http://www.Nizip.com/pic_show.asp?picid=493&type=1 AttarAli meydani güzel bir düzenleme ile hos bir hale getirildi.
Peki Hamal Siho Meydani nasil olmali acaba?
Ne dersiniz. ?
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
http://www.Nizip.com/pic_show.asp?picid=493&type=1 AttarAli meydani güzel bir düzenleme ile hos bir hale getirildi.
Peki Hamal Siho Meydani nasil olmali acaba?
Ne dersiniz. ?
![]()
ben ce kald?r?lmal? çünkü oras? düzeni çok bozuyor oraya devlet biran önce çözüm bulmal? diye dü?ünütorum her ?ey gerçekten Nizip için.
.
Asl?nada oras? k?çük bir düzenlemeyle güzel bir mekan. Hastane caddesinden gelen yok cok dehlikeli. Birçokkez beno yol yüzünden kaza yapacakt?m. Bence açilen el at?lmas? gerek.
oradaki ev istimlak edilmi? ve yak?nda y?k?lacakm?? herhalde,o zaman o meydan biraz nefes al?r.
Yaw o meydana niçin hamal ??ho meydan? demi?ler bilen varm?? Daha güzel bir isim yokmuymu??
Teras biçiminde, oturma yerleri ile miting alan? olmaya çok müsait bir yer.
oradaki kahve sahibinin ad?d?r hamal ??ho ve epeydir orada faaliyette oldu?u için insanlar taraf?ndan bu isim verilmi?tir.art?k ba?ka isim vermek oras? için bo? bence insanlar bildi?i gibi söylüyecek tir...
Edited by - benbaskan on 30 Oca 2006 18:53:27
müftah abi olmaz bence bana ho? gelmedi eski ad? daha güzel Attar ali meydan? iii güzel b?rak?n kals?n de?i?tirilmesin
Kemal Ekmekçi
Ben ba?kan tesekkürler.
<h1 bir an önce düzeltilmeli</h1
Düzeltilmeli de arkada?lar, bir fikir sunman?z laz?m. Bir elin nesi var iki elin sesi var demi?ler. Orada bir vatanda? gözüyle eksikler veya aksakl?klar nelerdir. ?öyle geriden bir bak?n bakal?m, oras? nas?l olsa ho?unuza giderdi.
Meydana havuz yap?lmas?nda ne yap?l?rsa yap?ls?n.
yav hele durun garda?lar yav attarali meyden?n? gören var m??
tam bir rezalet!! s?rf yapm?? olmak için yap?lan bir ik ta? y???n? var.
o üzerinde ki f?st?k ve zeytini(tabi onlar öyle diyor) yapana da helal olsun
art?k nizibin daha a??r ba?l?, kaliteli , uzun vadeli i?leri görmasi laz?m.
Nizip halk? buna lay?kt?r.
yoksa görevliler oray? adamdan saymam?? göz boyamak için mi yapml???
attar ali meydan?ndaki havuz gibi olacaksa bence b?rak?n da??n?k kals?n.ama gerçi oras? miting alan? olarak dü?ünülüyor san?r?m.ama oraya komple kilit ta?lar? dö?enip miting alan? olarak kullan?l?rsa bence güzel olur.
ORASI GÜZEL B?R PARK DONANIMI OLMALI SAYIN BA?KANMIMA ARZ EDER?M.
Müftah abi heralde düzenlemesinden bahsediyorsun. Zannedersem baz? arkada?lar isim de?i?ikli?i anlam?? gibi. Ama gördü?üm kadar?yla yine cok farkl? fikirler var. Bir noktada bulu?uyoruz o da "havuz olmas?nda ne olursa olsun"
Yaln?z yine hat?rlatay?m maksat "Meydan" manas?n? kazand?rmak.
Allaha Emanet olun.
Ortadaki ev kald?r?l?p geni? bir yol olarak kalsa daha uygun.
Astelya espri yapm??s?n heralde. Hiç bir?ey yap?lmayacaksa o ev de y?k?lmas?n. De?il mi?
O alan?n bir resmi eklenirse daha iyi fikirler çıkacakt?r.
hamal ??ho meydan?na zebze halinin yan?nndaki gibi park olsun
Nizipin gelecegi için daha ferah ve geni? alanların ol?turulmal?d?r
Bence o meydan tfafik için görünmez bir kahraman olabilir. Güzel bir düzenlemeyle yap?lan yok Attar Ali ve hastane caddesi aras? güzel bir güzergah olur k?sacas? ?ekrin iki yakas?n? birbirine güzel bir ?ekilde baglamas? Nizip in bu civar trafigini büyük oranda rahatlatacakd?r. Orada ne trafigi olacak diyenler vard?r. Bence gidip görmeniz yeterli olacak :).
Ya illa heryere bir ?ey yap?lmas?m? gerekir.orada bo? kals?n..
Hamal??hoMeydan? ile ilgili bir çal??ma var m? acaba?
kim acaba bu HAMMAL ?IHOhep merak etmi?imdir.Ancak yazlar? Nizip'e gitti?imden
oray? görmedim ama bence kals?n çünki her?eyin ilki güzeldir...
Yolun ortas?nda duran ev y?k?lm?? ve çok güzel bir alan olmu? hiçbir?ey yap?lmaz ise daha uygun olur.Yol çok geni?lemi?...Bu hizmetinden dolay? Belediye yetkililerini kutlar?m....
rahmetli namı diğer hamal şıho yıllarca ülfet fabrikasında hamallık yaptı emekliliğinde o kahveyi açtı oranın en eski esnaflarındandır bence meydan adıyla anılması gayet güzel nasılki attarlık yapan ali dayının ismi verilmişse aynı şekilde verilmiş peki aşigin deresi neden denmiş bilen varmı
mahalleme dokun ma? rahmetlı hamalşıho eniştemizdir . yıldıran aynen yazdıgın gıbı kardeş . ben o meydana kavşak yapılmasından yanayım,,,,
çocuklugumu bırakıp geldiğim sokaklar :(
Burası neresi hatırlayamadım.
slm ben kaml cetintas gercekten cok güzel olmus hamal siho meydani ben o meydanda en son 8 yil önce kaldiydim ama simdi shane olmus yapanlarin yaptiranlarin eline koluna saglik tsk ler sevgiler nizibe..........