-
YOLUMUZ AÇIK OLSUN!!!
Meslek yüksekokulumuz önündeki ve yanındaki ''yaklaşık 100-150 metre bile olmayan yollar '' ne zaman asfaltlanacak?? Çünkü en ufak bir yağmur bile o yolları batağa dönüştürüyor ve yürünmez hale getiriyor
Maçtan sonra abilerimizle birlikte sohbet ederken,bize sorunlarımızla ilgili konu açabileceğimiz ve kendilerininde bu sorunlarla ilgilenebileceklerini söylediklerinden dolayı bende çok küçük bir sorunu dile getirmek istiyorum.Meslek yüksekokulumuz önündeki ve yanındaki ''yaklaşık 100-150 metre bile olmayan yollar '' ne zaman asfaltlanacak??Çünkü en ufak bir yağmur da bile o yolllar batağa dönüşüyor ve yürünmez hale geliyor.Eminim Nizip Belediyesi de durumun farkındadır.İNŞALLAH en kısa zamanda bu KÜÇÜK sorun çözülür.Bizde rahat ederiz.Öğrencilerin ve mahallenin sakinlerinin KUĞU GÖLÜ BALESİNDEKİ bir BALETİN hareketlerini yapmasına gerek yok sanırım bu yollarda...Saygılarımı sunarım...
-
-
Haklı değilmiyim derviş abim;)
-
ŞAKA BİR YANA...ZANNEDERSEM BELEDİYE ASFALT ÇALIŞMALARINI YAZ SEZONUNDA YAPTIĞINDAN ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE YAPILIR KANAATİNDEYİM. AYRICA NİZİBİN SESİ OLAN BU SİTEDEN HER TÜRLÜ DİLEK VE ŞİKAYETLERİNİZİ TÜM ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ OLARAK BURADAN İLETEBİLİRSİNİZ.SİZLERE MUTLAKA YETKİLİ BİRİLERİ GEREKLİ AÇIKLAMALARI YAPACAKTIR. BUNDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.
-
Sevgili kardeşim ; duyarlılığın için sana öncelikle özellikle teşekkür ediyorum.
Belki bilginiz yoktu ama Yüksekokulun bulunduğu mahalle yani Atatürk mahallesinde maalesef foseptik çukurları mevcuttu,bir Nizip'li olarak bunu yazmaya gerçekten utanıyorum. Fakat geçen kış ayında bu mahallenin tamamının alt yapısını bitirdik. Yalnız altyapı biter bitmez hemen asfaltlama yapılamıyor. Aksi taktirde çökmeler meydana gelir. Yapılması gerekli olan yani altyapının bitmesinden sonra sokak ve caddelere dağ malzemesi sererek silindirle sıkıştırma yaptık. Üzerinden belli bir süre geçmesi gerektiğinden (iyice sıkışması açısından ) asfaltlama yapamadık. Kısacası asfalt,arac,eleman ve ekipman sıkıntımız yok sadece bu süreci beklemenin dışında bir sorunumuz yok. İmar müdürümüzle yarın görüşüp asfalt konusunda kesin tarihi öğrenip sizlere bildireceğim inşallah. Konuyu gündeme taşıdığın tekrar teşekkür ediyor,saygılar sunuyorum.
-
İNŞALLAH derviş abi herşey senin dediğin gibi olur
-
Ben teşekkür ederim Orhan abi,ilgilendiğin ve bilgilendirdiğin için
-
Bak gördünmü BURAK'CIĞIM, hızır gibi yetişti ORHAN ABİN, sanki bizi gördüde geldi. Açıklama için teşekkür ORHAN Kardeş..Sende olmasan...:)
-
Valla sende olmasan Orhan abi,Derviş abi işin içinden çıkamazdı:D:D:D:D
-
KARABURAK KARDEŞİM DUYARLILIĞIN İÇİN TŞKLER
-
burak çok guzel bır konuya degınmıssın emınım beledıyemız buna bır cagrı
-
bravo burak tşk kardeş bu sorunu dile getirdiğin için orhan abimiz yardımcı olmaya çalışacaktır.devriş sanada taşk edeiz.bu espirilerden dolayı
-
Burak kardeşimize teşekkür edriz böyle bir sorunu dile getirdiğ için tabiki yetkililerimiz elinden geleni yapacaktır
-
Hayırlısı olsun ne diyelim...
-
duyarlı belediye personeli arkadaşımıza hızır acıklamalarından dolayı tşk ederiz..
-
İnşallah Orhan abimiz sayesinde de yalnızca bu yazdıklarımız forumda kalmayacak ve uygulamaya geçilecek.Şimdiden Teşekkürler Orhan abi:)
-
hassasiyetinden dolayı çok tşk ederim burak kardeşim
-
Sonuşta geçici olsa bile burda kalıyoruz.Ve Türkiye'nin heryerinde olabilecek sorunlar aslında bizim sorunumuz.Asıl ben teşekkür ederim bütün ilgilenenlere...
-
Bir ara Sn.İmar Müdürümüzüde ziyaret edelim
-
ne zaman istersen sayın admin arkadaşlarla beraber katılırız..
