-
Tüm Üyeler Buraya
Bu aralar sitede birkaç provakatör üyenin ortalığı karıştırması sonucu birçok üye birbiri ile atışmıştır. Burası özgür bir tartışma platformudur, kalp kırma platformu değil. Lütfen forumlara yazı yazarken biraz daha yumuşak tavırlı olalım. Tüm konular gelip geçicidir, ama kırdığımız kalplerin hesabı ahirette görülecektir. kalbini kırdığımız üyelerden özellerine mesaj çekerek özür dileyelim. siteyi birbirimizi kırma aracı olarak değil, hayata dair var olan gercekleri, güzellikleri paylaşma aracı olarak kullanalım.
saygılarımla.
-
-
Rica ederim admin. Bugüne kadar çok site gördüm ama Nizip.com gibi samimi bir siteye rastlamadım. Bu güzel sitenin yine birkaç gün evvelki gibi keyifli, istifadeli ve verimli bir site olacağına eminim.
Bu siteyi kurduğunuz için sizeçok ama çok teşekkür ediyorum.
-
Ben şahsım adına provakatörlük yapan arkaşların bu huylarından vazgeçmeyeceğini düşünüyorum. Şahsiyetli yazı yazan herkesin ellerine sağlık, fakat provakatorlük yapan arkadaşlara yeri ve zamanı geldiğinde cevap yazacağım.
-
yukarıdaki mesajı 2 gün evvel yazdım. ve yukarıda dedim ki:Bugüne kadar çok site gördüm ama Nizip.com gibi samimi bir siteye rastlamadım. Bu güzel sitenin yine birkaç gün evvelki gibi keyifli, istifadeli ve verimli bir site olacağına eminim.
site şuan gerek teknik, gerek kültürel anlamda tam istediğm seviyede.. beni yanıltmayan tüm üyelere ve admine teşekkürler..
-
evet,aynen bende sizlere katılıyorum.sevgiler
-
Bu ibrahim Şimşek hocam nerede yahu, özletti kendini. Uzun süre gelmeyen üyeler olunca, benmi kırdım acba diye düşünüyorum
-
admin'im bu site ne güzel oldu böyle, artık tek eksiğimiz var o da: sitenin açılışında gökten antep fıstığı yağsın olmaz mı:))
ellerine sağlık admin......
-
valla iyi fikir antep fıstığı yağması ama siteyi acayip yavaşlatır. Ama adminimiz tekrar hızlandırır. ;)
Kırdığım üyelere özür beni kıranlarada hakkım helal olsun unuttum gitti..
-
Biz yokken Akhenaton abim meydanda cirit atmış....3.yıldızı bile almış... Tüm üyeler buraya demişsin,ne var geldik ...Bişey mi var...Başlığı okuyunca yüreğim ağzıma geldi...Acaba ne oldu diye...Evet seni dinliyoz...
-
:)) bu çocuğa(?) bitiyorum
-
arbey bu aralar görünmüyorsun nerelerdesin??? çıkardığın arbedeleri özledik ya:)
-
desene yaprak dökümü başladı... umarım gelenler gidenlerin yerini doldurur. ayrılıkları oldum olası sevmemişimdir ve veda anlarını hep kısa tutmuşumdur. ''Ayrılıklar olmasaydı keşke'' diyecektim ama vazgeçtim, ayrılıklar olmasaydı kavuşmaların kıymeti nasıl bilinirdiki?...
-
sayın akheanaton beyefendi dogru soyluyor birbirimizi kırmaya hic gerek yok,
hata yaptıgımızda birbirimizden özür dilemesinide bilecegiz el öpmekle agız
pis olmaz insan kücüldükçe büyür. saygılarımla..
-
Yahu ne kadar boş konuşuyorsunuz.... Burayı valla kahveye çevirmişsiniz ha.... Siz tartışılmadan kalp kırılmadan hangi gerçeğin ortaya çıktığını gördünüz.... Şimdi siz dersiniz bu çocuk "Provakatör" :D.... Yahu sizler mutlu olun.... Burada sürekli birbirinize ithamlar yağdırın... Birbirinize güzel sözler söyleyin... Sevgililerin birbirine dediği gibi.... Bakalım ellerinize ne geçecek..... Not: "Lütfen yüzünü bile görmediğim, adını bile duymadığım sizler bana güzel sözler söylemeyin... Ne zamanki tuz ekmek olursak belki o zaman...."
-
haberg sen bu siteye geldiğinden beri tek bir konuya bile pozitif yazılar yazmadın. neyin peşinde olduğunu anlamış değilim ama sanırım bu sitedeki saygın insanlara sataşarak kendini sitede popüler yapmaya çalışıyorsun. ama bence uğraşma, çünkü tam tersine hergeçen gün biraz daha küçülüyorsun.. madem biz boş konuşuyoruz buyur sen dolu konuş diyeceğim ama meydanı sana bırakmak büyük hata olur...
