Ulaştırma Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz beyfendinin yarın sabah katılacağı Kumla gemisinin hizmete alınması törenine tüm Nizip.com üyeleri davetlidir.
Yer: Zeugma antik kenti
saat : 10:30
Yazdırılabilir Görünüm
Ulaştırma Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz beyfendinin yarın sabah katılacağı Kumla gemisinin hizmete alınması törenine tüm Nizip.com üyeleri davetlidir.
Yer: Zeugma antik kenti
saat : 10:30
NE BU YA HERSEY NIZIPTE OLMASI MI LAZIM ORHAN BEY :(
Hangi gün saat 10: 30 da onu yazmamışsın??????????
abi o gemi gitmemişmiydi yaw...
Eda hanım ve rasim abi ikinizinde mesajını tam olarak anlayamadım :S
Mustafa kardeş bu ayrı bir gemi,ilçe kaymakamlığına bağlı.
Malesef gelemiyorum....:(
ben karıştırdım da Eda Hanım ın da hoşuna gitmiş Nizp e bu kadar çok hizmet niye diyor??
Haaaaaaaa tamam anladım :)
:D KONU KARISTI BEN SADDECE BURDAKI OLAN TOPLANTI VB GEZILERIN SADECE NIZIPTE OLMASINDAN SIKAYETCIYIM CUNKU BEN ISTANBULDAYIM NIZIP BENIM MEMLEKETIM HERSEYIM ONA YAPILAN HER IS HER KATKI BENI SEVINDIRIR VE MUTLU EDER
İşte şimdi daha iyi anlaşıldı :) :)
BUNA SEVINDIM :D
o zaman sende nizibe gel eda hanım herşey Nizipte olmuyor Eskişehir'e de gidildi ya zamanı bekle istanbul için ya da Nizip'e gel o zaman
GELMEK ISTERIZ AMA BILDIGINIZ GIBI DURUMLAR MUSAIT DEGIL
o zaman bekleyeceksiniz sizde İstanbul seferimizi :D
INS OLURSA HEPINIZI BEKLERIM BENIM MISAFIRIM OLUCAKSINIZ KABUL EDERSENIZ
yani maşallah huzeyfeyi aratmıyorsunuz konu darmadağın olmuş :D
İlçemize Hayırlı olsun...
heheheh cok komık
orhan abi davet için tşkler ama biz zaten gelemeyiz...zaten Nizip.com toplantısında da yokum:( artık gelince hep beraber bir zeugma turu yapar mıyız?
Tebrik ederim Sayın Başkanımızın icraatları saymakla bitmez helal olsun der muhabbetle selamlarım.
Açılışı bu gün yaptık,üstüne bir de tekne turu attık. Protokol eksiksiz ordaydı ama,Nizip com. üyelerinden kimseyi göremedim. :)
sevgili orhan tekne pozun süper
Nizip.com üyelerinden hiç kimsenin olmayışı da dahada süper!!!!!!!
protokol masasında sudan başka birşey yok yemek olaydı bak kaç kişi gelirdi.
güzelmis imkan olsaydı bizde gelirdik...
Tüh beeee....!!! Böyle güzel anları hep kaçırıyom ya....
ORHAN ORHAN SENİN YÜZÜNDEN NİZİBE GERİ DÖNECEM HABERİN OLSUN BÖYLE DAVETLERİ KAÇIRIYOM MALUMATIN OLSUN
Gel abi seni özel olarak ben gezdireceğim. :)
orhan benim fotografımı görsen dersinki ulan bu çiloglu senmisin dersin
(ama saka bir yana sayenizde karar verdim 2008 yılı içinde nizibe kesin dönüs yapacam )
Valla abi sizi tam çıkaramadım
ben 1975 liyim Nizip lisesi mezunuyun fotografçıyım istanbul dayım şimdilik bu kadar yeter