Mimar sinan mahallesine yeni yapmış olduğumuz kuran kursu ve taziye evi mahalleye ve yanıbaşındaki camiye çok yakıştı.
399
Yazdırılabilir Görünüm
Taziye kültürü olan bölgemiz için hakikaten büyük hizmet,
Bu taziye evleri, sonunda ne için kullanılacak çok merak ediyorum, inşallah tahmin ettiğim şeyler olmaz da sadece halkın hizmetin de olur buralar.
Yazmıyacam hiç birşey cevap vermiyeceğim.
Cahilden uğraşılmaz.
Tarikat kurarsam ilk müridim Müslüm abi olacak :)))
Ben Mimar sinanda oturuyorum dün akşam gördüm sarıklı cübbeli uzun sakallı birkaç kişi ellerini oğuşturarak yeni taziye evinin etrafında dolaşıp duruyorlardı!!!!!!!
İnanın batıda bu kültür yok sağolsun belediyemize ve başkanımıza Kliması bile yapılmış
Selamlar
öncelikle yapılan güzel işler için belediyemize teşekkürlerimi sunuyorum.... inşallah devamı gelir nizip daha yaşanılası yer olur...
diğer taraftan olay nerden nereye gelmiş eğer ki bu konu ile farklı düşünceleriniz varsa bir başlık açın öyle yazın konu arada kaynamasın ammiiiii özellikle sen kulp takıyorsun milletin öyle düşüneceği yoksa da düşünüyo bak. benimde aklıma gelmedi değil yani ben de birine şıh olabilirim... :):D
valla ammi hem yeni okullar açılıyo nizipte hemde eskilerin tamamı yıkılıp yeniden daha büyük olarak inşaa ediliyor...
burada ki muhalefetine ne yazık ki katılamayacağım... bizim evin önünde iki küçük okul birleştirilerek 33 derslikli bir okul yapıldı misal olarak...
Üniversite Nizip'in kurtuluşu olacak ama halen eksik çok, Kastamonu'nun nüfusu 120 bin kişi gidin şehir görün , Nizip çok fazla şey hakediyor.