Kıymetli ammimiz cumhurbaşkanınız kızdıgından bu tarafa ilk defa trafige çıktı ondada kaza geçirmiş kendisne geçmiş olsun der rabbimden şifalar dilerim
selamlar
Yazdırılabilir Görünüm
Kıymetli ammimiz cumhurbaşkanınız kızdıgından bu tarafa ilk defa trafige çıktı ondada kaza geçirmiş kendisne geçmiş olsun der rabbimden şifalar dilerim
selamlar
Beyaz minibüs benim araç.
Tekrar geçmiş olsun ancak resimler gelmedi
F5 le sayfayı yenile, çıkması lazım.
yok gelmdi ammi
OOOOOOoooo ne olmuş böyle yahu. Allah korumuş valla. Çok çok çok geçmiş olsun.
Mahmut resimleri görebiliyorsun değil mi.
Evet görebiliyorum önü haşat olmuş.
Faih göremiyormuş da.
Evet arabanın önü hış oldu.
Nerenin alt geçidi burası?
Büyük Geçmiş olsun Müslüm Bey . Allah esirgesin sizi....
Müslüm kuzenime geçmiş olsun derim, Allah esirgemiş.
müslüm abi geçmiş olsun Allah bir daha kaza bela göstermesin
Müslüm abi,bunla gecmis olsun,bi kurban kes..fatih abi sanada slm
Teşekür ederim kuzen sağolasın.
Handancım sağolasın hayatımın son 30 yılının ilk kazasıydı bu , aslında sürüş uzmanıyım ama oldu işte, bir daha olmaz inşallah.
Sakallı öncelikle selamlar, dileklerin için teşekkürler.
Adaşım çok büyük geçmiş olsun.Allah bir daha böyle kazalar göstermesin..
müslüm abi senin gençliğinde otomobil icat edilmişmiydi yoksa at arabasıyla mı başladın şöförlüğe:))))))))
Yahu Handan sen bunun görünüşüne bakma bu baya eski. Bu sultan Abdulhamiti bile hatırlar:)
Maşallah kasa saglam eskimemiş amma çok şükür ufak sıyrıklarlarla atlatmış ammi sakallının dedigi gibi bir kurban lazım harhal
sakalı sanada selam kardeşim
ammi tekrar geçmiş olsun
Evet evet buna bir kurban lazım öyle kuzu falan da değil ha. Şöyle kelli felli bir koç.Ha ufak bir bikir de olur. :) ( Anca yeter )
Hahahaa valla şimdi uludagda çok hoş olur şeyleee bir oktay ustanın kuşbalısını yerdik bikir ile amminin helvası sonraya kalsın
selamlar
Geçmiş olsun ammi. Allah şifa versin.
Uludağda olabilir ama onun adı kurban olmaz.
bikir ne demek????
Öğrenirsiniz öğrenirsiniz acele etmeyin çakma Nizipliler:)
Yahu siz de beni iyice ihtiyar yaptınız, karga mıyım ben 250 sene yaşıyayım cık cık:D
Bikiri arada kaynatmayın menes dikkat et
kurban yakınlaşma için kullanılan bir terim zaten
Selamlar
biri kuzu mu dedi :)
Yok ya olurmu, kazadan yola çıkarak buradan da şükür kurtuluduğun için hani biz karışmıyoruz eğer bir kurban keseceksen boşa gitmesin babında şey ediyoruz biz yoksa kötü bir niyetimiz yok yani:)