![]()
BU FOTOMONTAJ DEĞİLDİR.ÖZHAN BAŞKAN MUSTAFAKEMALPAŞA 'YA BİZİ ZİYARETE GELMİŞLER.
Yazdırılabilir Görünüm
NEREDE BU FENER BOSTANLILAR
Abi kesin hastanenin döner sermayesinden pay istemeye gelmiştir.
hahahahahhaha
valla doğru subutay, hatta hastanede yardım kumbarası koymak istemişte olabilir, ama helal olsun haa başkanları iyiçalışıyor :D:D:D
bu takım elbiseliyi bir yerden tanıyom ama çıkaramadım stendapçımıydı ne
BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARI
ne olmus yanı ?
VALLA HELAL SANA SUBUTAY TEŞHİSİN ÇOK DOĞRU KALA KALA HASTANENİN DÖNER SERMAYESİNE KALDILAR.DUYDUĞUMA GÖRE ORASIDA PAYI KESMİŞ BENCE EN İYİSİ CUMA NAMAZINDA ÇARŞI ÇAMİİNE GİTSİN ORADA KESİN BİR ŞEYLER KOPARIR BEN EMİNİM BUNDAN.YAZIK YAW HEMDE ÇOK YAZIK NE OLDUM DEĞİL NE OLACAĞIM DEMELİ İNSAN:)
EN BÜYÜK FENERBAHÇE VARMI DAHA ÖTESİ
NİYE AĞLIYORSUNUZ ARKADAŞLAR.SİZİNDE BAŞKANINIZ ÜYELERİNİ GEZİP ZİYARET ETSİN.
SÖYLEDİKLERİNİZE KATILMIYORUM TAM TERSİ BÜYÜK MİKTARDA HASTANEMİZE BAĞIŞTA BULUNMAYI VAAD ETTİLER.SELAMLAR
sayın ve çok kıymetli kanal arkadasım bunlar milattan önce çok büyük takımdı hatta şu an büyük bir takım var hani adının basharfi fenerbahçe o zaman onlar gıpta ile bakarlardı
ama KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN BU HESAP DÖNER
ayrıca sayın fenerliler roberto karlos ve vederson geldi takımdaki boy ortalaması düstü diye üzülmesin büyük baskan herkese 8,2cm dia altından boy ekletecekmiş (paramız varya ondan)
işte ben boşuna demiyom
BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARI
ya subutay bey sizin tarihinize saygılı oldugunu zu zannederdim
onların yüzü hörmetine
boş çevirmeyediniz garibanları
abi nerde bi gsli görürsenin hemen bi bozuk para paren sizin başınızın gözünüzün sadakası olsun :D:D:D:D
Fatih abi güzel bir hatıra senin adına sevindim. Keşke birkaç futbolcuda olsaydı..
[quote=fsoyarik;75830]NİYE AĞLIYORSUNUZ ARKADAŞLAR.SİZİNDE BAŞKANINIZ ÜYELERİNİ GEZİP ZİYARET ETSİN.
SÖYLEDİKLERİNİZE KATILMIYORUM TAM TERSİ BÜYÜK MİKTARDA HASTANEMİZE BAĞIŞTA BULUNMAYI VAAD ETTİLER.SELAMLAR[/quote
PARASI VARMIKİDE BAĞIŞTA BULUNSUN..YAW DAHA ONLAR AÇ KARINLARINI DOYURAMIYORLAR NASIL SİZİN İŞYERİNE BAĞIŞ YAPACAK ANLAYAMADIM GİTTİ..PARALARI VARSA GİTSİN FUTBOLCULARA VE SAĞA SOLA OLAN BORÇLARINI ÖDESİNLER BIRAKSINLAR HAYIR YAPMAYI İNSANIN BORCU VARKEN HAYIR YAPMAK DÜŞMEZ
EN BÜYÜK FENERBAHÇE VARMI DAHA ÖTESİ
sayın fatih bey için bu bir anı deyil özkan bey için bir anıdır hatıradır şereftir bu
FATİH ABİ BAŞKANINIZ BİZİM TAKIMIN BAŞARILARINDAN DOLAYI KALP SPAZMI GEÇİRMİŞ İSTANBULDA DUYULUR DİYE DEMEK BURSADA GİZLİ TEDAVİ OLUYOR.......KADERE BAK YAKALANDI AMA YA MERAK ETMEYİN BASINA VERMEYİZ :)))))))))))))
KARDEŞLERİME AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.
