Sevgili dostumuz,kardeşimiz,mededi iftifarımız,acer patron sevgili Ramoş eğer bize istanbulda baharda bir kuzu kesme sözü vermesse onunla olan ilişkilerimizi 2.katip düzeyine indirelim kampanyasına katılmanızı bekliyorum....:D
Yazdırılabilir Görünüm
Sevgili dostumuz,kardeşimiz,mededi iftifarımız,acer patron sevgili Ramoş eğer bize istanbulda baharda bir kuzu kesme sözü vermesse onunla olan ilişkilerimizi 2.katip düzeyine indirelim kampanyasına katılmanızı bekliyorum....:D
Katılıyorum da bu 2. katip kim olacak önce onu belirleyelim.
Tamam kanka indirdik Ramo ile olan iklişkilerimizi 2. katip düzeyine ne zaman keserse o zaman düzeltiriz.:D
İkinci katip az bile olur
Bastırınnnnnnnn
Abilerim sizin uyguladiginiz bu politikayi turkiye israile veya israil turkiyeye bile uygalamiyor sizden korkulur....
Öyle,sakın elimize dilimize düşme:)
Hido; "Varım!" diyooor...
Osman kuzu keseceğim dedidddddddddddd deddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiii millet duyunnnnnnnnnnnnnnnn
Bastırınnnnnnnnnnnnnnnnnn
hee dedim
mahmudun esprisini anladığını 5 dakikada ispatlasın keseceğim.
süre başladı
ammi ramoşun temsil yetkisi de kuzuyu kap
selamlar
Bırakın sağı solu bu iş acer patron Ramoş'un üstüne kaldı....ıçana kadar kovalayacağız.:)
Yoldan dönmek gevşemek yok. :)
Ramazan Tarhan!.. Ramazan Tarhan!.. Ramazan Tarhan!.. Ramazan Tarhan!..
Ya ya şa şa!...!!!!..
sen bizim herşeyimizsin!!..
He valla :)
Alıntı:
xxhidayet´isimli üyeden Alıntı![]()
Ramazan Tarhan!.. Ramazan Tarhan!.. Ramazan Tarhan!.. Ramazan Tarhan!..
Ya ya şa şa!...!!!!..
sen bizim herşeyimizsin!!..
Ben ??????
kuzen , rahat dur haa , bak sıranı yarım kuzudan savdın , bu sefer ANGUS senin başına kalır haa, sus da Ramazan hocayı destekle , belki gaza gelir de keser kuzuyu, yoksa senin çoluk çocuk mahsim Hido açlıktan zafiyet geçirecek loo .
Evetttttttttttttttttttttttttttt :)
Ramo Ramo Ramo ses verrrrrr
Bu kadar tezahurata ramazan abi nasil karsiliksiz kaliyor anlamadim?
Ramazan abi gaza gelmiyor vallahaaaaaa
kuzuyu ramazan abi kesecegine göre ben aradan çekiliyorum:)
İstanbul olduğu için bende destekliyorum :) Sizlerle tanışma fırsatım olur belki diye :)
İnşallah, çok memnun olurum :)
Mustafa kurtuluşun yok, yazın gelip sizin fıstık halini basacağız ona göre.:D