[COLOR=blue]Arkadaşlar güzel Nizip'imizin dünden bugüne filmini fotoğraflarla yaptım güzel oldu. Duygu ve düşüncelerinizi beklıyorum.
Hepinize sevgi ve saygılarımla...
[3GP]DHDmPA5j4G7[/3GP]
http://www.3gpdb.com/videoy.php?b=DHDmPA5j4G7
Yazdırılabilir Görünüm
[COLOR=blue]Arkadaşlar güzel Nizip'imizin dünden bugüne filmini fotoğraflarla yaptım güzel oldu. Duygu ve düşüncelerinizi beklıyorum.
Hepinize sevgi ve saygılarımla...
[3GP]DHDmPA5j4G7[/3GP]
http://www.3gpdb.com/videoy.php?b=DHDmPA5j4G7
[youtube]http://www.youtube.com/watch/youtube]
tşk ederim çok güzel olmuş mehmet bey abicigim(mawinetcafe) böyle birşey gerekiyordu.
bunuda ancak yapacak kişi sendin ve yapmışsın eyvallah helal olsun sana
çalışmalarının devamını dilerim
Eyvallah kardeşim sağol o senın güzelliğin rica ederim...
mavi net !
öncelikle giris mukemmel... tam bir nostalji ziyafeti.. sonra evet sonra , aliye'nin o çok estetik insani alip taa uzaklara goturen o muzikleri.. EVET.. kisaca muzikler birbirini tamamlayıcı.. SUPER !! .
resimlere Gelince O kadar resmi nerden Buldun?
pes dogrusu.. o eski resimler.. guzel Nizip'in guzel insanlarina dair... kurtulus savasindan taa bugünlere.. Nizip'in Zamane Gençleri Nerden geldigini unutmus bi durumdalar.. tek TAVSIYEM ; sitede ki tum kardeslerimizin bu videoyu izlemesi..
YENI VIDEOLARINI BEKLIYORUZ MEMET ABE !
1 NUMARASIN MAVI NET CAFE :)
Unutmadan .. Zeugma ve osmanli parki resimleride muthisss :)))
Güzel olmuş eline sağlık kardeş
vallahi abi çok güzel olmuş ellerine saglık:...:::
Mavi Net Cafe'ye de yakışan budur
İyi ya kardeş onlarda kendine yakışanı yapmış ah bir de herkes kendine yakışanı yapsa ne güzel olucak değilmi hayat
mehmet abi süpersin. sende productor'luk var.bu yeteneğini iyi kullanıyorsun.ayrıca biraz geç olacak ama kafenizle ilgili söylemek istediğim bazı şeyler var.kafeniz modern, kültürlü ve çağdaş bir toplum için çok uygun biyer.dahası müşterilerinizle olan ilişkileriniz,onlara dostça sıcak davranmanız çok hoş.herkesin gelebileceği biyer sizin cafe.
not:ben N.M.Y.O öğrencisiyim ve bütün N.M.Y.O. öğrencileri sizinle gurur duyuyor MAVİ NET CAFE.<HSD
İyi düşünen iyi görür kardeş
slm ben Nizip 'ten ŞERİF oncelıkle yenı iş yerın hayırlı olsun...
Nizip e böyle güzel, temiz bi C@FE actıgın için tesekkürler..
cok güzell bi cafe daha Nizip te boyle bi cafe görmedim ben senın musterın olarak cok begenıyorum...
ALLAH Hayırlı Ugurlu Etsin
- By TürkHackers -
savcı sen sair msın yaw kardes nerden buldun o sozlerı UYAR..!
Begendım
Teşekkür ederim HSD kardesım saol.Burdan Bende Tüm N.M.Y.O Öğrencılerıne göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı tek tek teşekkür ediyor saygılar sunarım...
Bir nasihat: Kendine dikkat et.
Bir rica: Sakın değisme!
Bir Dilek : Beni unutma.
Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum.
Bir Gercek : Seni çok özlüyorum.
By TÜRKHACKERS
kardeşim cok güzel olmuş ellerine saglık
Emek verilen her çalışma güzel olur kardeş
Mehmet Abicim Sana Tesekkürü Borc Bilirimmm Bu GüzeL Tanıtımı Yaptıgın icin Ellerinden Öperimmm... HAyırlısı ile Nizip'e Geldiqimde Senden Tanısmak isterim.. ALmanya Augsburg/Bayern'den Metin Yilmaz... Tanıtımı Ailem ile ßirlikte İzledik Hepimizin Burnunda Tütüyor Güzel Memleketim..Annem Gözyaslarina Hakim Olamadi İnan Abi Gercekten Süper Bir Tanitim Yapmissin.. Tekrar Tekrar Sana Tesekkür Ederim..
slm abi çok güzel olmuş eline sağlık yeni slaytlarını bekli yoruz
.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.
Ya çok Güzel OLmuş İzleYİp birdaha İzliyom lütfen bana bu slaytı gonderir misiniz msn adresin {lakot_ali@hotmail.com
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.
.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.
Ya çok Güzel OLmuş İzleYİp birdaha İzliyom lütfen bana bu slaytı gonderir misiniz msn adresin {lakot_ali@hotmail.com
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.
