BEN NİZİPLİ DEĞİLİM NİZİP E HİÇ GİTMEDİM AMA SİTEYİ GEZDİKTEN SONRA HOŞUMA GİTTİ VE SİTENİZE ÜYE OLDUM RADYO YU VE TV Yİ TAKİP EDİYORUM.TÜM NİZİPLİLERE SELAMLAR
Yazdırılabilir Görünüm
BEN NİZİPLİ DEĞİLİM NİZİP E HİÇ GİTMEDİM AMA SİTEYİ GEZDİKTEN SONRA HOŞUMA GİTTİ VE SİTENİZE ÜYE OLDUM RADYO YU VE TV Yİ TAKİP EDİYORUM.TÜM NİZİPLİLERE SELAMLAR
HOŞGELDİN KARDEŞ ARAMIZA.. MEMNUN KALIRSIN UMARIM... NİZİP.COM DAKİ DAYANIŞMA GERÇEKTEN ÇOK HOŞ.NİZİP.COM DA İYİ VAKİT GEÇİRMEN DİLEĞİYLEE
kardes aramıza hos geldın sıtemız çok hosuna gıdecek bundan emınım
aleyküm selam kardeş hoşgeldin aramıza...
ilginiz için teşekkür ederim burda güzel vakit geçireceğime eminim hepinize selamlar
teşekkür ederiz ilginden dolayı hoşgeldin
hoşgeldin
welcome
ve aleyküm selam
böyl ilgi karşısında hayran kaldım hepinize selamlar
kardes bıızm sıtemız sıcak kanlı ınsanlarla dolu
hoşgeldiniz
bu kadar sıcakkanlı insanların içinde olduğum için mutluyum .umarım ilerde Nizipe gelip o güzel yemeklerinizdende tatmak isterim ve sizlerle tanışırım çok hoş bir ortam :);)
bu güzel sitenin dost canlısı insanlar merhabalar güzel ilçenize değer vermeniz çok güzel bir olay tanıtımınız harika .emeği geçenlere tşk
HOSGELDIN SEFALAR GETIRDIN MISAFIR BASIMIZIN TACI
NIZIPIN SITENIN BEREKETIDIR MISAFIR :D
birgün mutlaka Nizip i gezeceğim güzel bir gezi olacağından eminim .ayrıca çeşitli konularda bilgilerden faydalanıyorum .hoş bir site
Öncelikle hoş geldiniz kardeş.Nizip gerçekten görülmeye değer Dünyanın 7. harikası diyebilrim. Tabii ZEUGMASI ama şehirde gerçekten enfess
hoşgeldin sefalar getirdin gelirken bereket ve bollukda getirdin inşallah
ben bereketliyimdir şüpheniz olmasın zeugamayı çok merak ediyorum resmini görüntüsünü görsemde canlıgörmek ayrı bir olay saygılar