Nizip.commun önemli ve sevilen üylerinden ibram27 nizip i terk etmiş kendisinin gitmesine çok üzüldük ...:o
Yazdırılabilir Görünüm
Nizip.commun önemli ve sevilen üylerinden ibram27 nizip i terk etmiş kendisinin gitmesine çok üzüldük ...:o
nereye gitmiş neden gitmiş sebebini bilen yok mu?
ibram27 abimiz İstanbulda Çalışıyor. allah işlerinde hayırlı bol kazanç versin...
Allah Işlerini Rast Getirsin Hoca Efendinin
Allah hayırlısını versin muhterem hocama..samimi ve dürüst insana...
Hocam şu tel ini aç, ulaşamıyoruz sana!..
Yolun açık olsun ibramm hoca.
ibram hocam allah bol kazançlar versin arada bir takıl yine unutma bizleri...
allah rast getirsin yolu açık olsun
Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah işleri rast gelir
hoş geldin allah işini rasgetirsin
insanın doydugu yer doydugu yerdir demekki ibrahim hoca nizipte umdugunu bulamamış bizim gibi gurbete çıkmak zorunda kalmış ALLAH yardımcısı olsun
Gönderenler sağolsun..Bazılarının onu anlamsı lazımdı. Ama anlamak istemediler.
Keşke Helalleşip Gitseydi.DAHA ŞIK OLURDU.
degerli arkadaşlar ibram27 kardeşimizin telefonu çalındıgından dolayı tlf nu kapalı ama yine aynı numarayla kendisine ulaşa bilirsiniz çünkü yetek kartını aldı kendisi bütünm tlf ndaki numaraları kaymetmiş kendisine ulaşıp numaralarınızı verebilirsiniz eski numarası
kardeşler ibram27 kardeşin melmeketi terk etmesine cok üzüldüm vallah nizibin böyle adamlara ihtiyaçı vardı vallah.
ALLAH İŞİNİ GÜÇÜNÜ RAS GETİRSİN.
29 yıl calıştığı fabrikanın sahibi sevinimiş diye duydum ALLAH onları islah etsin AMİN.
hayırlı olsun....
"Kullar Allahın kulu, memleketler Allahın mülküdür. Öyleyse nerde hayır görürseniz oraya yerleşin" Ev kema ... Hadisi Şerif.
seven sevvmeyen her kese teş ederim.Allah her insanın ve canlının rızıkına kefildir.Ben buna inanan bir insanım Allah kötülere muhtac etmesin amin.
ALLAHA EMANET OLUN....