ÜZÜLMEYİN NE OLUR BİRAZ ĞAYRET OLURSA SİZİNDE BÖYLE BAŞKANINIZ OLUR.DELAMLAR
bızım baskan bole seylere gerek duymaz ya buyuk işlerle ugrasır yardım kampanyasına dusecek kadar daha duşmedık ya
YALNIZ ŞUNU AÇIKCA İFADE EDEYİM GERÇEKTEN SAYIN BAŞKANIMIZ GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ SOĞUK SESSİZ VE FAKİR BİR İNSAN DEĞİL.
BİRİNCİSİ HİÇ GURUR KİBİR YAPMADAN HİZMETLİ (AFEDERSİNİZ KÜÇÜLTMEK BAKIMINDAN DEMİYORUM) İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ
İKİNCİSİ ÇOK HOŞ GÖRÜLÜ VE ALİCENAP BİRİ BÜTÜN FENERBAHÇELİ PERSONELLER DAHİL HERKESE SPOR BİR CENTİLMENLİK VE BİZ İKİ KARDEŞ TAKIMIZ BU KAVĞALAR ADAM ÖLDÜRMELER HOŞ DEĞİL BİZİ ÇOK ÜZÜYOR.FENERBAHÇE BİZİM ÜLKEMİZİN EN GÜZEL TAKIMLARINDAN DİYE TALTİF ETTİLER
ÜÇÜNCÜSÜ ALTIN GİBİ PAHA BİÇİLMEZ YAKUT GİBİ KALBİ VAR KALBİNİ ÇIKARIP VERSE DEĞİL FENERBAHÇEYE BÜTÜN TAKIMLARA YETER.
GERÇEKTEN ÇOK NAZİK VE KİBAR BİR İNSAN HELE HELE O GURURSUZ VE KİBİRSİZ HALİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ . SELAMLAR
ayyyy yaaaaaa Fatih abeme bakın ne de güzel çıkmış, her ne kadar beşiktaşlıda olsam, fatih abemin yerinde olmak isterdim... bu arada fatih abem sen bahsettiğin özhan canaydından daha değerlisin...
TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLİ HUZEYFE,BU SENİN GÜZELLİĞİN BİR GÜN İNŞALLAH SENİNLEDE YAN YANA BÖYLE OLARAK TARİHİ FOTOĞRAFIMIZI ÇEKTİRECEGİZ,İNAN SENİ GÖRMESEMDE ÇOKMU ÇOK SEVİYORUM.
YALNIZ BU ARAMIZDA KALSIN VE METAL DUYMASIN.GÖZLERİNDEN ÖPER O ESKİ SİTEYİ MESAJLARI İLE YERİNDEN ZIPLATAN HUZEYFELİ GÜNLERİMİMİZİ ARIYORUZ.SELAMLAR
asıl ikinizin güzelliği :):D
ve
de
başkanımızın
YA ADAMIN İNCELİĞİNE KİBARLIĞINA DİYECEK YOK ÇOK DÜRÜST BİR İNSAN AMA DÜRÜST KİBAR İNSAN GALATASARAYA YAKIŞMIYOR
ADNAN SOY İSMİ NEYDİ O DAHA ÇOK YAKIŞIR GALATASARAYA ÇÜNKÜ İKİSİDE AYNI AYARDALAR HEM GALATASARAY HEMDE ADNAN SOYİSMİ HER NEYSE
nasıl da karizma çıkmış fatih abim be...abi canaydın silah ruhsatı almak için geldi dimi?yani yanlış anlamayın arkadaşlar ruhsat almak için rapor lazım onu da sizin hastaneden aldı dimi?
