Siz değerli Nizipcom üyelerini Firevs & Mustafa'nın Nizkah törenlerine bekliyoruz. Bu özel günümüze katılmanızı ümid ediyoruz.
Belediye Nikah salonu 16/08/07 20:30
[IMG]![]()
Yazdırılabilir Görünüm
hayırlı uğurlu olsun allah bir yastıkta kocatsın..darısıda hakan şahine olsun....
hayırlı uğurlu olsun mustafa kardeşim. gelecez pirate bacanakla :D
Mutluluklar saadetler dilerim.
Allah hayırlı ve mesud etsin.
hayırlı olsun...Allah mesut etsin...
Way beeee tosunum demek senide kaybettik,demek kaderde senin mürüvetini görmekte nasip olacaktı,ya bak çok duygulandım ya :)
unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir evlilik Gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim mutlu bir yaşam dileğiyle
darısı tüm bekarların başına ama ilk önce bana tabiki
allah mutlulugunu daim etsin orda olsaydım dügün fotograflarını ben çekerdim allah mesut etsin
hayattaki en yakın üç dostun sağlık mutluluk ve basarı olsun
:DGazan Mubarek Olsun
Hayırlı uğurlu olsun mustafa abi Allah bir yastıkta kocatsın inşallah
mustafa kardeim hayırlı uğurlu olsun inşallah, sizlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim
darısı önce nişanlı olan hakan'a sonra da bana :)
Kıymetli Kardeşim mesud ve saadet dolu bir ömür dileğiyle
Yüce Allahım tüm yardımlarını sizden esirgemesin
hepinizdende Allah razı olsun bu kadar güzel duaya amin diyecez inşallah...
Allah SOnunu Getirsin, İnsallah Orda Olacagğız Damadada Maşallah Çagıracagız... :D Darısı İbocan ve Prate382 e olsun...
Hayırlı uğurlu olsun mustafa abi Allah bir yastıkta kocatsın inşallah
Hayırlı olsun mustafa abi. Mesud ve beraber bir ömür dileğiyle...
Mustafa akıllı ol,daha şansını bitirmedin iyi düşün bu kadar uzun intihar hayret.Selamlar
sevgili kardeşim ALLAH mesut bahtiyar etsin bir yastıkta sevgi ve saygı içinde bir ömrü paylaşırsınız inşallah.
Darısı benim başımaaaaaaaaaaaaaa....Amiiiin....
Kısmet Mustafa.... Fatih abinin dediği gibi bu tür konuLarda akıllı olmak Lazım... Fatih abim birşey biliyorda Öyle diyor:D
Mustafa kardeş hayırlı olsun Akraba oluyoruz demek ama sana bir sitemim var :D Bir Dokuyucu soy ismini bilici yapacaksın sen bizim soy ismimizi alsan ne olur :)
şey kem küm :D almazdımmm:D:D
Gökhan Kardeş senin sesin Çıkmıyor sitemizin en Capkın erkeklerinden birisin:D Seni ne zaman everik:D
İnşallah Kısmet ne zamansa o gün:)
Bu arada ben çapkın değilim sen kendine bak:D
Kardeşime bir ömür boyu mutluluklar diliyorum..Allah aralarındaki sevgi ve muhabbeti arttırsın inşaallah..ve darısı bütün bekar arkadaşların başına olsun..tabi önce evde kalmışlara:Dmiksam..sen hele bi otur evinde:D
Rabbim bugünlere kazasız belasız eriştirdi bizi, kötü gözün bakması,ve kötü dil'in şerrinden,
Rabbim korusun seni,inşaallah bu güzel günün'de sevenlerinin dua'sıyla beraber,Rabbim senin ömrüne,evliliğini huzur ve bereket içinde tamamlasın inşaallah.
MUstafa şimdi sen Gökhan'ın eniştesimi oluyon ? İyi valla ya :)
mustafa abı hayırlı ugurlu olsun bır yastıkta kocayın
Hayırlı ogurlu olsun.Allah bir yastıkda kocatsın...
Mutluluklar saadetler dilerim....
ALLAH HAYIRLI BİR EVLİLİK VE BU BİRLİKTELİĞİN DEVAMINI VERSİN.
İNŞALLAH ALLAH'TAN BİR MANİ OLMAZSA DAVETE İCABET EDERİZ. şimdiden hayırlı olsun mustafa
Mustafa kardeşim Allah hayırlı ve mübarek etsin.İnşaallah o mutlu gününde seninle beraber olacağız.