-
NİZİP’E ÖZLEM DUYMAK
UZAK KALMAK VARSA BUNUN EN KÖTÜ TARAFI UZAKTA KALANI ÖZLEMEKTİR. ORADA VEFALI DOSTLARI ÖZLEMEKTİR. ÖZLEDİM NİZİP SENİ VE TÜM DOSTLARIMI GELİYORUM HASRETLERİ SONA ERDİRMEYE DOSTLARA KAVUŞMAYA GELİYORUM... BU KADAR ZOR GELECEGİNİ BİLMEZDİM HİÇ AYRILIĞIN... NİHAYET BİTİYOR
-
Bi çayı hakettin ozaman :)
-
AYNI DUYGULARI PAYLAŞIYORUZ ABİ BENDE ÇOOOOOK ÖZLEDİM NİZİPİ
-
İnsan sevdiği herşeyi özlüyor, soyut veya somut...
memleket-anne-baba-sevdiği insanlar...
ama bazı değerler uzakta olunca daha iyi anlaşılıyor
Allah kavuşulamayacak özlemler vermesin...
-
alıntı:
admin :
Bi çayı hakettin ozaman :)
Hayırdır admin siteyi bırakıp çaycılığa mı merak sardın yoksa..
Eger öylese haber verde bari bizde bir çay içek demli tarafından...
Arkadaşlar bugünlük çaylar admin arkadaştan ...
buyrun afiyetle için...
( admin vaz cayma sonra...
-
Ülen aklın fikrin yemede içmede, acıcık sana diyimkine maraşlı olduğunu heryerde belli etme... hemde konu özlem duymak delmiiii....
-
alıntı:
metal :
Ülen aklın fikrin yemede içmede, acıcık sana diyimkine maraşlı olduğunu heryerde belli etme... hemde konu özlem duymak delmiiii....
olm metal
Akıllı uslu yaz şurda alırım anahtarını...
Yolda kalırsın sonra..
Akçakente doğru tabana kuvvet yürürsün sonra...
-
Triox kardeşim sen bu eraregin kusuruna bakma maraşlı olduğu için formlarda konunun dağıtılmaması gerektiğini bilmiyor... acaba diyorum huzeyfeylemi bir yakınlığı var konu dağıtmayı ondan mı öğrendi,
Bence Erareng'in konuyu dağıtma sebebi ne biliyormusunuz...
Kendisi duygusuz ve kalpsiz olduğu için özlem duymak diye bir duyguyu hissedemiyor...
Ama öğrenecek abisiiiiii...
-
niye olm
Benimde bir kalbim var tama yogrum..
Gösterim mi...
istersen...
-
abi walla özledik yaa.senede en fazla 1-2 ay kalabiliyorum bazen o bile olmuyoo...ama az kaldı yaz okulunun bitmesine:))
-
İNSAN OĞLU HASRETLİK DENEN DUYĞUYU HER AYRILIKTA TEKRAR YAŞARMIŞ
VATAN SEVGİSİ İMANDANDIR (HADİS)
-
özlememek mümkün mü? tüm dostlar gözümde hasret hasret yayılıyor şimdi.ahhhhhhh ahhhhhhh ne cok özlemişim sizi ve yaz gecelerini.hepinize ii geceler
-
malesef ki memleketten uzakta olmak çok kötü...ben senede en fazla 10 gün durabiliyorum gönül hep orda olmak ister ama malesef şartlar onu göstermiyor kısmet ay sonuna kadar bizde bir memleket havası alırız heralde....
-
Selam Demhat abim... Nerlerdesin ...? Ne yaparsın...?
Eeeee Noirim Doiserim arasıra memleket havasını almak lazım değilmi...?
Saldıraycığım galiba sen öğrenci idin... Okulun bitmeden özlemden felan bahsetme,boş veeer,sen okuluna bak....
Biz memleketteyizde ne olmuş... Siz işlerinize bakın...
-
Ben Nizip'i kesinlikle özlemiyorum... Ben Nizip'teki arkadaşlarımı özlüyorum... Ben Nizip'i özlemiyorum... Ben Nizip'teki akrabalarımı, dostlarımı, annemin yaptığı yemekleri, ailemi özlüyorum.... Ne Taşbaş'ı ne de Hancağız'ı özlüyorum.... Nizip'in özlenecek bir yanı yok.... Ne Nizip'in köstebek yuvasına dönmüş yollarını, ne de sokak kenarlarındaki çöplerini özlüyorum... Varoşlar sefalet içerisinde yaşarken, Nizip'in zengin semtlerine yapılan hizmetleri görmek istemiyorum... Nizip'te hala süregelen yobazlıkları tekrar yaşamak, insanlıktan uzak manzaralarla karşılaşmak istemiyorum.... Nizip günümüzden 40 yıl geride. Bu geriliği bir an önce kapatmak için ne bir çalışma yapılmakta, nede proje üretilmekte... Bu kadar olumsuzluk varken Nizip'i de özlemek namümkün.... Valla Nizip'ten bir şekilde kurtulduğum içinde kendimi şanslı hissediyorum.... Nizip'ten kurtulmak isteyen bir dünya arkadaşım var.... Onlarında bu başarıya Allah'ın izni ile kavuşmasını istiyorum....
-
abi harbiden zor be dışarda olmak insan geçmişini özlüyor arkadaşlarını sohbetlerini özlüyor herşeyini özlüyor işte daha ben Nizipten ayrılalı 2 ay oldu ama şimdiden dayanamıyorum çok zor
gurbetlik her gördüğüm isimde her dükkanda Nizip i arıyorum
-
haberg bizde seni ozlemiyoruz zaten sen orda kal birdahada buraya gelme ailenide al yanına bu yoksulluktan fakırlıkten kurtar fakir ama gururlu olmayı bilirmisin sen, hani bir laf vardır bilirmisin sen memleketinin 1 dışarının 3 iyidir sen kacmışsın kurtuldugunu sanıyrsun ama ölünce bile seni buraya kömecekler unutma
-
BEN NİZİPLİ DEGİLİM AMA İNANIN NİZİPTEN GİDECEM DİYE ŞİMDİDEN BİR ÜZÜNTÜ KAPLADI YÜREGİMİ...
BEN NİZİBİN TAŞLARINI
BOZUK PARKLARDA OYNAYAN ÇOCUKLARINI
ÇAMURLU YOLLARDAN AİLESİNE EKMEK GÖTÜRMEYE ÇALIŞAN BABALARI
VE BOZULAN DÜNYAYA İNAT DİNİNDEN ÖDÜN VERMEYEN
ÇAGDAŞLIK DİYE BAŞINI AÇMAYAN BACILARIMI
İNANIN ÇOK SEVİYORUM....
-
Nizip görüldüğü gibi yaşayana da, ayrı kalana da, ayrılmak zorunda kalana da ,bir tutku ,ne bileyim belkide buna Nizipte yaşamış çok eski insanların ve eserlerinin etkisi vardır.