-
ABİ BİR ÖĞRENCİ OLARAK BENDE KATILIRIM
-
-
Bir geçmişte öğrenci olarak yerimiz varsa bizde katılırız
-
vallahi arkadaş çok güzel bir konuya değinmiş yağmur yağmasını bırakın belediye yolları suladığında kuğu gölü balesi yapmış gibi oluyoruz belediye hergün yolları suladığı için bize hergün eziyet çektirmeyin...gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ediyorum
-
burak kardeş tşk ederizz bende üni bir öğrencisi olarakk seni gönülden destekliyorumm zaten bütün öğrenciler senin arkadanda inşallah en kısa zamanda bu yoların asfaltlanmasınıı bizde sende görürüzz..:DD görmeden gitmek istemiyorum burdan yoksa gözüm arkada kalırr:D
-
İlk sayfada gerekli izahatı yaptım okumanızı tavsiye ederim. İmar müdürümüzü ziyaret edip sıkıntılarımızı daha açık ve net ifade edebilmemizi de sağlar,müdürümüzden randevu alırım. Yalnız üzüldüğüm bir nokta var; arkadaşımız ciddi bir konuya temas etmiş olmasına rağmen,Selim kardeşimiz başka yerde açılmış olan futbol konusunu tekrar burada açması asıl konunun dağılmasına vesile olmuş. Selim kardeşimizden ricam buradaki mesajını editlemesidir. Saygılar sunarım.
-
ben bu belediyenin bir tek imar işlerini anlamayadım gitti. tamam belediye iyi hoş güzel çalışıyor ama yaptığı şey sabit değil ki.yaptığı bir şeyi bir iki hafta içinde geri yıkıyor ya yol genişletmesi ya kaldırım düzenlemesi.günah değil mi bu kadar harcanan paraya böyle.yapacağınız şeyin ilerisini göremiyormusunuz. yapmadan önce iyi bi düşünülse hani ileride sorun yaratırmı yaratmazmı açısından belki bu kadar sorunlar meydana gelmezdi
-
Mahmu kardeş şehir büyüyor imkanlar kısıtlı. Geçmişten gelen birçok sorun var. Bunlar zaman içerisinde aşılacaktır.
-
Mahmut kardeş örnek gösterebilirmisin en azından cevap hakkı doğar bizlere. Neresi için kastettiğini tam anlayamadım,malum konumuz yüksekokul civarının asfalt meselesi ya ondan ...
-
inşallah hepimizin arsuzu da bu zaten
-
mesala petek evleri civarındaki park düzenlemesi yapıldı iyi hoş oldu ama 1-2 ay içinde yol genişledi diye parkın çevresi yıkıldı. ayrıca petek evleri yolları yenilendi 1-2 hafta içinde üstü yama doldu.kaymakam evinin orası yeni asfaltandı ertesi gün kazı arabaları geldi yolları kırdı su borusumu ne çekti niye bu öncedenb yapılmıyor ki.
neyse bana bugunlük by
-
burak teşekkürler...Ben Orhan abimize ayrıyeten tesekkur etmek istiyorum,Maşallah hızır gibi yetişti. zamanında bu konuyu orhan abimle msn detaylı bir sekilde konuşmuştuk. bu foruma yazdıgı herseyin aynısını banada yazmıştı''az kaldı Cali alt yapısı oldu zemin yerine otursun yaz aylarına Yakın yaparız insallah'' demişti. İşte şimdi o zaman geldi ve hersey yerine oturdu asvaltımızı istemeye hakımız var. Kimsenin, bu belediye nasıl? 100-150 metrelik alanı asval edemiyor, belediye üniversiteyi sevmiyor demesine acıkcası içerliyorum.Yetkili amirlerimizin duyarlılıgına ve inşallah en kısa zamanda acer(yeni) asvaltımızın yapılacagına inanıyorum...
-
Dürümcü emmi parkının sadece ön cephesi yıkıldı,o da kaldırım genişletmek içindi... Çünkü ondan önce petek evlerinin duvarlarının yıkılması söz konusu değildi ve orda oturan vatandaşlar önce razı değillerdi fakat daha sonra yani 2 yıl sonra tekrar gündeme gelince razı oldular ve gereken yapıldı. Ama o parkın ön cephesinden sökülen beton çitler atılmadı başka yere kullanıldı. Yani anlayacağın israf olmadı.
Asfalt yapıldıktan bir kaç ay sonra arıza ekiplerinin, yolun bir bölümününün tekrar kazmalarının sebebini açıklayayım ;
Çevre apartmanlardan bir kaçı sularının akmadığını bildirip şikayette bulundular,bizim ekiplerde gece mahallenin tamamını elektronik cihazla kontrol edip arızayı bulmaya çalışırlarken arızanın tam yol ortasında olduğunu tespit ettiler ve gündüz o bölgeyi kazıp arızayı giderdiler. Yani diyeceğim 3-5 metrekare asfalt ziyan olmasın diye 3-5 apartmanı susuz bırakmak doğru olmazdı. Şimdi aklına şöyle bir soru gelebilir,asfaltlama yapılmadan önce kontrol edilemezmiydi ?
Evet asfaltlama yapılmadan bir gün önce kontrol edildi ama herhangi bir arıza tespit edilemedi,belki ağır bir vasıtanın vermiş olduğu bir hasar,belki işçi hatası belkide doğal olarak sonradan meydana gelen bir su arızasıydı ,onu Allah bilir.
Verdiğin örnekler için teşekkür ederim,en azından yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmak için bana cevap hakkı tanımış oldun.
-
Yüksekokulun çevresinin asfaltı ile ilgili konuyu ben açacaktım ama benden önce davranmışlar....Neyse Orhan abim açıklamayı yapmış...Teşekkürler abi ...Haaa bu arada yine her zamanki gibi karizmasın hani...Zeugmamı orası....
-
Bilgilerin için sağol Orhan teşekkür ederiz....
-
İNŞALLAH derviş abi herşey senin dediğin gibi olur
-
her dedıgın yanlıs olur ama ınsalık yararına olan her dedıgın desen daha ıyı olur