Bana Kartali Veya Cimbomu Tut Cennete Gireceksin? Deseler, Ben Bir Fenerbahceli Olarak Cehenneme Girmeye Raziyim
1907 De Dogdu Askimiz, Sari-lacivert Renkleri Oldu Sarkimiz, Sporun Her Dalinda Bizim Sanimiz, Hic Bitmedi-bitmeyecek Bizim Askimiz!!
Yazdırılabilir Görünüm
Bana Kartali Veya Cimbomu Tut Cennete Gireceksin? Deseler, Ben Bir Fenerbahceli Olarak Cehenneme Girmeye Raziyim
1907 De Dogdu Askimiz, Sari-lacivert Renkleri Oldu Sarkimiz, Sporun Her Dalinda Bizim Sanimiz, Hic Bitmedi-bitmeyecek Bizim Askimiz!!
Ben Herkesin Icinde Tekim Cunku Ben Fenerbahceliyim!!
Sari Lacivert Rengimiz Bizim!, Gurur Verir Tarihin Fenerbahcem Atamiz''in Sozunden Belli Degil Mi, En Buyuk Sensin Fenerbahcem!!!
basak supersın walla
SENDE SÜPERSİN MEHMET TEŞEKKÜRLER
Atam izindegiz cunku bizde FENERBAHCEliyiz
FENERBAHÇELİ OLMAK AYRICALIKTIR..
BİRGÜN HERKES FENERBAHÇELİ OLACAKK
FENERBAHÇELİ OLMAK BIR AYRICALIKTIR
ne mutlu senı sıvene yasa fenerbahce
Gulersem Sevincim, Aglarsam Gozyasim, Olursem Topragim Ol Fenerbahcem
HEP DİYORLAR BİRGÜN HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK BIRAKIN HERKES FENERBAHÇELİ OLMASIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN
sensiz hayat bir işkence dilimdesin.gündüz gece satır satır hece hece şampiyonsun
fe-ner-bah-çe
HELALİN VAR BAŞAK HERHALDE KOLUNU KESKEN KANIN KESİN SARI LARCİVER AKAR
TEK KALP YETMİYOR BU İŞE GENCO KARDEŞİM BENİM ÖLÜMÜNE SEVDALI OLMAK GEREKİR
bana laf bırakmamıssınız arkadaslar yaw bende sole dıım oleyse yaw ne mutlu fenerbahcelıyım dıyene NİZİPLİ GFB liler yasasın sarı kanaryam
supersın devrım yenımı kuruldu Nizip GFB lıler dernegı
bir fenerli 10 beşiktaşlı, 20 trabzonlu ve bütün cümbomlulara bedeldir.
çok guzel sozmus basak sevdım
fenerbahcem sen bızım herseyımızsın:D
-HAYATTA FENERBAHÇEDEN BAŞKA HİÇBİRŞEYİ OLMAYAN BEN HAYATTA FENERBAHÇEDEN BAŞKA HERŞEYİ OLANA ACIRIM.......
davut kardes zaten basak gıbı bır FENERBAHCE taraftarı oldugndan dolayı gurur duyuyorum
İŞTE 100. YILDA DESTAN BÖYLE YAZILIR HEM BAYAN BASKETBOL TAKIMI HEM ERKEK BESKETBOL TAKIMI HEMDE ŞANLI FUTBOL TAKIMIMIZ FENERBAHÇEMİZİN 100. YILINDA ŞAMPİYONLUKLAR YAŞATMIŞLATDIR BİZLERE HERKESE ÇOK TŞK EDERİM NİCE 100 YILLARA
Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce!:)
sonra gerı merhamet gormek ıcın yapıyorsun o zaman nede olsa cınconlusun :D
bizimde bir katıkımız olsun
Senin Sevginle Geldik Bu Dunyaya Konusmayi Ogrendik Ilk Sozumuz Kanarya(biraz abartılmıs ama neyse )
buda guzel mıksam
Alemin kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, alemin tek kralı ultra aslanlar! .
sız buna ınanıyormusunuz?
ınanmadıklarını kendılerı bılıyor memo
fenerbahçeye laf yok.
Alemin kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, alemin tek kralı ultra aslanlar! .
buraya lütfen sadece fenerbahçe nick leri atılsın