www.nrtmedya.com da seçim anketi var, oy verelim, ben verdim.:p
Yazdırılabilir Görünüm
www.nrtmedya.com da seçim anketi var, oy verelim, ben verdim.:p
Amminin elinden gelse 10 defa oylar amma olmuyor hehheee
ammi kızma ha
Kızmaz kızmaz siteye gelmeden sinirlerini aldırmış.:)
Zaten Baykalın yok ettiği Anadolu seçmenini yeniden kazanmak için yapılıyor bu mücadele.
menes bak dedigim nasıl çıktı.selamlar
nizip.com anketine verdinmi müslüm abi
anketi on defa denedim denedim demiştin.selamlar
Haaa evet denedim vallaha, ama önlemi almışlar onlarda zeki çocuklar.:D
Hahaha eeee eski alışkanlık müslüm ammi heheheee
sanal ortamdaki anketler hep yanıltıcıdır kullandıgınız moderm i resetlerleniz defalarca oy kullanabilirsiniz
Yaptım ama olmadı yaw.
Mührü.. lambaya bastım..:D:D:D
Benim tarafsızlığımı bilirsin abim..
Sadece seni biraz kızdırayım dedim..;)
Meyveli ağaç taşlanır abim..;):)
ampülü sökmek için SOLa mı çevirsek acaba:)
handan istanbullu sola çevirisen kırarsın bir saga bir sola çevirki ampul çıksın
Bence ampülün mumları tek tek sönüyor.
Arkadaşlar mesle parti meselesi degil Orta doguda ilerideki 5 yıl içide Türkiye Cumhuriyyetinin var oluş mücadelesi olacak tam 30 yıldır bu ülkede iç savaş çıkarmaya ugraşıyorlar şu anda mhp ninde AKP ninde CHP ninde içinde derin yapılanmalar devaöm ediyor ahtapotun 2-3 kolu adiyede içerde vucut ve başı dışarda siz BDP nin Kürtçü koministlerin içinde yokmu sanıyorsunuz ülkeyi iç savaşa sürüklemeye ugraşıyorlar uyanmak zamanı parti zamanı degil halk partisi ve MHP bu söylem ve davranışla bir yere varması imkansız son kominist Fidel kastro degişti amma malesef bizim insanımız degişmedi dönün geriye bakın bir agaç dikmişlermi aha bu liderler kendi partilerini rezil etmekten milyonlarıda peşinden sürüklemekten başka bir şey yaptıkları yok
Biri bagırıp siyaset yapıyor
diger insanların ayıp kusuru ile ugraşıp iftira yalan kampanyası ile siyaset
arık paticiligi bırakıp kim bu ülkenin önünü açıyorsa ona bakmak lazım
26 yıldır devlat kademesindeyim görmedigim iktidar kalmadı TEK kelime ile hepsi menfat için cebini dolduran insanlarla kaynıyor kimse kimseyi suçlamasın
Ben kötünün en iyisini tercih etmenin peşindeyim
Selamlar
Aynen mahmut bey kardeşim sen bulundugun yeri benden çok iyi biliyorsun selamlar
kötü kötüdür kötünün iyisi diye birşey olabilir mi?
Arkadaslar bence AK parti secimi yine tek basina kazanir kim nederse desin.
Ampul daha cok yanar hahahahahahahaha