Nizip belediyesinin hızlı çalışmaları dolasıyla bır sezon sürmesiz itfaiye garajı şahinbey mah. de hazırlanmış hizmete sunulmuş olup, araçlar oraya çekilmiştir emegi gecenlerın elıne saglık çok güzel bina olmuş.
Yazdırılabilir Görünüm
Nizip belediyesinin hızlı çalışmaları dolasıyla bır sezon sürmesiz itfaiye garajı şahinbey mah. de hazırlanmış hizmete sunulmuş olup, araçlar oraya çekilmiştir emegi gecenlerın elıne saglık çok güzel bina olmuş.
sabah bende gördüm güzel olmuş tbr...
bence yerinde bir karar eğer su ikmal sıkıntısı çekilmez ise tabi bazı dez avantajları olabilir ama genelde halka hizmet için çok güzel bir yer şehir içine ve yerleşime yakın olduğu için yangınlar fazla büyümeden vaktinde bir müdahele gerçekleştirelebilir diye düşünüyorum herkesin eline sağlık
yaw savcı bey nıhayet senı görebildik hoş gelmişin tşk yorumun için Nizip comu sensiz bırakma birader...
teşekkürler bu site bizim bu NİZİP bizim ama bazen böyle vakalar oluyor işte ama artık ayrılık yok dönüş yaptık sitemize
kim nederse desin arkadaş adamlar işin hakkını veriyorlar
doğru bencede veriyorlar helal olsun
hayırlı uğurlu olsun. allah kimseye lazım etmesin
amin diyelim ama hayat işte kaza geliyorum demez her ihtimale karşı böyle önlemler sevindirici
fotograf yokmu arkadaslar görelimm..bı nasıl olmuşş
ya kardaş sen bakar kör olmuşun ;;;;;;;;;;;;
ha şuarcıkta,şahin bey mahallesinde yeni bina...
Hayırlı olsun.Emeği geçenlere teşekkürler. Ancak okul önü olduğundan şoför arkadaş az yavaş çıkarsa garajdan iyi olur.Panik yapmasın yani
aslında fena bir uyarı değil bu?
ya sayın aksoy ben resım göremıyom..nızp te de degılım baktım her tarafa resım goremedım...bı yardımcı olurmuusunn tşk ederımmm..
evt çok haklısın orhan bey yakında ekler.merak etme.can kardaşım
yarın atalım siteye sabah gelırken cekım bari güzel bir görüntü...
Fiyakalı bir şey olsun bana haber ver ben gelim önünde benide çek bu arada siteye resmimiz girmiş olsun şu Ahmet abi ile Derviş abi baksında beni tanısınlar
arkadaşalar yeni binanın fotograflarını cekdım ama siteye atamadım ilerleyen saatlerde görürsünüz
HAYIRLI UĞURLU OLSUN. ALLAH LAZIM ETMESİN KİMSYE
İLÇEMİZ İÇİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN
hayırlı uğurlu olsun....inş halkımız için hayırlı bir yerdir...
hayırlı ugurlu olsun tun nızıp halkına
hala resim bekliyoruz...bi arkadaş sıteye atacak tı...
arkadasım kusura bakma vallahi atamadım ama pazartesi sayın admının yanına gidip attıracagım söz..