Çok değerli bir abimizin. Nizip semalarında uçarken bir ay önce çektiği fotoğrafları görmenizi istedim. Bir benzerinin daha olmadığı fotoğrafları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Galerideki Nizip/ Haritalar kategorisinde bulabilirsiniz.
![]()
![]()
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
abı çok tskler gercektende çok harıka resımler
abi bu fotograflar sanki uzaydan çekilmiş gibi uçaktan daha net görükmesi lazım bu işte bilmediğimiz ne var, pilot arkadaşına ve sana sitemize yapmış oldugunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz
Haci kardeş sana ve arkadaşına teşekkür ederiz. Fotoğrafları görünce çok etkilendim. Sanırım çok yüksekten çekildiği için google earth benzeri görünüyor. Özellikle ufku gösteren fotoğrafa bayıldım.
teşekkürler hacı abi bir şey soracam atlas jetlemi çektin bu fotoları:)
gerçekten de güzel resimler demekki nizip uçaktan böyle görünüyormuş resmi çekenin ellerine sağlık uçağı sürenin yüreğine sağlık
harika resimler gerçekten
haci abi emeğinize sağlık...
metal abının attıgı resımde daha çok bellı oluyor
Bu arada PİLOT ARKADAŞ'ının olduğunu da öğrenmiş bulunduk yaniiiiiii.
oooooooooooooo Hacım nihayet fotoları buraya attın,ya arkadaşlar bir ay yalvardım bunları yayınlasın diye,neyse sonunda yola gelmiş. Teşekkürleeeeer Hacııııım
Muhteşem .
Bu Nasil Uçaktan çekilmiş Hayret Yaniii Bu Bence Uçak Degil Heraat Dan çekilmiş Eklenmiş....
BENCE füze...
Resimler çok güzel paylaşım için teşekkürler
bence pilot arkadaşın seni kandırmış ne dersin
fotografı uzydanmı çekilmiş nizipin tşk ederim