CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uçağın motoruna kuş girmesi sonucu İstanbul'a gidemeyince kara yoluyla Şanlıurfa'ya giderken Gaziantep'in Nizip ...
![]()
Haberciniz
Kaynak...
Yazdırılabilir Görünüm
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uçağın motoruna kuş girmesi sonucu İstanbul'a gidemeyince kara yoluyla Şanlıurfa'ya giderken Gaziantep'in Nizip ...
![]()
Haberciniz
Kaynak...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uçağın motoruna kuş girmesi sonucu İstanbul'a gidemeyince kara yoluyla Şanlıurfa'ya giderken Gaziantep'in Nizip ilçesine sürpriz ziyarette bulundu.
Partililer tarafından 'Başbakan Kemal' sloganları ile karşılanan Kılıçdaroğlu, CHP Nizip ilçe teşkilatında partililere seslendi. "Nizip'te arzu ettiğimiz oyu alamıyoruz" diyen Kılıçdaroğlu'na bir partili "Ama siz de Nizip'ten aday göstermediniz" diye yanıt verdi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, "Bu iş çok kolay Nizip'in adayı var, o da benim. Ben Nizip adayıyım" dedi. Bu sözler üzerine partililer "İnadına CHP, inadına sol" diyerek Kılıçdaroğlu'na destek verdiler.
Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Birisi çıkmış halen konuşuyor, 2023 yılında ben şunu yapacağım, ben bunu yapacağım diye. Bırak 2023'ü millet açlıktan ölüyor şu anda. Türkiye'de 12 milyon 715 bin yoksul var, sen önce onlarla ilgilen. İşte bu anlatılanlara karşı, yapılacak olan genel seçimlerde hep beraber çalışacağız, iktidar olacağız, bu memleketin dertlerini çözeceğiz. Çünkü başka bir seçeneğimiz yok. Ya iktidar olacağız ya iktidar olacağız.
Şu anda Türkiye'de emeklilerimizin almış olduğu aylıktan yüzde 15 kesiliyor ama biz iktidara geldiğimizde o sorunu ortadan kaldıracağız. Çiftçi kardeşlerimiz için mazot fiyatını 1.5 lira yapacağız. Yani halkın yeni partisi CHP yapacak. Halkın huzuru, güveni ve refahı için elimizden geleni yapacağız. Biz söylediklerimizde samimiyiz ve samimiyetimizle bu ülkenin sorunlarını ancak biz çözeriz. Artık yeni CHP'de gençler ve kadınlar daha fazla siyasete girecek. Bu yaptıklarımız yeterli mi, hayır. Ama daha yolun
başındayız, yolumuzu devam ettireceğiz. Ta ki halkın iktidarı oluncaya kadar. Kadınlarla ilgili yapmış olduğumuz önemli bir proje var, oda aile sigortasıdır. Bu proje kapsamında her evdeki yoksul kadının banka hesabına 600 lira para yatıracağız. Bu, kadınlarımıza verdiğimiz önemin bir göstergesidir."
Partideki konuşmasının ardından Kılıçdaroğlu, kara yoluyla Şanlıurfa'ya hareket etti.
Devami...
Kılıçdaroğlu İstanbul'a gidemeyince Şanlıurfa'ya gidip Gaziantep'in Nizip ilçesine sürpriz ziyarette bulundu.
Devami...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep'ten İstanbul'a götürecek uçağın motoruna kuş girmesi sonucu İstanbul'a gidemeyince karayoluyla Şanlıurfa'ya gidip Gaziantep'in Nizip ilçesine sürpriz ziyarette bulundu. Partililer tarafından 'Başbakan ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »![]()
Gazeteport
Kaynak...
Dönüş yolunda CHP Nizip ilçe teşkilatında partililerle biraraya gelen Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı seçim beyannamesini ...
Kaynak...
www.nevsehirmedya.com/kilicdaroglundan-nizipe-surpriz-ziy...
Kaynak...
KILIÇDAROĞLU'NDAN NİZİP'E SÜRPRİZ ZİYARET - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep'ten İstanbul'a götürecek uçağın motoruna kuş girmesi sonucu ...
www.sondakika.com/haber-kilicdaroglu-ndan-nizip-e-surpriz-...
Kaynak...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uçağın motoruna kuş girmesi sonucu İstanbul'a gidemeyince kara yoluyla Şanlıurfa'ya giderken Gaziantep'in Nizip ilçesine sürpriz ziyarette bulundu.
