-
EN BÜYÜK EKSIK; MÜZE
ARKADASLAR; BIZLER HER ZAMAN BÜYÜKSEHIRLERE ÖZENIR ANCAK KENDI SEHRIMIZI NASIL B.SEHIR YAPARIZ DIYE DÜSÜNMEYIZ. ELIMIZIN ALTINDA ZEUGMA SEHRI GIBI BIR DÜNYA HAZINESI VAR ANCAK BUNUN YETERINCE NIZIP'''' IN GELISMESINE KATKIDA BULUNMASI IÇIN KULLANAMIYORUZ. BEN SU ANDA BITLIS DE GÖREV YAPMAKTAYIM VE YAKLASIK 13 YILDIR MEMLEKETIMDEN AYRIYIM. DISARDAN IZLEDI?IM KADARIYLA B. BASKANIMIZ SEHRI GÜZELLESTIRMEK ADINA BIRSEYLER YAPIYOR. ANCAK BIR MÜZEMIZ YOK,SOSYAL YÖNÜ DÜSÜK OLAN SEHIRLER KENDI KABU?UNA ÇEKILI VAZIYETTE KALMAYA MECBURDUR. BU NEDENLE SAYIN B.BASKANIMIZ VE DUYARLI DI?ER NIZIPLI HEMSERILERIMIZ BU KONUDA BIRSEYLER YAPARSA SEVINIRIM NE DERSINIZ????????
-
Sevgili dostlar yanl?? anlamay?n ama Nizip ad?na ne bekleniyorsa belediye ba?kan?ndan isteniyor. ?u forumlar? okursan?z her ne mesele varsa Belediye ba?kan?na at?fta bulunuluyor. Bugün bir müze yap?m? belediyeye ait bir?ey de?ildir. Di?er kurumların da ba?ta kaymakaml?k olmak üzere ta??n alt?na elini koymas? laz?m. Zaten belediye olarak y?llard?r yap?lmayan veya eksik kalan i?leri yapmak için gece gündüz çal???l?yor. ?mar müdürlü?üne ba?l? birimler k???n dondurucu so?u?unda kaldr?md?r ?ebeke onar?mlar?d?r vs. durmadan çalışıyor bazen eleman ve bu kadar araç al?nmas?na kar??n bir hizmeti götürmek için araba bulunam?yor. D??ar?dan kepçe traktör vb. araçlar bazen kiralanarak hizmet götürülmeye çal???l?yor di?er kurumların da belirli baz? ihtiyaçlar? belediye taraf?ndan kar??lan?yor. vs. vs.........
Benim site yorumcularından iste?im baz? hususlar? ilgili mercilere iletmeniz Belediye olarak yap?lacak bir ?ey varsa zaten ba??m?z gözmün üstüne. ?mar müdürümüz ve Temizlik ??leri müdürümüz ba?ta olmak birçok yetkili ?ah?s forumdaki yaz?lar? dikkatle takip edip gere?ini yap?yor.
-
Ya Co?kun karde? herhalde belediye ba?kan?ndan bekleyece?iz,ne yapacakt?k ya ; cumhuriyet savc?s?ndandan bekleyecektik..Alemsin valla...
-
Sevgili Huzeyfe ömürsün laf?na hala gülüyorum
-
Nizip'e kim sahip çık?yorsa ondan istiyoruz.
-
Sevgili Huzeyfe bak?yorum da kumral karde?imle beraber her yaz?lana gülmeye ba?lad?n?z. Pek hayra alemet de?il. Komiklik veya espri olsun diye yaz? okuyup yorum yapacaksan "Gökhan" Karde?imin "Gönül Bahçesini" tavsiye ediyorum bol bol gülersiniz. Hem güzel esprileride var. .
-
Karde? forumlar cans?k?c? olmas?n diye bazen i?e espiri kat?yoruz,ama k?z?yorsan büyük özür...
Fakat i?i hep ?akaya vuran kumral ada...
-
Hadi can?m sende i?i benim üzerime y?k?yorsun. Hem Nasrettin Hoca gibi cevap ver hemde i?in içinden s?yr?l.Co?kun Bey e?er k?z?yorsan?z yaz?lar? yorumlamay?z.Herkesin farkl? yorumlama uslubü vard?r.
Sevgili Huzeyfenin yaz?s? ho?uma gitti
-
Yav kumral?m ikimiz baya göze batm???z herhalde,iyisimi biz senle ayr? kulvarlarda yaz??al?m ha nedersin?
??in enteresan taraf? biz birbirimizi tan?m?yoruz,e?er bir gün tan???rsak co?kun karde?i ziyaret edelim ne dersin? Ha bak kumral?m bu arada cevab?n? özelime yolla.. Co?kun abimizi k?zd?rmayal?m...
-
Co?kun Bey'in yaz?ların? zevkle okuyorum.Nizip.com'un güzel insanlarından birisi.Onu k?rd?ysam özür dilerim.
Ya Huzeyfe sende her?eyi Belediye Ba?kan?m?zdan bekliyorsun.Yapt??? destane hizmetler yetmez mi
-
Hacivat''la Karagöz gibi kar?t?rm??s?n?z ortal???. Bu arada kumral ada özür dilemene gerek yok. Sen k?r?c? bi?ey yazmad?n. Sadece baz? meselelere biraz daha ciddi yakla?san?z iyi olur. Yoksa neye dar?l?p küsece?im ki sanal sanal. Herneyse.......
Benim ismim ve çal??t???m kurum a?ikar. Kimlik gizlemek hiç huyum de?ildir. Gelirsiniz istedi?iniz zaman çay?m? içerseniz. Ba??m?n üstünde yeriniz var. Zaten Huzeyfe''yi çok merak ediyorum.
Edited by - coskun on 21 ?ub 2006 08:37:36
-
Çok söyledik, Çoooook!.... Bak?n en sonunda sevgili büyüklerimiz ve abilerimiz "Zeugma bizimdir komitesi" kurmu?lar.
Sevgili arkada?lar!.. yak?nda büyüklerimizin de deste?i ile in?allah, Belediye Ba?kan?m?z ilçemizebir Müze in?a ettirir veZeugma'dan çıkan eserlerimizi burada sergileriz. Biz de memlekete geldi?imizde misafirlerimize bu eserler Nizip'in diyebiliriz.
-
harbiden neden yaa o kadar kültürel zengillğimiz war ama bunları sergileyebilecek bi müzemiz neden olmasın.zeugmadan çıkan eserler neden hep antep'te sergilenir onu da anlamam yaa neyse...
-
Yetkililerin müze konusuna bir an önce el atmasını rica ediyoruz.
-
müze konusunda el atılsa ne yazar ki
şimdiye kadar çıkartılan eserlerden hangisi Nizipte kaldı
veya müze yapılınca hangisinin geri getirileceğini zannediyorsunuz
-
sewgili kardeşim metalfırtına önce bi müzeyi kursaydık daha sonra zaten hala çıkmakta olan bi çok eser war bunlardan da faydalanırdık ayrıca antep müzesine zaten sığmıyo yer yok yani...
-
G.Antep'e zeugmadan çıkan eserler için yeni ek bir bina yaptılar.
Ayrıca ben öyle tahmin ediyorum ki yapıldıktan 1 ay sonra kapısına kilit vurulur.