BİZLER AZİZ BAŞKANIMIZLA GURUR DUYUYORUZ BİR KUPA ALMAKLA AVRUPAYA SES DUYURMAK OLMAZ FENERBAHÇELİYİM DEMEK HERŞEYE BEDELDİR
EN BÜYÜK FENERBAHÇE
Istanbulda ünlü Bir Bir Berber Varmiş Mahmut Amca Diye..... Birgün O Berbere Aziz Yildirim Gitmiş.... Mahmut Amca şaşirmiş Cok Heycanlanmiş...... Neyse Traşa Başlamiş Ve Traş Bitmiş ...aziz Yildirim Elini Cebine Atmiş Ama Mahmut Amca Izin Vermemiş Olurmu Demiş Koskoca Fenerbahçenin Başkani Gelecek Para Verecek Olmaz Demiş....... Neyse Aziz Yildirim Teşekür Etmiş Ve Gitmiş.... Berber Sabah Dükkani Açmaya Gelmiş şaşirmiş Dükkanin önünde 100 Tane Paket Varmiş Hemen Içini Açmiş Birde Ne Görsün Yüz Adet Fenerbahçe Formasi Ve Her Formanin üzerinde 1000 Dolar Para Varmiş Adam çok Mutlu Olmuş Hemen Paketleri Toplamiş Ve işine Dönmüş.....aradan Birkaç Gün Geçmiş Ayni Dükkana Beşiktaşin tüpcü Başkani Yildirim Demirören Gelmiş..... Adam çok Sevinmiş Ve Traşa Başlamiş Ve Traş Bitmiş..demirören Elini Cebine Atmiş Ama Berber Izin Vermemiş Koskoca Beşiktaşin Başkani Teşrif Edecek Ben Para Alacam Olmaz Demiş ....ve Demirören teşekür Edip Ayrilmiş.......ve Sonraki Gün Adam Dükkani Açmaya Geldiğinde çok şaşirmiş..... Dükkanin önünde 100 Adet Paket Var....adam Hemen Açmaya Koyulmuş Paketleri Her Pakette Bşk Formasi üzerinde 100 Ytl Para...adam çok Sevinmiş Bu Işe Neyse Dükkani Açmiş.... Biraz Zaman Geçtikten Sonra 6alatasarayin Başkani özhan Canaydin Gelmiş (foto Daki Adam)tabi Adamda Heyecan Telaş
Hemen Koltuğa Oturtmuş..... özhan Başkani Sanatini Konuşturmuş Traş Bitmiş ...özhan Başkan Elini Cebine Atmiş .......berber Mahmut Olurmu Hiç Başkanim Koskoca...... Galatasarayin Başkani Gelirde Para Alirmiyiz Hiç ..neyse Başkan Teşekür Edip Gitmiş Tabi Adam Mutlu Bir şekilde Günü Tamamlamiş Ve Evine Gitmiş Sabah Olmuş tam Dükkani Açacak Birde Bakmiş 6alatasarayin Bütün Yöneticileri Beleş Traş Olmaya Gelmiş Tabi Adam Bunada çok şaşirmiş Ve Hepsini Beleş Traş Etmiş................. Güzel Fikra Değilmi.selamlar
Allahtan bütün taraftarları değilde sadece yöneticileri gitmiş beleş traş olmaya :D
Abi bizim, yani fb'nin o kadar çok taraftarı varki hangi birsini ziyaret edecek gariban. Ama sizin nesliniz yavaş yavaş tükendiği için mevcut başkanın gezmesi çok doğal. Ehe he he.
ya arkadaslar napsın abim cok heyecanlamıs FENERBAHCELİLERE YÜKLENMİŞ YAZIKKK COK ACIDIMM Bİ BASKAN GÖRMÜS
Murat Kisa Fikran Muhtesem..........
evet fıkra güseldi...
Fatih hocam sende valla cami cemaati gibi saf bağlamışsın.:)
Menes kardeşim kolum bir yere çarpmasın diye ve fotograf karesine girmek için öyle durduk
Evet müslüm ammi özelligimiz Nizipli olmak ve cim bomlu olmak heheeeeeeeee
gerçekten çok ali gönüllü biriydi Rabim rahmet etsin
Selamlar
Fatih hala başkanın niye geldiğini açıklamamışsın:)
Senin için güzel bir anı olsa gerek.
Allah rahmet etsin,değerli ve beyefendi bir insandı.
Bizim Fenerbahçe camiiasında da çok sevilirdi:)