-
guzel hemsehrilerim akenaton ve haberg, ben her ikinize de katiliyorum....
haberg, buyur "dolu konus"....
aknenaton, sen de olgunlugunu goster, "farkli seslere"....
-
AKHENETON SANIRIM KENDİNİ ÇOK YORACAKSIN.BIRAK İNSANLAR BOŞ KONUŞSUNLAR SENDE ONLARA BOŞVER,BAK O ZAMAN DAHA GÜZEL OLACAK.SENİN BİLGİN KARŞINDAKİ İNSANIN ANLAYACAĞI KADARDIR NE KADAR ANLATIRSAN ANLAT BOŞ.BENDE BUGUN BU BOŞ LAFINA TAKTIM HA.NEYSE BOŞ VERELİM BÖYLE BOŞ ŞEYLERİ..
-
İşte dolu konuşma "Akheneton sen ne kadar iyi birisin. O boy o pos... Hele hele o gözlerin... İnsanı cezbediyor.... Sen ne güzel yazılar yazıyorsun... İnternette seni takip etmeden duramıyorum... Senin büyük hayranınım..." Sana kalırsa dolu konuşma diye buna denir :D
-
herkese selamlar
öncelikle sunu belirteyim biz Nizip olarak, Nizipli olarak birbirimize karşı milliyetçilik duygumuz biraz zayıf zaten heralanda da bu belli oluyor Nizipimizin sahipsiz oluşundan...
memleketimiz için hizmet veren böyle bir sitede, en azından birlik beraberlik çabası içinde bulunalım...
elbette ki konularda herkes kendi fikrini söyleyecek bunlara mutlaka saygı gösterilmesi lazımdır olumlu ya da olumsuz.
Bütün Nizipliler kardeştir
Bütün türkler kardeştir
Bütün müslümanlar kardeştir
-
bu arada yusuf kardeşim yanlış anlama elbette ki her türlü durumuna saygımız var da neden profilinde ABD bayrağı kullandın
şehitlerimizin kanıyla kırmızıya boyanmış güzelim bayrağımız varken
kusura bakma sadece öylesine sordum.
-
Ben izah edeyim. Yusuf bey amerikada bulunduğundan, profilinde bulunduğu ülke olarak orasını seçmiştir. Haliyle sitede otomatik olarak o ülkenin bayrağını koyuyor..
-
evet abilerimiz bir site yapmışlar ve halkımızın yararına özgürce düşüncelerini yazmak için bu güzel hizmete sahip çıkalım ve lütfen saygı ve sevgi çerçevesinde birbirlerimizin kişilik haklarına müdahale etmeyip görüş bildirelim burası sanal bir ortam herşey gelip geçicidir fakat kırılan ve incinen kalp bidaha zor düzelir saygılar ..?
-
haberg sanırım ahmet budak kardeşimiz haklı. ben bayaa yorulacağım, çünkü anlatmak istediğimi anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun. bak ben 3 aydır bu siteye üyeyim, eleştirilecek konulara en ağır eleştirileri yapmışımdır, admin dahil olmak üzere birçok üyeye eleştirilerimi çekinmeden yöneltmişimdir ama bunu yerli yerince yaptım. oysa sen her konuya negatif yorum yazmak için öylesine bir çaba gösteriyorsunkiamacının provakatörlük olduğunu her kelimende hissettiriyorsun.. eleştirilecek birşey varsa eleştir, suçlaman varsa suçla, kınayacak bir durum varsa kına! ama bunları haklı olarak yap. her konuya balıklama atlama, önce birazcık araştır sonra yorum yaz ...
yinede farkında olmayarak kalbini incittiysem özür dilerim.
saygılarımla
-
sevgili "akhenaton" hemsehrim, bence anlamayan "haberg" degil, ancak anlamak "istemeyen" sensin!....
kendini birilerine bisey anlatma sorumlulugunda ya da zorunlulugunda mi gormektesin?...
kimsenin aleni bir elestirme degerlendirmesi olmadigi halde ortaya bisey attin ve ben dahil eminim herkes "n'oluyoruz, acaba dis mihraklar yine! aramiza turlu oyunlarla nifak mi sokuyor" paranoyasini canlandirdin!....
"haberg" negatif elestiri yapiyorsa bu kendini ve muhatabini baglar, ustelik digerlerinin yorum ve degerlendirme ozgurlugune acik mudahelede bulundugunu yineleme geregi duyuyorum....
uzun lafin kisasi: bosuna gundem olusturdugun yetmez gibi eger "haberg" provakator ise cok guzel ekmegine yag calmis oldun"!....
"haberg" sen de etegindekini dok, elestirme en kolay sey, marifet ortaya bisey koyabilmektir, bakalim kefende ne var?....
