Rumkale hakkında Yavuzeli Kaymakamı Cihat Arık'tan bilgileri alan Savaş, çekim yaptığı Rumkale'ye hayran kaldı. Rumkale'de bulunan eski savaşlardan kalmış ...
Kaynak...
Yazdırılabilir Görünüm
Rumkale hakkında Yavuzeli Kaymakamı Cihat Arık'tan bilgileri alan Savaş, çekim yaptığı Rumkale'ye hayran kaldı. Rumkale'de bulunan eski savaşlardan kalmış ...
Kaynak...
Kanal Türk'te Cumartesi günleri yayınlanan 'Dolu Dolu Anadolu' Programı sunucusu Mert Savaş, Rumkale'de tanıtım çekim yaptı. Kanal Türk'te Cumartesi günleri ...
Kaynak...
RUMKALE'DE TANITIM ÇEKİMİ - 'Dolu Dolu Anadolu' Programı sunucusu Mert Savaş, Rumkale'de tanıtım çekim yaptı.
www.sondakika.com/haber-rumkale-de-tanitim-cekimi-33553...
Kaynak...
Kaymakamlık Rumkale Salonu'nda verilmeye başlanan ve 48 öğretmenin katılımı ile başlayan çevreye uyum eğitimi 17 Şubata kadar devam edecek.
Kaynak...
Öğretmenlere; okulları, ilçeyi ve köyleri tanıtmak amacıyla Rumkale Kültür Merkezi'nde verilen uyum eğitiminde, Türkiye geneline aynı anda internet ...
Kaynak...
Haber Gazetesi Gaziantep, Haber Gazite, Haber Gazetesi Gazite, Gazite Gaziantep, Gazite Gazetesi resmi internet sitesi. Hayata giriş sayfanız.
www.gazite.com/rumkale-de-tantm-cekimi-hbr.html
Kaynak...
Güzelbey, şöyle dedi: "Bana sorarsanız başta Kale, Rumkale, Bey Mahallesi ve Zeugma'nın üzerinde çok durdular. Şu geldiğimiz noktada Gaziantep, aday listeye ...
Kaynak...
Kanal Türk'te Cumartesi günleri yayınlanan 'Dolu Dolu Anadolu' Programı sunucusu Mert Savaş, Rumkale'de tanıtım çekim yaptı.
www.haberciniz.biz/rumkalede-tanitim-cekimi-1285964h.htm
Kaynak...
28.10.1969 Gaziantep doğumlu olup, evli 2 çocuk annesidir. Yüksekokul mezunu olan Pervin DARĞIN, 30.12.1988 yılında Şahinbey Kaymakamlığında Veri ...
www.rumkalem.com/?page=haberler_detay&id=7080
Kaynak...
Bana sorarsanız başta Kale, Rumkale, Bey Mahallesi ve Zeugma'nın üzerinde çok durdular. Şu geldiğimiz noktada Gaziantep'in aday listeye girme noktasında ...
Son Dakika
Kaynak...
Zirve Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Taşdemir, denizde kurtarma ve su altı meslekleri eğitimini Rumkale'de vereceklerini belirtti.
Ahmet Taşdemir, yaptığı açıklamada, "Zirve Üniversitesi olarak üniversite bünyesinde verilecek uygulamalı denizde kurtarma ve su altı meslekleri konusundaki eğitimi Rumkale'de yapmak için çalışma başlattık. Bu kapsamda Yavuzeli Kaymakamı Cihat Arık ile birlikte Rumkale'yi gezdik ve platformun yerini belirledik" dedi.
Balıkçı ve gezi teknelerinin çevreye verdiği zararı en aza indirmek amacıyla başlattıkları çalışmaların devam ettiğini ifade eden Taşdemir, "Bu çalışmalar neticesinde Alman NTC-Systems OHG firması ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu firmanın ürettiği güneş enerjisi ile çalışacak gezi teknesi ve balıkçı tekneleri üzerine çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Alman NTC fiması yetkilileri Dr.John De Roche, Manfred Reiszner ve Ersel Kazzaz ile Rumkale'yi gezdik ve bu tekneleri görmek istedik" diye konuştu.
Kaynak...
ZİRVE ÜNİVERSİTESİ RUMKALE'YE PLATFORM YERLEŞTİRECEK - Zirve Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.
www.haberler.com/zirve-universitesi-rumkale-ye-platform-33...
Kaynak...
GAZİANTEPİHA Zirve Üniversitesi Gaziantepin Yavuzeli ilçesinde bulunan Rumkaleye yüzen platform yaptırmak için çalışmalarını sürdürüyor ...
www.haberx.com/zirve_universitesinden_rumkaleye_yuzen_p...
Kaynak...
Yavuzeli Rumkale Kültür Merkezi salonunda yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Cihat Arık, Belediye Başkanı M.Kemal Sakaroğlu, daire amirleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu yetkilileri ile vatandaşlar katıldı. Kırsal Kalkınma Planı çerçevesinde ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »![]()
Beyaz Gazete
Kaynak...
GAZİANTEP (İHA) - Zirve Üniversitesi, Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde bulunan Rumkale'ye yüzen platform yaptırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Zirve Üniversitesi yetkilileri, Yavuzeli Kaymakamı Cihat Arık ile Rumkale'ye gezi düzenleyerek, ...
Haber X
Kaynak...
Zirve Üniversitesi, Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde bulunan Rumkale'ye yüzen platform yaptırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Zirve Üniversitesi, Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde bulunan Rumkale'ye yüzen platform yaptırmak için çalışmalarını sürdürüyor ...
Adana Haber01.com
Kaynak...
ZİRVE ÜNİVERSİTESİ'NDEN RUMKALE'YE YÜZEN PLATFORM - Zirve Üniversitesi, Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde bulunan Rumkale'ye yüzen platform yaptırmak için ...
www.haberler.com/zirve-universitesi-nden-rumkale-ye-yuzen-...
Kaynak...
Yavuzeli Kaymakam'ı Rumkale konusunda çok gayretli.
Zirve Üniversitesi'nden Rumkale'ye Yüzen Platform.
canakkaled.com/.../zirve-universitesinden-rumkaleye-yuzen-pl...
Kaynak...
Zirve Rumkale'ye platform yerleştirecek - Zirve Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Taşdemir, denizde kurtarma ve su altı meslekleri eğitimini ...
www.denizhaber.com.tr/.../zirve-universitesi-deniz-rumkale-ah...
Kaynak...
Yavuzeli Haberleri - Gaziantep ve ilçelerinin en güncel haber, resim ve bilgilerinin paylaşıldığı platformdur.Gaziantep ve ilçelerinin Haber Merkezi.
www.yavuzelihaber.com/.../gaziantep-zirve-universitesinden-r...
Kaynak...
Bu kapsamda Alman NTC fiması yetkilileri Dr.John De Roche, Manfred Reiszner ve Ersel Kazzaz ile Rumkale'yi gezdik ve bu tekneleri görmek istedik'' diye ...
www.telgraf.net/zirveden-rumkaleye-platform-haberi-6665.html
Kaynak...