-
MSN adreslerimiz...
Değerli Nizip.com üyeleri,zaman zaman bilgi alışverişinde bulunmak için,veya bazı konuların özel olmasından kaynaklandığı için,biribirimize ulaşmada sıkıntılar yaşıyoruz. Belki özel mesaj yoluyla bu halledilebilir diyeceksiniz ama,özel mesaj ile yazışmak ciddi bir zaman kaybı oluyor. Karşıdakinin mesajını almasını beklemektense,şu bölüme herkes msn adersini verirse bu işe bir çözüm bulunmuş olur kanaatindeyim. Ayrıca sevgili Admin bu konuyu sabitlerse sevinirim.
İlk olarak ben msn mi vereyim o zaman.
orhancelik27@windowslive.com
-
-
haklısınOrhan abi
osman_dogan_02@hotmail.com
osman@dogan.com.
Edited by - osmandogan on 13.08.2006 23:46:49
-
sezer_Nizipradyo@hotmail.com
ama msn ye pek sık girmem.. .
-
-
arslantek2@msn.com
buyrun ben ERARENG ne istemiştiniz...
-
abi zaten sende wardı ama:))musti_399@mynet.com
-
huzeyfe de msn nnenenesiniş yazsın
-
Eee yazdıkya...
Bu günlerde msn min aylık bakımını yapıyorum belki ondan dolayı açmıyordur...
-
Huzeyfe sallamayı hiç beceremiyorsun
-
pek kullanmıyorum ama
felsefefe@hotmail.com
.
-
hakketen yazmış
acer mi yazdın orayı ben görmemiştim
-
-
-
slm arkadaslar gercekten guzel bı dusunce bende msn adresımı sızlerle paylasmak ısterım ben rustem cankesen (durumcuemminin)oglu msn adresım durumcuemmi@hotmail.com
-
herkese merhabalar,
orhan bey, veya admin arkadaşımızdan rica edelim, MSN kullannaların bir listesini çıkarıp yayınlasınlar,
tek bir listeden gitmek bence dahi iyi olur,
Haaaa bu arada orhan bey, bursada Nizipliler derneği dedin ama ben 3-5 kişiye sordum kimsenin haberi yok tek bildiğim Gaziantepliler derneğinin başkan ve tüm üyelerinin Nizip'li olduğudur, karıştırmayalım. Bşkan kimmiş
selamlar,
ilker kayar
mak.müh.
siv_ilker@hotmail.com
.
-
Abi galiba bir yanlışlık ettim,şimdi Erkut Dikici abimiz,Bursa G.antepliler dernek başkanıydı,fakat 2 ay önce bıraktı. Yani yönetim el değişti.
Eeee abi gecenin saat 2 sinde msn de yazışırsak böyle yanlış bilgiler verebiliriz. Ama Erkut abimizin ve Necip Çılkız abimizin sosyal yönlerinin aktif olduğunu söyleyebilirim. Yeni başkanın ismini duymuştum ama,şuan hatırlayamıyorum,Mahmut Acar gibi bir isimmiydi acaba? Neyse İlker abi,bence bu konuda daha fazla sağlıklı bilgi vermeyeceğim. Özür... :)
-
haydi bende yazayım msn imi benbaskan@hotmail.com
-
-
msn ile çok güzel toplantılar yapılduğını biliyormusunuz?
Haftanın bir günü büyük grup toplantıları yapalım msn de.
Mesela her c.tesi saat 10 gibi veya başka bir gece belirleyip, periyodik olarak buluşabiliriz.
-
evet çok güzel olur.Mehmet beye katılıyorum
belki bundan böyle msn de kullanırız. yoksa kullandığımız yok.
msn:..........dervis@Nizip.com.
-
cengiz600@yahoo.com
<a href="mailto:cengiz600@gmail.com,cengiz600@hotmail.com,cengiz600@mynet.com,cengizkarabacak@tekniküniversite.org,karabacakc@itu.edu.tr"
cengiz600@gmail.com,cengiz600@hotmai...akc@itu.edu.tr</a
Edited by - cengizkrbck on 9/19/2006 6:54:14 PM
-
huzeyfe beni neden engellediğini açıklar mısın?.
alıntı:
"quote" Huzeyfe demişki:
huzeyfe-22@hotmail.com
.
-
Sitede benden msn mi isteyen arkadaslar zaman zaman çikiyor... Sagolsunlar.... Fakat msn de yazismayi pek sevmiyorum. Zaten sürekli kapalidir... Gerçek hayatta hiç gülmesini beceremeyen,içine kapanik sessiz bir kisiligim var..... Msn ortaminda benden sıkılirsiniz..... Nedeni bu abicim.... Geçenlerde üyelerden biri msn mi israrla istedi,genelde kapali olan msnmi o arkadasin hatirina açtim... Herif sanki bana hakaret etmek için özel bir davranis sergiledi.... Çok moralim bozuldu....
Bak abicim belki yaptigim büyük bir edepsizlikti size karsi,ama lütfen bana anlayis gösterin.... Suan üyelerle tanismaya kendimi hazir hissetmiyom.... Beni affedin.... .
Edited by - admin on 18.09.2006 09:21:26 AM
-
Genelde Uye bilgilerinde msn ler yazılı zannediyorum.
nbc@Nizipbilisim.com
-
Benim msn adresim bilgin_zaane@hotmail.com bilgilerinize arz olunur..
SELAMETLE...
-
arkadaslar bu konuyu aktıf tutarsak çok ıyı olur sımdı unıversıteye yerlesen arkadaslar ve dıgerlerı maıl adreslerını yazarsa çok ıyı olur
-
bi arkadaşın dediği gibi msn adrs veren arkadaşları liste halinde olsa bencede iyi olur.
neu.edu.838@hotmail.com.
-
-
-
-
Bu kadar insan yazmış bende yazmassam ayıp olur bence yimazkorkmaz@hotmail.com.
-
ahmetaksoy62@hotmail.com
herkesin emrindeyiz.
-
-
Yeni arkadaşlar var ve yeniden msn mi yazayım osman@dogan.com
-
-
-
benim adres mustafabilici@hotmail.com...
bu arada ömerin adresi çok hoşuma gitti...
-
osman yeter nedecen leyn bu kadar adresi
-