ÖZELLİKLE MEHMET KARDEŞİME BİZE NOSTALJİ NİZİP DUYGUSUNU HATIRLATTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM. DAHA YENİ YENİ NİZİP TANITIMI HAKINDA ÇALIŞMALAR YAPMASI RİCA EDER,SAYGILAR SUNARIM.
yAWW dai eliye saglikda ben şu resimleri çekip üstünede isim yazan adamlara sesleniyomm kardeşim Nizip i gösteriyonuz kendi isminizin reklaminin yapiyorsunuz sag olun babayize rahmet çektiseniz acii ricam resimler isimlerini koymazsalar biz resimleri kullaniriz hiç olmazsa
çok guzel olmus abı elıne saglık
Kardeş ben şair değilim sadece bu tür şeylere ve kültürel etkinliklere sempatim var
gerçekden çok güzel bir olay.zaten mavi net ismi artık tüm Nizip'in tanıdığı bir mekan.böyle faaliyetlerde bulunmalarıda takdir edilmesi gereken bir olay.ben şahsen cafeyi çok begeniyorum.ortam,davranış ve müşteriyle sürekli bir dialog içinde olmaları çok güzel birşey.bu slayt bir artı daha kazandırmış mavi net'e.ama bunların devamını bekliyoruz.eline ve emeğine sağlık.
TEŞEKKÜRLER ..MAVİ NET CAFE..
paylasım için teşekkürler
gercekten çok güzel Nizip doğumluyum ama oraları hiç görmedim çok merak ediyorum kısmet olursa bir gün gelmeyi eşimle çok istiyorum
GÜZEL NİZİP'İMİZİN GÜZEL İNSANI... ELLERİNE SAĞLIK. ÇOK GÜZEL Bİ ESER OLUŞTURMUŞSUN. NİZİP'Lİ DEĞİLİM. İKİ YILDIR DA NİZİP'TEYİM. İKİ YILDIR GÖRMÜŞ OLDUĞUM NİZİP GÜZELLİĞİNİ ÖYLE Bİ YORUMLAMIŞSIN Kİ, Bİ DAHA GÖRESİM GELDİ... TABİ GİRİŞ SÜPER... BENİM DİĞER MEMLEKETİM DE NİZİP ARTIK SİZİN SAYENİZDE.. MAVİ NET CAFE'YE VE MEHMET BEY'E TEŞEKKÜRLER... VE DİYORUMKİ: ''GEZ DÜNYAYI, GÖR NİZİP'İ''
Gurbet de olan bir Nizipli olarak bir nebzede olsa hasret giderdim.Ellerinize sağlık,çok güzel olmuş tebrikler
mavi net cafe,geçmişten günümüze Nizip'imizin tanıtımı çok güzel olmuş.resimler ve müzikler birbirini tamamlamışve tam bir nostaji olmuş.
ellerinize sağlık
sizin gibi duyarlı Nizip vatandaşı bulmak zor.BEN NİZİPLİ DEĞİLİM AMA YAPTIĞINIZ PROJE BENİ ÇOK ETKİLEDİ.BANA NİZİP'İ TARİHİYLE SEVDİRDİ. gerçekten de güzel memleketimiz olan NİZİP'İ çok güzel anlatmışsınız. teşekkürler MAVİ NET CAFE
<HSD
Bende yazıda bir eleştiri göremedim. Keşke eleştiri olsaydıda bizlerde yanlışımız varsa düzeltseydik. PİRATE'ciğim, HSD kardeşimiz zannedersem yabancı, varsa bir sıkıntısı yada eleştirisi yazabilir.. Bundan sıkıntı değil zevk duyarız. Amacımız NİZİP'imizi her yönüyle yaşanabilir hale getirmektir. HSD Kardeşimiz şayet bir öğrenciyse YÜKSEK OKUL HAKKINDAKİ HER TÜRLÜ DİLEK VE ŞİKAYETLERİNİ HATTA İSTEKLERİNİ BURADAN YAZSIN Kİ HALKIMIZ VE YETKİLİLER BAZI BİLİNMEYENLERDEN HABERDAR OLSUNLAR. ÇÜNKÜ BENDE ÇOK YAKINDAN BİLİYORUM ÖĞRENCİLERİN ÇEKTİĞİ SIKINTILARI, VE NE ŞARTLARDA OKUDUKLARINI.
mavi net arkadaşım sana da ayrıca teşekkür ederim gerçekten Nizipi çok iyi anlatmışsın.bu yaptığın Nizipe ve Nizipliye bir hizmettir.
TŞKLER GÜZEL ÇALIŞMA OLMUŞ ELİNE SAĞLIK
ELLERİNİZE SAĞLIK
Memetcim ellerin dert görmesin. Çok güzel olmuş. Ancak forumda kaybolup gitmesin. Sevgili Admin bunu gözönünde bi yere kor artık. :)
çok hoşş eskiden günümüze süperrr
bir resim sayfalarca söze bedel.. odur ki, eskiyi hatırlamak belki de Nizip denen şeyin ne olduğunu gösteriyo bize. evet.. Nizip.. topraklarımız.. tarihimiz.. yaşam öykümüz..
teşekkürler mehmet.. parmaklarına sağlık. Nizip i hatırlattığın, sokaklarını dolaşırken bu şehri farketmemizi sağladığın için..