http://www.resimekle.com/image/38765.jpeg
Yazdýrýlabilir Görünüm
http://www.resimekle.com/image/38765.jpeg
Baþkanýmýzýn dýþarýdan gelen yabancý misafirlerini gezdirmekten artýk tecrübe kazandýðým için,dýþarýdan gelen üye arkadaþlarý da gezdirmeyi kendime görev bildim ve kollarý sývadým. Eeee artýk Fatih abimizde Bursa'ya geldiðimizde bizi gezdirir herhalde.
http://www.resimekle.com/image/38772.jpeg
40 derece sýcakta gezmiþ olmanýn verdiði yorgunluk,hepsinin yüzünden okunuyor deðilmi ?
o Gün çok Sýcaktý Yaþlýlýktan Olsa Gerek .
artýk Bizde Emekli Olup Kenaramý çekilsek Acaba .
serin Yerlerde Kuþ Besleme Zamanýmýz Sanýrým Geldi.
Sen geç bile kaldýn HACI amca. Fotoðrafta göbeðin senden önde duruyor zaten. :)
"orhan abi" bence sen rehber ol, býrak siyaseti gelen misafirerini antebi,nizibi gezdirmekle meþul ol...
abi fotoðrafta kim kim?
ee nede olsa abilerimizi tanýmak bizimde hakkýmýz...
Yani Orhan abi,hayretsin valla... Adammý yiyeceðiz... Þuracýða yazýverseydin ya....
Þimdi Fatih abi hangisi...? (fsoyarik rumuzlu abimiz doðrumu)
Diðer abilerimizin rumuzu ne...? En üstteki çocuk,bizim ufaklýk olsa gerek...
Sen gözlüklü olansýn,orasý belli... Ya gerisi...
Sevgili Huzeyfe sen çatla emiii,
yukarýdaki üyelerde dahil daha birçoðuyla cumartesi gesesi hep beraber olcaðýz allahýn izniyle...
ayrýyetenbugün için sözleþtik, fatih abimiz orhan abimiz Nizip72 abimiz gökhan kardeþimiz ve de tabiki ben bir program yapacaðýz yine alllahýn izniyle,
çok þey kaçýrýyorsun huzeyfe çooooooooooooooooookkk
Orhan abim konunu daðýttýðým için özür dilerim,ama bazýlarý hakediyor... Dimi yaniii....?
BU DA METALA YETER KALK HADÝ LAFIN ALTINDAN METAL .HELAL HUZEYFEEEEEEEEEEEE:=)))
Sakallý kardeþ ortalýðý kýzýþtýrma... huzeyfenin caný saðolsun, :-))
kýna dediðin nedir ki huzeyfe gelsin istediði kadar vereyim.
Nasý çýkmýþým ama resimde bitkin bir haldeyiz dimi
.
Yani Huzeyfe ,Metalle bir olup konuyu nerelere getirmiþsiniz. Allah müstakýný vere,þu kýna meselesine gülmekten krize girdim.
Orhan Bey,
Bir zeugma turu da bana borçlusun haberin olsun.
Selamlar Saygýlar
Emrin olur abi,her zaman.
abi çok hoþ hoþ bir manzara keþke haber etseydinde bizlerde gelseydik.... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
Noirdoiser madem öyle cumartesi günü yine bir programýmýz var,al iþte çaðýrdýk seni ,gelecenmi?
abi geç kaldýn...dün haber vermen gerekirdi...þimdi ben hazýrlancam...otobüsten yer ayýrtýcam...binicem...18 saat yol gelicem yok yok hayatta yetiþemem keþke daha önce haber etseydin kesin gelirdim... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
Sevgili Noir ,bak hazýr kardeþinde askerden gelmiþken, gel de nur-i cemalini görelim. Seni çok özledik.
alýntý:
"quote" Huzeyfe demiþki:
Yapýlan araþtýrmalara göre ,kýna insan saðýlýðýnda etkin bir rol oynuyormuþ.... Gelinlerin ellerine,damatlarýn parmaklarýna ve hakedenlerin muhtelif yerlerine sürdükleri kýnanýn anavataný Hindistan olup,yöremizde çok kullanýlan bir maddedir...
bakýmda,kýna konusunda uzmanmýþýn..
Ee ahmet abi herkesin bir uzmanlýk alaný var huzeyfede uzmanlýk alaný olarak kendisine kýnayý seçmiþ. þimdi huzeyfe dýþarda...
gelince bizlere kýnanýn nasýl yakýldýðýnýn uygulamalý olarak gösterecek
BEN SENÝN SAGDICIN OLMAK ÝSTÝYORUM AMA METAL:=)))HOHOHOHO.. ARTIK HAHAHAHA DÝYE GÜLMEYECEM BÖYLE GÜLÜNCE GÜLMENÝN TADÝNA VARÝYORUM:=)))
fatih abi umarým hoþ vakit geçirmiþsindir.bu arada foto da çok karizma çýkmýþsýn abii:)
Bizim kýna iyi tutmuþ valla... Metalim iyisimi sen bu kýnayý yenile....
