CASSİO LİNCOLN
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ljkU04sGrtQ[/youtube]
Yazdırılabilir Görünüm
CASSİO LİNCOLN
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ljkU04sGrtQ[/youtube]
[youtube]-MN6JiCO8y4[/youtube]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=gdvOfs7d2t4[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=8Hd950QZqXw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=vbGb5a1BhH4[/YOUTUBE]
Aslan'dan UEFA'ya mesaj var: 2-1
![]()
30.08.2007 23:06 - Spor haberleri bugün 303.818 kişi tarafından okundu
Galatasaray, UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu'nda deplasmanda 2-1 yendiği Hırvatistan ekibi NK Slaven'i Ali Sami Yen Stadı'nda da aynı skorla geçerek adını 1. Tur'a yazdırmayı başardı.
Karşılaşmanın henüz 10. dakikasında Ümit Karan'la öne geçen Galatasaray, 36. dakikada Poljak'ın penaltısına engel olamadı ve skor 1-1'e geldi. Fakat Avrupa kupalarında bir hayli tecrübeli olan Cim Bom bu gole 1 dakika sonra Hakan Şükür ile cevap vermesini bildi ve maç ta bu skorla sona erdi.
Galatasaray'ın UEFA Kupası 1. Turu'ndaki rakibi yarın 14.00'da yapılacak kura çekiminde belli olacak.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
8. dakikada Servet'in pasıyla sağdan hızla hareketlenen Hakan Şükür, ceza sahasına girer girmez vurdu top kaleciden döndü.
9. dakikada Slaven Koprivnica ceza sahası içine yapılan ortada, Servet topu kafayla Ümit Karan'a indirdi. Golcü futbolcunun kafa vuruşunda top yan direkten döndü. Sabri'nin tekrar ceza sahasına ortaladığı topla buluşan Lincoln, sağ çaprazda savunma oyuncularını geçtikten sonra pasını Ümit Karan'a verdi. Ümit Karan, ön direkte gelişine bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0
16. dakikada Hırvat ekibinin atağında Servet'i geçen Kresinger, sağdan ceza sahasına girdikten sonra çaprazdan topu içeri çevirdi. Kaleci Orkun, yatarak topa sahip oldu.
27. dakikada Sabri'nin ceza sahası dışından sert şutunda defans oyuncularına çarpan top, kornere çıktı.
36. dakikada Kresinger'in pasıyla sağdan ceza sahasına giren Senic, Orkun'un müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Poljak, beraberliği sağlayan golü kaydetti. 1-1
37. dakikada Galatasaray'ın geliştirdiği atakta Ümit Karan'ın pasında topu ceza sahası içinde kontrol eden Hakan Şükür, sol ayağıyla dönerek mükemmel vurdu, meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 2-1
"NONDA ASLAN OLDU!"
Galatasaray, forvet transferini sonunda noktaladı. Görüşmeler için İtalya'da bulunan yöneticiler, Roma'nın Kongolu golcüsü Shabani Nonda ile her konuda anlaştı.
NONDA kimdir
6 Mart 1977 Bujumbura, Burundi doğumlu 1.82 boyunda, 72 kilo olan Shabani Nonda, Kongo Milli Takımı'nın formasını giyiyor. 2000'de Monaco'ya transfer olan Nonda, 2004 Şampiyonlar Ligi finalinde Monaco formasıyla final oynadı. Monaco'da 57 gol kaydeden futbolcu ardından 31 Ağustos 2006'da bir yıllığına kiralık olarak Tugay Kerimoğlu'nun da formasını giydiği Premier League ekibi Blackburn Rovers'a geçti. 29 Ağustos'ta Roma'dan Galatasaray'a geçtiği haberi gelen futbolcu Rovers'da bir sezonda 26 maçta 7 gol kaydetti.
95/98 yılları arasında üç sezon FC Zürich'de oynayan Nonda İsviçre'de 75 maçta 36 gol kaydetti. 98/00'de iki sezon da Stade Rennais'de oynayan Kongolu futbolcu 62 maçta 31 gol kaydetti.
Nonda'nın Burundi'de doğmuş olmasına rağmen Kongo vatandaşlığı bulunuyor ve 5 kez milli takım ile sahaya çıktı.
