NİZİP'imizin sevilen simalarından ve yarım asırlık usta berberi ŞIHMÜSLÜM TAPINÇ nam-ı diğer BERBER ŞİHO Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Yakınlarına başsağlığı kendisine ALLAH'tan rahmet dileriz...İyi bir baba dostuydu!...
Yazdırılabilir Görünüm
NİZİP'imizin sevilen simalarından ve yarım asırlık usta berberi ŞIHMÜSLÜM TAPINÇ nam-ı diğer BERBER ŞİHO Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Yakınlarına başsağlığı kendisine ALLAH'tan rahmet dileriz...İyi bir baba dostuydu!...
Allah rahmet etsin.temiz ve usta bir esnaftı.
ALLAH RAHMET EYLESİN
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah
Allah rahmet eylesın
ALLAH RAHMET EYLESİN..
Allah rahmet eylesin...
Komşumuzdu, güler yüzlü bir insandı. Allah rahmet eylesin. Evdeki kötürüm hanımına da acil şifalar diliyorum.
Allah Rahmet etsin... YaKınLarına Sabır Versin... Mekanı Cennet Olsun...
allah rahmet eylesin
mekanı cennet olsun rabbim tahsiratını affetsin
Allah rahmet eylesin,gerçekten eskilerden temiz bir insandı baba dostuydu hal hatır gönül bilen bir büyüğümüzdü...
allah rahmet eylesin
allah rahnet eylesin mekanı cennet olur inşallah
Her ne kadar da tanımasamda ALLAH RAHMET EYLESİN yakınlarına başsağlığı diliyorum
Allah rahmet etsin...Mekanı cennet olsun...
Memleketimizin güler yüzlü insanları aramızdan birer birer ayrılıyor. Rahmetli Kebapçi Uğur Cankesen ustanın berberiydi. Her ikiside güler yüzlü, esnafların içinde örnek alınacak örnek insanlardı. Şimdi her ikiside Hâk dünyasındalar. Herikisininde ruhları şâd mekanları cennet olsun.
sıhmuslum dedemın elınde buyudum Allah rahmet eglesın tekrardan anmak ıstedım :(mekanı cennet olur ıns dualarım senınle
allah rahmet eylesin
Allah Rahmet eylesin, Yakınlarına sabır eylesin.
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inşaallah...