Yapýlan araþtýrmalara göre ,kýna insan saðýlýðýnda etkin bir rol oynuyormuþ.... Gelinlerin ellerine,damatlarýn parmaklarýna ve hakedenlerin muhtelif yerlerine sürdükleri kýnanýn anavataný Hindistan olup,yöremizde çok kullanýlan bir maddedir...
HUZEYFE ÜSTTEKÝ YAZIYI OKUDUKTAN SONRA YERLERE YATTIM ALEMSÝN VALLA.
kasapoðlu abim allahtan yerlere yattýktan sonra kalkýp yorum yazabilmiþsiniz,
yoksa huzeyfeye kim destek olcaktý deðilmi
Yaaaa þu kasapoðlu abime de hasta oluyom ya....
Hayrola metoþ...! Zorunamý gitti caným.... Eeeeee bizimde kendimize göre dostalrýmýz var elbet.... Senin gibi sahipsizmiyiz...?
herkes gibi bende çocuklarý severim huzeyfe...
kýna konusunda ise sana söz eðer büyürde evlenirsen elime kýnayý yakacam :-)
hattasenin kýnayý bile yakarým...
<div align="justify" Metalkardeþimben herkese destek olurum.haaaa unutmadan sizlerin böyle birbirinize tatlý tatlý takýlmalarýnýz inanki hoþuma gidiyor Allah muhabbetinizi arttýrsýn .........sevgilerimle</div
orhan kardeþime.sevgili güleçyüzlü hacýma.balcan delisi pardon gökhanýma ve kardeþine,huzeyfe ile terbiye ve islah edilen metal kardeþime,sevgili saldýraya,adýyamandan gelen misafir kardeþime belkýz köyü imamýna,su deposubelediye görevlilerine gezi için çok çok teþekkürler
ayrýca Nizipte bulunduðum süre içinde baþta hasan ve çoþkun kardeþim olmak üzere tüm belediye görevlilerine ayrý ayrý teþekkür ederim
Reca ederim fatih abi ne demek bizler yeterince hasbihal edip, sizleri aðýrlayamadýk ama hacý ve orhan yüzümüzü aðarttýlar. Tekrar görüþmek dilegiyle allaha emanet ol.
alýntý:
"quote" fsoyarik demiþki:
orhan kardeþime.sevgili güleçyüzlü hacýma.balcan delisi pardon gökhanýma ve kardeþine,huzeyfeyi terbiye ve islah eden metal kardeþime,sevgili saldýraya,adýyamandan gelen misafir kardeþime belkýz köyü imamýna,su deposubelediye görevlilerine gezi için çok çok teþekkürler
ayrýca Nizipte bulunduðum süre içinde baþta hasan ve çoþkun kardeþim olmak üzere tüm belediye görevlilerine ayrý ayrý teþekkür ederim
Fatih abi yukrdaki yazýný düzelttim þimdi oldu,
Ayrýca bizlerde sana teþekkür ederiz, varlýðýnla bizleri onurlandýrdýn...
orhan kardeþime.sevgili güleçyüzlü hacýma.................... pardon gökhanýma ve kardeþine,huzeyfe ile terbiye ve islah edilen metal kardeþime,sevgili saldýraya,adýyamandan gelen misafir kardeþime belkýz köyü imamýna,su deposubelediye görevlilerine gezi için çok çok teþekkürler
olsa daha güzel olur yani bizimde bir aðýrlýðýmýz var dimi yani :))))
Balcan delisimi....? Ha ha ha ha ha..... Ya fsoyarik abim alem adammýþsýn,sevdim seni.... Ha ha ha ha ha....Yav Gökhancým,adýna çok sevindim.... Haaaa aklýmdayken,Birecik cinsindenmi...? Ha ha ha ha ha ha ....
orhan kardeþ seni tebrik ederim zeugmaya baþbakan geldi ama senin kadar zeugmayý tanýtamadý valla...sen bir harikasýn bu kadar iþ arasýnda buraya bile bu kadar zaman ayýrabiliyorsun......helalim var sana......
Dýþarýdan gelen vatandaþlarýmýzý zeugma da gezdirmek ,benim için ayrý bir zevk. Ýnan sayýsýný ben bile unuttum :)
Artýk banada bir NÝZÝp turu attýrýrsýn orhan abi deðilmi NÝZÝPe geldiðim zaman hem hasret giderir hemde gezeriz biirde güzel yemek yeriz