-
yusuf abi pazarda mal satanlar gibi olmayınız.
saygılarımla
-
Akheneton ben sadece eleştireceğim şeyler için yazıyorum.... Öylesine boş ******lıklarla zamanımı geçirmiyorum... Sürekli eleştirel yazmamın nedeni bu... Hatta bu sana öyle görünüyor.... Abi eğer ben tartışamam, lügatıma güvenemiyorum diyorsan o başka... Ben taraf olduğum her konuda tartışmaya açığım....Aslında sen beni anlamadın... Bana demişsin... "Beni anlamak istemiyorsun" diye... Kusura bakma ama sen bana ne anlatmak istedinki...
-
lügatına güvendiğin için medeni cesaretinden ötürü seni kutluyorum. sana tek bir tavsiyem var: coşkun adlı üyenin imzasını oku lütfen..
-
Herkes yazmış kalkpler kırılıyor fln... Yahu abartmayın ben bundan zevk alıyorum.... Kırın kalbimi.... Nizip erkekleri benim bildiğim her söze dayanıklı olur yüreğine taş basar yerine oturur.... Anlaşılan Nizip baya değişmiş...
-
bence artık bu sayfa akhenaton ve haberg arasında geçmeye başladı
bizler için bir yer varmıı???
-
buyrun metalfırtına sizi dinliyoruz..
-
akhenaton kardeşin lafım seni kırmak değil
sana veya haberg'e karşı bir tutumdeğil
sadece sunu kastetmek istedim
zaten konunun başlığı birlik beraberlik hakkında açılmış ama yinede karşılıklı atışmalarla geçiyor.
kastım bundan ibaretti
teşekkür ederim
-
zaten benim rahatsız olduğum konuda bu!! başlığı birlik üzerine attım ama haberg yine konuyu ikli sataşma haline getirdi.. yazılan tüm yorumlardan sonra '' hepiniz boş konuşuyorsunuz '' demiş. aslında ikili sataşmaları sevmem ama bazen mecbur kalabiliyoruz.
metalfırtına kardeşim ben teşekkür ederim.
saygılarımla
-
Yahu ben bunları çok içten yazıyorum, sataşmakla ne alakası var... Benim istediğim tartışalım çözüm getirelim... Yetkili muhabbet eden birinemi kulak verir, gerçekleri çekinmeden yazanamı.... Ben sizin görüşünüzde yazarsam iyi olacak, yoksa ben provakatörüm... Yok öyle yağma :D
-
Hep aynı tipten isanları beklemek büyük hata olur. Farklı görüşteki insanlaında görüşlerini alacaksın ki site cazibe merkezi haline gelsin. Ama sadece katılmayacağım husus insanın herşeye muhalefet olmasıdır. Arada bazı şeylere çok güzel oldu, bende katılyorum diyebilir insan.
-
Ben bir eleştirmenim....Kusura bakmayın.... Sizde beni eleştirin yanlışım varsa bu hoşuma gider....
-
Evet yanlışın var! eleştirmenim diyorsun ama eleştiri yapmanın adabını , usulünü bilmiyorsun.. siteye girip birlik ve beraberlik üzerine kurulmuş cümlelere yorum olarak: 'boşkonuşuyorsunuz' diyorsun. farzedelimki boş konuşuyoruz, peki senin bu yorumun bir gazeteciye yakışıyor mu? demekki kelime hazinen bir zayıf. boş konuşuyorsunuz demek yerine: kısır cümleler kururyorsunuz, faydasız bir konu üzerinde fikir yürütüyorsunuz diyebilirdin ama sen okey masasında konuşulan ağızla burada gazeteci edasıyla yazı yazıyorsun. buyur sana yanlış!!!.
-
Eleştirmen demek herşeye muhalefet olmak değil ki? Bazı doğrulara da güzel oldu denilebilmeli. Ama bensizde rastlamadım böyle bir davranışa hiç rastlamadımsayın eleştirmen. Bence dikkat çekmek için yapıyorsun bunları. Bu konuda da çok başarılısın. Tebrikler.
-
alıntı:
"quote" haberg demişki:
Ben bir eleştirmenim....Kusura bakmayın.... Sizde beni eleştirin yanlışım varsa bu hoşuma gider....
Sen asla bir eleştirmen olamazsın. Çünkü eleştirmenlik nedir bilmiyorsun. Muhalefet yapmak eleştirmenlik olamaz haberg arkadaş. Örnek olarak ;
Bir eleştirmen bir yazarın yazısını eleştirirken, eksik yanlarını vurguladıktan sonra, yazının güzel yanlarını ve takdire şayan taraflarını da vurgular. Fakat sen eleştri yapmıyor, muhalefet ve provakatörlük yapıyorsun. Sanki Nizip te herkes kötü şeyler yapmaya çalışıyormuş gibi bir hava estiriyorsun ki, bu sadece insanların sana bakış açılarını kötü yönde etkiliyor. Eğer bu da umrunda değilse sana birşey demiyorum.
-
ya konu neydi ne oldu yaaaa anlamadım gitti wallaa