ben ıspanaklı yumurtayı severim:) :) :) :)
Yazdırılabilir Görünüm
ben ıspanaklı yumurtayı severim:) :) :) :)
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fxF18UCkHN8[/YOUTUBE]
:D patlican kebabını çok severim.:D
hıc fark etmez ama patetes kızartmasını çok sewerım
hiç şüphesiz menemen
eline sağlık kardeş
yaw söyle bir evde yapılan ekmek olacak içine domates salatalık biber maydanoz üzerine limon pulbiber yanında da bir ayran oh ne güzel olur hepsinden iyi olur bence
mıksam oyle deme elıne gecen war gecmeyen war sımdı oglen yemek saatınde soylenecek lafmı bu ;)
zeytinyağlı dolma ve kuru fasulye... vazgeçilmezimdir...
ayrıca taştan yumuşak ne olursa yerim yemek ayırt etmem...
mıksam dedıgım gıbı oglen yemek saatı yurttayız bakalım sansımıza ne yemek cıkacak
bizde bekliyoruz bakalım ne yicezz
ama sız guzel yıyecegınız kesın bence burası ne cıkarsa bahtına
Öğrenci adam yemek ayırmaz yemek bulursa yer, bulmazsa aç kalır:D
Lahmacunu tek geçerim:p
Ben bunların hiçbirini yeme benimki hazırdır yani fast food türlerinden hoşlanırım hayatta sulu ve sebze yemeklerini ağzıma sürmem
basak sende ama da yaptın ha ha bız nerede bulacagız bunları
ewet yaw bu ne biz bunlar önümüzde olsa bir ay yemek yemeyiz
içli köfte ve mantı.. :)
zahmetli ve güzelllll
arkadaslar sımdı yemeklere ulasabıleccek war ulasamayacaklar war benım gıbı olmaz ama 20 gun sonra bende oradayım
bütün kebap çeşitlerini severim
missssssssssssssssssssss gibi
ET BALIK KELLE BUNLAR YENİR ELLE
misler gibi.......................................................................................................................
ohhhhhhhhhhhh be,aç karına canımız çekti
ama yine bekleriz birgün yemege çiğ köfte dolma içili köfte ohhhhhhhhhhh misler gibi yemede yanında gece beraber yat
hamburger pizza çizburger birde sosis ekmek yeter bunlar bana bir ömür yerim valla hiç bıkmadan
O YEMEKLERİN YANINDA YATMAYA KİMSE SABREDEMEZ BENCE...ZATEN YATILMAZDA:)
Değerli hemşerim,
Kızmayınız ama çok yanlış bir beslenme tarzı! Belki bünyeniz şimdi bunları kaldırıyordur, ya sonrası? Adını saydığınız hazır yiyeceklerin birçoğunda katkı maddesi var. Bunlar zamanla sağlığınızı tehdit edecektir.
Ben Nizip tarzı beslenmeyi çok doğru buluyorum. Bizim insanımız farkında olmadan çok sağlıklı bir beslenme kültürüne sahip.
AŞAĞIDA ANADOLU AJANSININ BİR HABERİNDEN ALINTI YAPTIM.İNŞAALLAH BESLENME TARZINIZ KONUSUNDA AKLINIZDA BAZI DÜŞÜNCELERİ OLUŞTURUR.
MADRİD - İspanya Sağlık Bakanlığı, hamburger reklamının obezite riskini artırdığını, çünkü insanları bir oturuşta sağlıksız miktarda yemek yemeğe teşvik ettiğini bildirdi.Bakanlık, reklamlarının özellikle çocuklar açısından yüksek risk oluşturduğunu, çünkü bir hamburgerin 971 kalori demek olduğunu belirterek, bunun bir yetişkinin günlük kalori ihtiyacının yarısına denk geldiğini bildirdi.
Nizip'te pişen bütün yemekleri ayırmadan severim. Ama et ve sebze karışımı, yanın da ayran olan yemekler özel tercihimdir.
Bence en güzeli Nizip yemek kültürü
dicektim ama ben ıonalra kıyamam heopsi gelsin
mıksam sen baska bır gun ayarla yazın oratasında falan butun uyeler gelır
bak agustos 18 de toplantı war sende ondan once yap unv. de okuyan ogrencılerde gelır hem herkes bırbırıyle tanısır daha guzel olur yer nızıp olsun tabıkı herkesın daha kolay gelmesı ıcın :D
bence patates kızartması ve kebap çeşitleri çok güzeldir
patates kızartması ve kebap çeşitleri