2002-03'te Monaco ile geçirdiği muhteşem sezonda 26 lig golü kaydeden futbolcu ciddi bir şekilde dizinden sakatlandı ve 2003/04'te sadece 7 maça ilk 11'de ve 5 maça da sonradan girdi 5 gol kaydetti
![]()
Takıma Ne Kadar Katkısı Olur o TartıŞıLır Yinede Necati ve Hasan Gabzenin Gitmemesi lazımdı...
Nonda Iyi Bir Transfere Benziyor Ama Hakan şükür Onu Da Bitirir Diye Tahmin Ediyorum. Hakan Bir Gol Daha Atarsa Gs Nin De Hayatini Kurtaracak Zaten Bu Sezon Bu Rekoru Kirmak Için Oynuyor. Tamam Mazisi Var Ama Istikbali Kalmamiş Gs Ye Zarar Veriyor.
ArkadaşLar Konuyu amacından saptırmayaLım Lütfen... beni kırmadığınız için şimdiden teşekkürler...
galatasarda basarı olmaması temennısıyle
sevgili genco ben sizin Yakınen dost Oldugunuzu iyi bilenlerden biriyim. sadece Konun dagılmasını Önlemek İçin yazıları sildim... art niyet aradıĞım yok dedigim gibi Konumuz amacından sapmasın.. aLEEe NickLi üye sorumLuLugun ne oldugunu biliyorsan herşeye karışmamında anlamını idrak ediyorsundur umarım. art Niyetim olsaydı Bütün mesajLarını silerdim!
msjı silmektense değiştireydin. naylon kudretlerini yanlış kullanma cali kardeşim hani biri konuya girse ne olmuş burda der:)
Hakancıgım Kudret tek olan allahın elindedir ben Konunun amacından FarkLı Yöne çekilmemesi için sildim. ayrıca bazı galatasaryLı arkadaşLarda şikayette bulunuyorlar!Hakancıgım değiştirseydim bu seferde niye değiştirdin Olurdu? o Yüzden silmek daha manTıkLı...
biz galatasaray ın transferleri hakkında konu acıyoruz ama fenerli arkadaslar bu konuyu baska yere cekiyorlar lütfen arakdaslar hoşunuza gitmiyorsa yorum yazmayınız teşekkürler
işte böyle ettigin için senin yazdıgın mesajlar siliniyor
o zaman mesajlarım neden siliniyor deme
ne dedimki şimdi ben yaaaa biraz gercekci olun hep pembe mutlu tabloyla olmuyor canım azcık realist olun
yok eline sağlık ebi emeğe teşekkürler paylaşım için teşekkürler ne bu ya oyun mu oynuyoz kişilik kavramı olmuyor herkes böle konuşsa bizim ne farkımız kalacak :)
Neyse sevgili arkadaşlar konuyu da uzatmayalım bence gerek yok.kimsenin kalbi kırılmasın böyle şeyler için...takımımızın transferleri hayırlı olsun demek yeterlidir.dimi?
şimdi türkiyede bukadar sorun varken bunlarımı tartışıyorsunuz diyenler var ama bişey diyimm yapmıyalım bunlarıı cuma ali kardeşim sanada diyorum ben siteye girip yorumlarımı yazıp cıkan biriyimm... burda nasıl diyosak biz bir aileyiz.. demi.. birakta ailede şakalaşmalarda olsunn.. sonucta konu hakkında şakalar... hem silmişsin cok ayıp etmişsinn... orda ayıp bişey yoktuu.....
msjını sildiğini farkeder ama değiştirdiğini farketmez sen yine de silme değiştir
genco anlamak istemeyene zorla anlatamam! anlayışından dolayı seni kutlarım.
Hakancıgım ben kendi işime bakıyorum!
anlayış bekleme allah aşkına ne anlayışıymış bu böylee... ben kötüü bişey yazxmadığım sürece benim yazdıklarımı silme konuyu dağılmasın diye yaptığın şeye bakk allah aşkınaa.. o konunun dağılması gerekiyor zatennn... cünkü dağılcak bir konu sen kii daah ciddii konuşarlan ilgilenen yazan birisin neden bukadar kıllık kaptın o konuya yazılanlara anlamadımm...!
sorumluluk sadece mesajları silip ve klasik bir değişle LÜTFEN KONUYU DAĞITMAYALIM ANLAYIŞ GÖSTERİN demeke oluyosa kusura bakmayın ama sorumlunun bir işlevi kalmıyor basit yanııı
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=3r48avMMSs4[/YOUTUBE]