Yazdırılabilir Görünüm
kardeşime başarılar seninle iftihar ediyoruz Selamlar
Başarılar dilerim abi.
Tarhan hocam , böyle toplantılarını burada duyurmaya devam et lütfen, hoşumuza gidiyor , hemşehrilik gururumuzu yüceltiyor, çok seviniyoruz senin adına, başarılar hep seninle olsun , kardeş.
Sağlıcakla.
işlerinde kolaylıklar abi.tüm güzellikler seninle ve sevdiklerinle olsun...
Süper bi şey..Helal Ramazan kardeşime..:))
Bi kravat taksaydın be Ramazan.
Kravat sevmem...
Ama biz seni seviyoruz.
Evet Seviyoruz..;):))
güzel bir çalışma olmuş tebrikler
çalışmalarının devamını bekliyoruz sevgili dostum Selamlar
http://www.pirireisharita.org/DCView...Haberler&Id=68Raylı Sistemlerde Harita Uygulamaları ve Harita Mühendisliğinin Katkıları
Raylı Sistemlerde Harita Uygulamaları ve Harita Mühendisliğinin Katkıları24 Ekim 2011 Pazartesi 09:00:00
Piri Reis Harita ve CBS Derneği ve Aksaray Üniversitesi Harita Mühendisliğinin beraber organize ettiği "Raylı Sistemlerde Harita Uygulamaları ve Harita Mühendisliğinin Katkıları" konulu bir konferans gerçekleşmiştir. Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Ramazan TARHAN'ın verdiği konferans Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans salonunda geniş katılımla gerçekleşmiştir. Konferans sonunda Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.H.Murat YILMAZ tarafından Ramazan TARHAN'a teşekkür plaketi verilmiştir.
Ramazan başarılarının devamını diliyoruz, yolun açık olsun, her zaman yanındayız.
http://www.aksaray.edu.tr/asudetay.asp?asu=959
Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü Seminerleri kapsamında Raylı Sistemler Uzmanı Harita Mühendisi Ramazan Tarhan, “Raylı Sistemlerde Haritacılık ve Harita Mühendisliğinin Önemi” başlıklı bir seminer gerçekleştirdi.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Harita Mühendisliği Bölümü akademisyenleri ve öğrenciler katıldı. Raylı sistemleri genel hatları ile kısaca tanımlayan Ramazan Tarhan, Türkiye’de Demiryolu taşımacılığı hakkında da bilgilendirmeler yaptı. Tüm dünyada taşımacılık alanında önemli bir yeri olan raylı sistemlere ülkemizde de önem verildiğini belirten Ramazan Tarhan, Türkiye’de tüm raylı sistemlerin Uluslararası Demiryolu Birliği’nin (UIC) kriterlerine göre yapıldığını söyledi. Raylı sistemlerin yapılmasında ve bakım onarım çalışmalarında harita mühendislerinin bulundurulması ve güncel haritacılık bilgilerinin kullanılmasının bir zorunluluk olduğunun altını çizdi.
Etkinlik, soru-cevap bölümünün ardından bölüm başkanı Doç. Dr. Hacı Murat Yılmaz’ın Ramazan Tarhan’a plaket vermesi ile sona erdi.
Üstad, Rabbim çalışmalarını boşa çıkartmasın..
Yolun açık, vizyonun geniş olsun ;):)
Ramazan şu plaketin resmini de koysan biz de gururlansak.
Vay be işte budur, kutlarım.