SELAMLAR NİZİPLİ DOSTLARIM UZUN ZAMANDIR SİTEYİ TAKİP EDİYORDUM AMA YENİ ÜYE OLDUM.TÜM SİTE SAKİNLERİNE TEŞEKÜR EDİYORUM BU SİTEYİ ÇOK İYİ BENİMSEMİŞLER VE SAMİMİYETLERİ BENİ GERÇEKTEN ÇOK SEVİNDİRDİ.
Yazdırılabilir Görünüm
SELAMLAR NİZİPLİ DOSTLARIM UZUN ZAMANDIR SİTEYİ TAKİP EDİYORDUM AMA YENİ ÜYE OLDUM.TÜM SİTE SAKİNLERİNE TEŞEKÜR EDİYORUM BU SİTEYİ ÇOK İYİ BENİMSEMİŞLER VE SAMİMİYETLERİ BENİ GERÇEKTEN ÇOK SEVİNDİRDİ.
aleyküm selam.madem ilk kez aramıza geldin artık ilk benim çayımı iceceksin biyere bırakmam:=)hosgelmişssin
Hoşgeldin kızıl elma, ee artık sende Nizip. com'un bir üyesi olduğuna göre bu site seninde sayılır, inşallah değerli yorumlarınla site dahada yukarılara taşınacaktır, sevgiler :-))
alıntı:
"quote" kızıl elma demişki:
kızıl ha?
hoş geldin
Dostum,
Aramıza hoş geldin
Selamlar Saygılar.
ALLAHRAZI OLSUN ARKADAŞLAR BU SICAK KARŞILAMANIZ BENİ ÇOK MEMNUN ETTİ.HOŞ BULDUK.İNŞALLAH BU SİTEYE BENİM DE BİR YARARIM DOKUNUR
aleykümselam kızıl elma hoş geldin.şey bi şey sorcam abi mi diyelim ablamı diyelim????.yanlış anlama profilinde cinsiyetini yazmamışsın da o yüzden sordum
hoşgelmişin abi.safalar getirmişin. bir emrin olursa bekleriz.abi. kendine ii bakk. oldumu?
Sayın kızıl elma,
bu güzide siteye ve bu güzide insanların arasına hoşgeldiniz. saygılarımla.
Hoşgeldin arkadaşım. Mümkünse sizi tanımak isterdik
KARDEŞ HOŞ GELDİN TANIŞALIM......
hoş bulduk arkadaşlar beni sadece siteye katkılarımla tanımanızı istiyorum.yankeesat arkadaşımın dediği gibi bu güzide siteye benim de faydam olsun istiyorum
elbette kızıl elma kardeşim şimdi yapacağın birinci katkıyı hemen söyleyelim....
Sitedeki herkese üzümlü kek yapıp yedirmelisin, ne bilim aklıma ilk o geldi :-)))
Ama akhenaton kardeşime sakın sorma o kesinlikle kebap ister...
Huzeyfe desen illa dondurma veya baklava der...
yani anlayacağın en masrafsız benim :-))
alıntı:
"quote" asi ve mavi demişki:
aleykümselam kızıl elma hoş geldin.şey bi şey sorcam abi mi diyelim ablamı diyelim????.yanlış anlama profilinde cinsiyetini yazmamışsın da o yüzden sordum
Ayyyyyyy....Öldüm valla gülmekten...
Pardon özür dilerim , hoşgeldin kızılelma abicim....
HUZEYFE ABİ DİYOSUNDA YA BAYANSA NE YAPCAN....
Tamamda ablacığım ya erkekse.....
O zaman da bize bi uçar bi uçar..... Dimi yani..... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-wink[/IMG]
haklısın huzeyfe abi de bende açıklasın diyorum bayan mı erkek mi oldugunu hele sen bu işe bi el at ta ögren kimmiş bu kızıl elma...
Hadi sitede anket düzenleyelim kızıl elma erkak mi? yoksa bayan mı?
metal abi sen anketi başlat yeterkiii..
ha bu arada konuyu dagıtmayı ögrenmişim dimi tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
Başka işiniz kalmadı dimi sizin..... Ya napcaksınız kızmı erkemi olduğunu..... Size ne....?
Ama bana kalırsa erkek....
Walla bayan mı erkek mi bilmiyorum ama eminim bu yazıları okuyunca biz<e kıs kıs gülecektir....
ha bide eğer erkekse vedeki bizler bayan diye tutturursak o zaman durum değişir :-))
Ama bence bayan
inşaallah bayandır...
AÇIKCASI CİNSİYETİMİN BU KADAR MERAK KONUSU OLACAĞINI HİÇ HESABA KATMAMIŞTIM.NEYSE SİZ TAHMİNLERİNİZİ UZATMADAN BEN SÖYLİM ARKADAŞLAR ÇOK ŞÜKÜR ""ERKEĞİM"".
bende MAÇO ERKEK im:=))kızıl elma abi senin bu sayfa geyet neseli geçiçek valla.
Kızıl elma kardeşim, inan sitemizde bulunmanın bayan-erkek ayrımı yok kesinliklede sadece hitap açısından merak edildi. neyse ki durumu açıkladın da herşey yoluna girdi sayılır, ankete falan gerek kalmadı :-))
Sakallı kardeş, sen maço erkek im demişsin de merak ettim acaba sitenin light - kılıbık erkeği kim :-))
Bitane bulaydımda ben ligth olaydım.....Ooooooofff....Oooooooffffff.....
metal kardes.valla o konuda bi bilgim yok herkes kendinden sorumlu ben macoyum bunu biliyorum.bütün millet itiraf etmeli nasıl oldugunu bak huzeyfe nasıl da itiraf etmiş:=))
Ligth ile kazak erkek arasında 24 saat vardır. Light emirleri hemen yerine getirir,kazak erkek 24 sonra.....
Ama neticede her ikiside emri yerine gitirir. tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG] .
Duydun mu sakallı kardeş, alakuş abim açıklamış durumu :-))
bekar oldugum için henüz o emir durumlarıyla karsı karsıya degilim:=))alakus abim kendisi konusmuyor tecrübesi konusuyor:=))ayrıca metal kardeşim alakus abinin yorumunu yorumlamıssın.ya sen neysin:=))
Ben modern bir erkeğin olması gibi bir erkeğim :-))
yani maçoyumda diyemiyorum, light da diyemiyorum ...
bi türlü modernizmi yakalayamadım:=))yakalamak içinde hiçte ısrar etmiyorum.hadi politik cevap vermeyi bırak :=))bişeyler de metal kardeş hadi yaparsın hadi zor degil okadar
aramıza hoşgeldin kardeş.umarım hoşça sohbetler ederiz
HOŞBULDUK KADEŞİM İNŞALLAL DEDİĞİN GİBİ HOŞ SOHBETLER EDERİZ.
Hoş sohbetlere başladık bile....
aleyküm selam hoş geldiniz..
hoş bulduk akhenaton kardeşim.şimdilik çok sık giremiyorum siteye inşallah 1 haftaya kadar işlerimi bitirirsem daha çok girerim.görüşmek üzere