Bazıları balığı para ile alır.Biz ise kendi akvaryumumuza kendi
yöntemlerimizle yakaladığımız balıklarıkoyarız. :) Valla çok
zevkli bir uğraş.Zevkli bir hobi...
Yazdırılabilir Görünüm
Bazıları balığı para ile alır.Biz ise kendi akvaryumumuza kendi
yöntemlerimizle yakaladığımız balıklarıkoyarız. :) Valla çok
zevkli bir uğraş.Zevkli bir hobi...
walla hobi falan demişsin abi ama bence bu iş birazcık balığı beleşe getirmek oluyor:))
hakkaten o minnacık balıklara nasıl kıydın yaw:)) neyse hayırlı olsun ama admin gibi onları büyütüp zayi etme.. yoksa sanada ''balık katili Tarhan'' deriz:)).
Garibanım ahmeti pazar günüde boş bırakmadın ya eyvallah sana
Ramazan abi balıkları büyüttükten sonra akhenaton' un dediği gibi niyeti bozmazsın inşallah...Yoksa adminimizin eline koz geçer.
Şimdilik resimde küçük duruyorlar büyüdüklerinde tam ızgaralık olurlar
Dikkat edersen admin ne yazacağını şaşırmış.Belli ki çekemiyor
kardeşim :)))) ama 2 tane kaya balığını tutmak için verdigimiz
mücadele görülmeye degerdi :)))).
buyrun adminim, cevap hakkı sizde:)).
Akhaneton kardeş..senin adını"kışkırtıcı" diye degiştirmemi istermisin? :))))).
:)) çok teşekkür ederim ben almayayım abi... hem zaten kışkırtmadım ki, sadece konuya acilen iştirak etsin diye gaza getirmeye çalıştım:)) neyse ahanda ben kaçtım. yoksa üye adımız değişecek yaw:)).
Bu provotatör diyorumda inanmıyorsunuz :)
Hem onlar kurbağa lavrası taaa buradan belli oluyor. Millet yayın balığı tutuyor nahbööle senin tuttuklarına bak ehehe
kim provakatör ?benmi? siz benim gibisini bulmuşsunuz elinizi öpün de başınıza koyun:))
hem onlar larva değil basbaya balık işte..hem de köpek balığına benzio :))
http://www.milliyet.com.tr/2002/01/03/siyaset/resim/siy09.jpg[/IMG] Mucck
Yok balina onlar, aslında büyük okyanusta uydudan çekilmişler, onun için küçük görünüyorlar
çok bayram göresin abi:))
wallahi çok güldüm yaw..
ADMİN ABEY BİZ ÖZELLİKLE KAYABALIĞI YAKALAMAK İÇİN ÇABA SARFETTİK.2 TANE YAVRU YAKALADIK.DİGER BALIKLARI GÖLE ZATEN SALIVERDİK.AMA BİR KAÇ TANE SENİN DEDİGİN BALIKLARDAN AKVARYUMA KOYDUK.VALLA VIRAK VIRAK KURBAĞA SESİNDEN ETRAF İNLİYORDU.KURBAĞA LAVRASI TEŞHİSİN DOĞRU GALİBA :))))
Ahmetciğim sen burdayken böyle balık marifetlerin yoktu. İstanbulda yeteneğin baya gelişmiş. Geldiğinde hatırlatta tecrübenden faydalanalım. .
akvaryum bahane onlari cevirecekler kizgin yagda bir ara adminde demisti baliklarim öldü diye sonra yedigini ögrenmedik mi :) :) tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
Yaw tuttukları balığın kökü bizim tuttuğumuz balığın bir tenesi bileme etmez. Teho balık tuttuklarını zanediyler. Orhan geçen gün çuvalla eve götürmüştünney? zaten ben zembile sığmayan balığı suya geri ataım. Ehehe
Arkadaşlar...burası hobi kısmı..Ahmetle beraber senelerdir
akvaryumla uğraşırız.Ahmet'in evinde 2 tane akvaryum var.
benimkini hanım sevmedigi için işyerine aldım.:))). biz balık
avlamadık.Balık tutuk.Yani avcılık ayrı yakalama ayrı şeyler.
Zevkleri de çok farklıdır.İşte Admin ile aramızdaki fark burda.
:))) ama yine de hoş sohbetinizle renk katıyorsunuz.Belki
olur da size de birer kavanoz temiz ederiz.. :)))) bu işler küçük
cam kavanozla başlar.... :)))
Ramazan abi diyorum ki; akvaryuma kaya balıklarının yanına bir kaçtanede orkinos atsan:))) şöyle etli etli olurlardı.
Senin için diyorum yani sofrada çeşit olurdu:))
orhan abi pantolonunun sağ paçası ıslanmış. suya mı düştün yoksa:))
http://www.resimekle.com/image/22468.jpeg
Bu da meşhur COŞKUN abimiz. Benim yakaladığım balıkları pişirmek için ateşi körüklüyor.
alıntı:
"quote" akhenaton demişki:
orhan abi pantolonunun sağ paçası ıslanmış. suya mı düştün yoksa:))
Senden de birşey saklanmıyor kardeş.
abi herşeyi anladımda, coşkun abinin arkasında poşette sadece salatalık ve ekmek var:))
domatese paranızmı yetmedi:)).
http://www.bittim.net/uzay-inek[/IMG]
Benim hafta sonum çok kötü geçti...
Orhan abiyle Coşkun abi hafta sonu balık tutmaya giderken nolur nolmaz balık malık tutamazsak aç kalmayalım diye yanlarında domates ekmek götürmüşler...
Ama allahtan birkaç tane balık abilerimizi tutmuşta aç kalmamışlar :-)))
Huzeyfecim istersen bu hafta sonuda fırata biz gidek balık tutabileceğimizi zannetmiyorum ama çimerdik biraz olmaz mı? :-))
Hayır bu hafta zor bela izin aldım,köye gitcem..... Dayımın davetlisi olarak.... Özeline bilerek cevap vermedim....
Çünkü ailece gitcez....Anadınmı....?
Anladık anladık, sen sinek olma diyorsun yani...
Elbet bizide bir yerlere gezmeye götürecek bir abimiz çıkar :-))
Metalciğim bu aralar özelimde fazla müşerref olamıyoz,hayrola küskünmüyüz....?Hani diyorum ayran felan içip ayrımı düştük....
Olurmu huzeyfecim, şimdi özel falan olunca diğer arkadaşlar yanlış anlayabilir :-))
onun için göz önünde olalım dedim...