y Maşallah site her geçen gün üye sayısını katlamaya başlıyor. Az da şöyle kayda değer konular açılsada ortaya verimli bir çalışmalar çıksa. Ben inanıyorumki bu sıkıntılı günler hep biraraya geleceğimiz sohbet toplantılarıyla aşılacaktır.
Yazdırılabilir Görünüm
y Maşallah site her geçen gün üye sayısını katlamaya başlıyor. Az da şöyle kayda değer konular açılsada ortaya verimli bir çalışmalar çıksa. Ben inanıyorumki bu sıkıntılı günler hep biraraya geleceğimiz sohbet toplantılarıyla aşılacaktır.
AMAN NAZAR DEĞMESİN 41 KERE MAŞALLAH
GÜZEL BİR KONU DERVİŞ BEY İNŞALLAH BAZI SORUNLAR YÜZTÜZE AŞILACAKTIR. ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR SİTEYİ NİZİPLİLERE TAŞIYCAZ
evet derviş abi yavaş herkeste hareketlenme var çok güzel yerlere gelecek Nizip.com
İnşallah Şampiyonlar Ligi finalini de görecek Nizipcom;)
hep birlikte elele Nizip.com u daha iyi bir yerlere taşıycaz inşallah.Nizip i yansıtan seviyeli ve Nizip e faydalı konuların ele alındığı bie site olacaktır hepimizin katkısıyla
HEP BERABER HEP EL ELE İŞTE NİZİP COM.ÜYELERİ VE YEŞİL NİZİP HALKI.
abilerimize biz öğrencileri böyle güzel aktivitelere yönlendirdikleriniz için tşk
Derviş abi sana katıldığım noktalar var ama seni eleştirdiğim noktalarda var bu hoşgörü ve neaketini hep muhafaza et
AMACINA ULAŞACAK İNŞALLAH SİTEMİZ VE YOLDA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR ÖZELLİKLE DÜN AKŞAM Kİ TANIŞMADAN SONRA SİTEDE BİRLİK VE BERABERLİK DAHA ÇOK OLMAYA BAŞLADI
evet o gece çok güzeldi orda bulunan abilerim,kardeşlerim,arkadaşlarım çok mütevazi ve candan insanlardı.yine aynı ortamda olmak isterdim ve diğer üyelerin de katılımıyla sıcak bir ortamda sohbet eder dertleşir problemi olanın problemlerini halletmeye çalışırdık.en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere işallah ta daimi olur
Fikirler bir olunca vücutlarda bir oluyoz crazy kardeşim inşallah dah güzel bir ortam olucak
BEN ORTAMDAKİ SICAKLIĞI TATTIM ÖZELLİKLE ORHAN ÇELİK VE ADMİNİN YAKLAŞIMI GÜZELDİ
evet bencede dün geceki tanışma ve kaynaşma toplantısı çok faydalıydı.bazı insanları daha yakından tanıma imkanı bulduk.örneğin ben orhan çeliki tanırdım fakat yakından değil.yaklaşımı çok iyi geldi bana.teşekkürler admin dün gece için
Ama bazılarının yaklaşımı da çok yapmacık geldi bak şimdi baştan söylim isim istemeyin sakın vermem sizde bilyorsunuz zaten bahsettiğim kişileri
evet böyle kendimizi daha iyi ifade ettik kkasım abimiz tanıdık orhan çeliği tanıdık.çok iyi mütevazi birer insanlarmış tşk admin devamı gelir artık
EVET KATILIM DA ARTMALI HERKES BİRBİRİNİ TANIMALI
Kim kim diye bir anket açalım abi
Daha güzel günlere inşallah...