1985 nizip dogumluyum
antalya manavgatta ikamet etmekteyim
otel ve truzim işi yapiyorum
herkese ii günler
Yazdırılabilir Görünüm
1985 nizip dogumluyum
antalya manavgatta ikamet etmekteyim
otel ve truzim işi yapiyorum
herkese ii günler
Kardeşim hoş geldin memleketine.
Çok tşk ederim Müslüm abi gec oldu temiz oLdu :)
hoş geldiniz
Fsoyarik abi saoL sende tsk ederim
SeLamLar BUrdan
Murat çalıştığın yerin resmi galiba güzel yermiş, bu sene motorlarla geleceğiz o tarafa hatta 20 mayısta yola çıkıyoruz, belki uğrarız.
abi her zaman basımla beraber gelirsen ugrarsan loby de senle kahve icerken nizipten konusmaktan hosnut olucam :)
Rsm
Hoşgeldin hemşehrim.. Yerin güzelmiş. :)
Muratti bunlara fazla yüz verme, yoksa bilmem kaçıncı Nizip.Com gezisi diye sana yıkılırlar sonra:)
Ya bırak çocuğu kış kışlamayı biz kime yıkılacağımızı biliriz.:D
Canları saolsun M.ENES abi hepsinin şerefi var degil burda daha iyi yerde de agirlarim..Nizipe önceleri cok kiziyordum sevmiyordum ama yillar gectikce daha bir albenisi oldu buralar gibi degil ya ondan belki :) ama suan sunu cok ii biliyorum ordan baskası yalan :) toprakmi cekiyo ne daha yas 27 ama :)
vaLLa Abi ordayken birseyin kiymetini bilmiyoruz heralde buraya gelince kabario bu duygu damda yatmanın nesini özler insan özleniyor burda..v.s cok seyi..
[ı]merhaba hoş geldin siteye müslüm abi en son oraya bir nizip com toplantısı düzenleyelim[/ı]
muratti, kardeş , hoş gelmişsin aramıza.
emrah bu...yazdığını anlamak erbab işi....bence muratta merhaba diyor
sana da muratı ayarla bi toplantı yapak demek istiyor gibi me geldi :)
Bende cözmeye calisiyorum ne dedigini ama anlayamadim
Murat sen bunlara bakma nizip.com bunları bu hale getirdi sende en fazla 6 ay dayanırsın sonra sende bizim tarikattansın heheeeee:D
Maho bir tek sana dikkat etse yeter zaten.:D
EEEeeeeeeeeee Adamı akıl hastanesine gönderirsen olacağı bu ramo kuzuda yedirmedin soğan kebabınıda Emrah sen Bursaya gel aminden sana hayır yok
Bir dakika dur hele Ramo yoksa sen bu adamı Seni ayrana götüreyim diye Afrikayamı götürdün adamın türkçesi bozulmuşta ondan aklıma geldi
Selamlar
Menes abi neyime dikkat edecekler derken :)
Bende onu soruyorum zaten.. Emrah.
MENES adlı üyeye tikkat etmek lazım..
Mahoya dikkat:D
Antalyaya yolu düsen yada gelmek zorunda olan genc arkadaslara is konusunda yardim edebilirim..
Evlat sen bir Antalya yap.