümünden bir resim babam siteye yüklememi istedi istek üzerine yükledim.babamdan size selamlar ve saygılar.
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
maşallahı varmışş baya bir rahabet varmıydı ozman okumaya baksana kalabalığa... hem kız oranı bile fazlaa..
iisimleride yazabilirmsn
a. seLam SaygıLar bizden...Babanız Hangi okulda okumuş? Okulun ismini ve tarihini yazarsan sanırım kişilere ulaşmak koLay olur...
Benim okuduğum yıllar, hatta benden bir sene üst sınıf olabilir. Ben rahmetli Tülay Kızılaslan'ın öğrencisiydim nur içinde yatsın. Sonradan Allah selamet versin Necla Okşar hocamız bizi yetiştirdi. Fotoğraftaki Cafer hocayı zaten tanıyorum, hizmetliyide görünce hatırladım, hatta Çanıda :) öğrencilerden kimseyi çıkaramadım. Sadece bir bayan var orada tahmin ettiğim onunda ismini zikretmek uygun olmayabilir.
O yıllardan kalma bir fotoğrafıda ben sizle paylaşayım, ayrı bir başlık açarak
babanıza hürmetler ve selamlar evet bende tanıdım cumhuriyet ilkokulu tabiki orada okudugum için çok hoş bir resim
slm o fotoğrafdan sanırım bir ara bizdede vardı orada benim babamda var
başak paylaşımın için saolasın resimde annemi ve halamıda gördüm isimlerini yazmam uygun olmaz babanıza saygı ve selamlar nizibe gelirken mümkünse resmi de getirebilirmisin bu resimden bizde yok fotokopisi de olabilir saolasın :)
Yahu bir anda beni o yıllara götürdünüz 1975 yılında bende cumhuriyet ilkokukunda 1/ C sınıfının öğrencisiydim
resimdeki bir çok kişiyi anımsadım.Hasan ÖZMEN,Meral GENGER sonra da Yüksel DUTLU ile okulu bitirmiştik.
başak cım AYŞE ABLA VAR ORADA O BENİM MANEVİ ABLAMDIR KÜÇÜKKENDE AYNI İMİŞ HALEN ÖLE :D BABANA SELAMLAR...
başak babana çok çok selam söyle...benim hocamdı çok severdim onu...o da beni çok severdi
ellerinden öpüyorum osman damar derseniz tanır heralde...
Ellerinden öpüyorum..Ben Burhan Atik..İstanbul'da yaşıyorum..1978 den beri..Epeydir Nizip Com'a bakamıyordum..Seyahatlerimden ve tatillerden dolayı..
Fotoğrafı görünce şoke oldum.. Aynı fotoğraf benim albumde yer almakta.. Benim sınıfımın resmi..
burhan atik abi babam sizi hatırlayamadı
Aleykümselam ... Sağolsun Bu Resmi Ilk Gördüğümde Okadar Duygulandimki Zaten Eski Beni Hep Etkiler Ne Olursa Olsun Siyah Beyaz Dünya Resmen Nostalji Kokuyor... öpüyorum Başak..
esento ablacım çok tşk ler bende sizi öpüyorum:):)
cafer hocama slm.lar saygılar bu bizim sınıfımızın resmidir resmi nizip comda görmek çok güzel hemde çok duygulandırdı.başak babana slm larımı ilet murat günok
geçmiş günleere tekrar döndük yanılımıyorsam bizlerden bir sene önce olacak rahmetli tülay kızılaslan hocamız vardı nur içinde yatsın sayın mehmet arkadaşım bizler içinde ayrı bir konu açarsan eski günleri yaşamış oluruz belki eski arkadaşlarımıla tekrar buluşuruz o zili unutmak mümkün mü
sayın admin sayfayı çabuk aç yosa bendeki resimlerinide ben yayınlayacaım ona göre
Tekrar merhaba.. Sayın Hocam Cafer Yaşar'a İstanbul 'dan hürmetler..
Bayramını kutluyorum..Ellerinden öpüyorum..
Hocamın beni hatırlaması o kadar yıldan sonra tabii ki zor..Ben de öğretmenim ve aynı zamanda Müzik Toplulukları kurucusu ve şef/solist olarak görev yapıyorum..Bizim sınıfı merhum Mehmet Yeşilçimen'den devir almıştı..sanırım 4.sınıfta..Böyle olunca 2 yıllık bir eğitiminden faydalanabildik..Belki hatırlar Merhum emlakçı Fahri Atik'in oğluyum..sınıfımızda Hacı Ekmekçi,Ata Şerbetçi,postane müdürünün oğlu Ahmet Merve Erinç vs gibi iisimler vardı..Saygı ve sevgiyle kalın...
başak kardeşim paylaşım için sagolasın. babam ilkokul resmnii görünce gurur duydu size teşşekkür ediyoruz.Bülent ALKAN'dan babanıza selamlar...
Bu bizim köylü cafer hoca onu tanıyorum..Hancağız köyünden..Çok güzel bir resim gerçekten..Saygılarıımı sunuyorum cafer hocaya....Fatih
harbi kiz orani aceyip yaw annem o zamanalr 2 yasindayimis :D
Aynı resmi 300 dpi tarayabilirmisin ? büyük olacaktır ama sen yükle, artık otomatikman küçültüyor.
basakcım meraba gondermıs oldugun 75 ve 72 yılarına aıt fotograflarda annemde var.75 yılındakı fotograf bızdede vardı ama 72 yılındakı yoktu.gorunce annem cok sevındı ve bır cok arkadasını hatırladı. emınım kı tanısıyoruzdur umarım musaıt bır zaman da gorusme fırsatımız olur ailene cok selamlar.
herkese selam benim öğretmenimdir.
ben isimlerini yazarım öğretmenim nasıl.iyidir inşallay. selamımı söyleyin sedat öğüt.
Cafer hocayı hatırlıyorum resimdeki bazı simalarıda hatırladım vaybe nereden nereye.
Bu resimde benim de kardeşim var ama pek ayırt edemedim ( ama sanki tam babanızın hemen sağ önünde duran kafa o gibi ), babanız onu da tanır ismi Tevfik AKIN , sizin oturduğunuz evden bir sokak ( Yaşar Sokak) yukarıda oturuyorduk. Cafer hocama hürmetlerimizi ve saygılarımızı iletin lütfen ellerinden öperiz, her ne kadar benim hocam olmasa dahi benim kardeşimin hocası idi, bu vesile ile tüm hocalarımıza bir kez daha hürmet ve saygılarımızı iletmek istiyorum.