Ben beden eğitimi öğrencisiyim Nizipte bu sayı az olmasına rağmen burs alamıyoruz sesimi burdan duyurmak istiyorum.
Yazdırılabilir Görünüm
Ben beden eğitimi öğrencisiyim Nizipte bu sayı az olmasına rağmen burs alamıyoruz sesimi burdan duyurmak istiyorum.
burs almak konusunda hepimizin sorunları var...:(
Geçen senelerde buna benzer baya bir konu açtık ama iş Nümed(Nizipli üniversite mezunları ) derneğinin kurulamamasında düğümlendi...
İnşallah kardeş sen ve seninki arkadaşlar burs bulabilir...
18 agustos günkü toplantı için ilgili lonuya birşeyler yazdım,bazı tekliflerim oldu,
inşallah değerlendirilir, elimizden geldiğince sizlere destek omak isteriz,
allah bize biz sizlere, kazandığımız sürece sizlerle paylaşmaktan gurur duyarız.
selamlar,
ilker
Belediyemizin bu konuda bir adım atması lazım. İlçemize bir sürü güzellik yaptı öğrencileri de görmesi lazım.
1-Kaymakamlık sosyal Yardımlaşma ya başvurun.
FAKAt::Sosyal yard, başvuru ve öğrenci kabul etme zamanları uyumsuz olabiliyor.bazen ağostosta kayıt ediyor fakat bu kezde öğrenci belgesi sorunu oluyor.bazende ekim ayında kayıt kabul edilebiliyor.
2-Belediyemiz bu yönde çokyönlü hizmet veriyor.
Fakat:yine kayıt kabul tarihleri değişebiliyor.
3-Yine Nizipimizde hayırsever işadamlarımız, esnaflarımız da burs veriyor.
fakat: bu da yine kişisel uğraşınıza kalıyor.
ayrıca bölüm, süre, kişisel özellikleriniz itibariyle sıkı elemeler var.
Her başvuru formunda da 'yanlış beyan edilen bilgilerde cezai sorumluluk üzerimdedir ve sorun idare mahkemeleri çözüm yetkisindedir 'diye imzanın yanında ifade mevcut:)
önemli olan sorup soruşturmak ve zamanın geçmemesi yönünde çalışmak.öğrencilerde burs sorunu çok fazla.hele Nizipimizde bu yönde keskin adımlar olmayınca.
son söz:Lütfen acil ihtiyacımız yoksa başvuru yapmayalım.hakeden alsın.
Fakir çocuklara yönelik projelerimiz vardı ve bunu hayata geçirdik,belediye olarak 600 fakir çocuğun okuması için yeni bir okuma salonu açtık ve şuan faal durumda, yalnız üniversite öğrencilerine yönelik burs verme gibi bir çalışmamız olmadı,malum küçük belediye olmamız itibariyle bizi aşıyor. Yalnız G.antep büyükşehir belediyesi her yıl burs veriyor,oraya başvurmanızı öneririm. Ayrıca Nizip kaymakamlığı sosyal yardımlaşma ve dayanışma fonu yılda bir kez olmak üzere yol parası adı altında yardım ediyor.Fakat okulların açıldığı hafta öğrenci belgesi ile gidip başvurmanız gerekiyor. Detaylı bilgi için cepten beni ararsanız blgi verebilirim.
SLM ALEYKÜM ARKADAŞLAR BURS VEREN KURUMLAR HAKKINDA BİLGİNİZ VARSA LÜTFEN YAZIN
SELAM İMAM HATİPLİM
İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER BU SORUN ARKADAŞIMIN SORUNU ASLINDA ÜYELİĞİ OLMADIĞI İÇİN BENİM ÜYELİĞİMDEN YAZDIK
SELAM İMAM HATİPLİM
SLM KARDEŞ BENİM
SORUNUMU GUNDEME GETİRDİGİN İÇİN TEŞEKUR
DLM İMAM HATİPLİM:p
EVt bilgisi olan yazrsa iyi olur...
Selam Arkadaslar
Denizlide Okuyorum Nizipliyim
Bu Kaymakamlik Ve Belediye Bursuna Başvurdum Ama Sonucunu Bilmiyorum Yardimci Olursaniz Sevinirim şimdiden Teşekkurler
burs başvurusunda başvuracağınız bir çok yer mevcut
en kısa zamanda bu adresleri sizlere ulaştırmaya çalışacağım
BURSLARLA İLGİLİ SİTELER
www.twas.org
www.ucl.ac.uk/admission/scholarships
www.turkstudent.com
www.milliyet.com.tr
www.tuba.gov.tr/burs.html
www.ted.org.tr/burs.html
www.yok.gov.tr/burs/yurticiburs.html
bu adresler gibi internet aracılığıyla birçok kuruluşların web sayfasından bilgi edinebilirsiniz
BURS VEREN BAZI KURULUŞLARIN TELEFON NUMARALARI
başbakanlık: 0312 419 13 93/94
hacı ömer sabancı vakfı: 0322 363 09 88
istanbul ticaret borsası vakfı: 0 212 511 84 40
koç vakfı: 0 216 341 46 51
sema yazar gençlik vakfı: 0 312 440 16 16
türk diyanet vakfı: 0 312 417 08 74
eğitim gönüllüleri vakfı: 0 216 492 32 32
çağdaş yaşamı destekleme derneği: 0 212 275 50 82 - 288 54 31
ali ekinci vakfı: 0 212 270 67 01
şahinler vakfı: 0 212 637 29 37
t. kanserle savaş vakfı: 0 212 278 83 41
sermaye piyasası kurulu: 0 312 212 62 80
finans vakfı: 0 212 23066 18
türkiye bilişim vakfı: 0 212 245 20 02
sağlık vakfı: 0 212 532 53 15
icep burs vakfı:0 312 436 19 64 - 446 42 45
türkiye milli kültür vakfı: 0 212 417 64 78
türk kadınlar birliği vakfı:0 212 263 67 39
daha bir çok kurum ve kuruluş mevcuttur uygun vakitlerde
araştırmaya devam edeceğim
malum son sınıfız işler yoğun
SAol Emek verip bulmuşsun bu adresleri ama biz nizipli abilerimizden burs istiyoruz nizipli işadamları yok mu ya bu kadar telefonun içinde birtane nizipli iş adamının telefonu yok Şuan Nİzipteyiz Okula gitmeden burda Gidip başvurup burs alabilecegimiz yerler yok mu ?