TİCARET LİSESİ MEZUNLARI GECESİ(6.NCI)
Bu yıl 6.sını düzenleyeceğimiz TİCARET LİSESİ MEZUNLARI gecesini 22 AĞUSTOS 2006 olarak kararlaştırdık. Katılmak isteyen arkadaşlar en kısa zamanda irtibata geçersek iyi olur. Her seferinde olduğu gibi, niye haber etmediniz demeyesiniz sonra...
Mekan olarak birecik mirkelam tesislerini düşündük. Eski hocalarımızdan ulaştığımıza ulaştık, hanifi KARAOĞLU çok memnun oldu. en vefalı sizler çıktınız dedi.
Milletvekilimiz Mehmet SARI Bey’e ve İl milli eğitim md. Fikret ATAK hocamızada ulaşıldı. İnşallah kendileride gecemize teşrif edeceklerdir.
Bu arada Müjgan hoca ve Ömer Faruk YAŞAROĞLU’ na ulaşacağım bir tel veren arkadaş olursa onlarıda davet etmeyi düşünüyoruz.
NOT : Katılım için irtibat kuracağımız arkadaşlar ...
N.D.Hastanesi Md.Yrd. Bilal DÖRTBUDAK : 0-542-4641400
Serbest Muhasebeci. Cuma ÇINAR : 0-544-5771586
.
nizip Ticaret Lisesi gecesi
Ben Nizip Ticaret Lisesi ikinci mezunuyum bu gecelerin düzenlenmesinden duydukça gurur duyuyorum ve çok özeniyorum ama işim gereği Antalya ilinde yaşadığım için gelemiyorum çok üzülüyorum bir defa Birecikte Mirkelam tesislerinde yapılmıştı katıldım çok hoşuma gitti eskimeyen arkadaşları tekrar bir arada görmek gerçekten çok güzel yakın olan ve vakti olan herkesin burada bulunmasını canı gönülden arzu ediyorum.