Partililer tarafından 'Başbakan Kemal' sloganları ile karşılanan Kılıçdaroğlu, CHP Nizip ilçe teşkilatında partililere seslendi. "Nizip'te arzu ettiğimiz oyu alamıyoruz" diyen Kılıçdaroğlu'na bir partili "Ama siz de Nizip'ten aday göstermediniz" diye yanıt verdi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, "Bu iş çok kolay Nizip'in adayı var, o da benim. Ben Nizip adayıyım" dedi. Bu sözler üzerine partililer "İnadına CHP, inadına sol" diyerek Kılıçdaroğlu'na destek verdiler.
Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Birisi çıkmış halen konuşuyor, 2023 yılında ben şunu yapacağım, ben bunu yapacağım diye. Bırak 2023'ü millet açlıktan ölüyor şu anda. Türkiye'de 12 milyon 715 bin yoksul var, sen önce onlarla ilgilen. İşte bu anlatılanlara karşı, yapılacak olan genel seçimlerde hep beraber çalışacağız, iktidar olacağız, bu memleketin dertlerini çözeceğiz. Çünkü başka bir seçeneğimiz yok. Ya iktidar olacağız ya iktidar olacağız.
Şu anda Türkiye'de emeklilerimizin almış olduğu aylıktan yüzde 15 kesiliyor ama biz iktidara geldiğimizde o sorunu ortadan kaldıracağız. Çiftçi kardeşlerimiz için mazot fiyatını 1.5 lira yapacağız. Yani halkın yeni partisi CHP yapacak. Halkın huzuru, güveni ve refahı için elimizden geleni yapacağız. Biz söylediklerimizde samimiyiz ve samimiyetimizle bu ülkenin sorunlarını ancak biz çözeriz. Artık yeni CHP'de gençler ve kadınlar daha fazla siyasete girecek. Bu yaptıklarımız yeterli mi, hayır. Ama daha yolun
başındayız, yolumuzu devam ettireceğiz. Ta ki halkın iktidarı oluncaya kadar. Kadınlarla ilgili yapmış olduğumuz önemli bir proje var, oda aile sigortasıdır. Bu proje kapsamında her evdeki yoksul kadının banka hesabına 600 lira para yatıracağız. Bu, kadınlarımıza verdiğimiz önemin bir göstergesidir."
Partideki konuşmasının ardından Kılıçdaroğlu, kara yoluyla Şanlıurfa'ya hareket etti.
KILIÇDAROĞLU'NDAN NİZİP'E SÜRPRİZ ZİYARET - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , uçağın motoruna kuş girmesi sonucu İstanbul'a gidemeyince kara yoluyla ...
www.haber3.com/kilicdaroglundan-nizipe-surpriz-ziyaret-777...
Kaynak...
KILIÇDAROĞLU'NDAN NİZİP'E SÜRPRİZ - Kılıçdaroğlu İstanbul'a gidemeyince Şanlıurfa'ya gidip Gaziantep'in Nizip ilçesine sürpriz ziyarette bulundu.
www.haberler.com/kilicdaroglu-ndan-nizip-e-surpriz-266151...
Kaynak...
Kılıçdaroğlu Şanlıurfa Nizip'te video - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep'ten İstanbul'a götürecek uçağın motoruna kuş girmesi sonucu ...
www.focushaber.com/.../kilicdaroglu-sanliurfa-nizip-te-v-277...
Kaynak...
Partililer tarafından 'Başbakan Kemal' sloganları ile karşılanan Kılıçdaroğlu, CHP Nizip ilçe teşkilatında partililere seslendi. Nizip'te arzu ettiğimiz oyu ...
www.dha.com.tr/-kemal-kilicdaroglu-ndan-nizip-e-surpriz-ziy...
Kaynak...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sürpriz bir şekilde Nizip'e gelerek, Nizip İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Partililer tarafından; "Başbakan Kemal, Halkın Umudu Kılıçdaroğlu ve İnadına CHP, İnadına Sol" tezahüratları ile karşılandı. CHP Nizip İlçe Teşkilatında partililere seslenen Genel Başkan Kılıçdaroğlu; "Genel Seçim öncesi Nizipliler ile bir araya gelmek bana huzur verdi mutluluk verdi" dedi."Nizip'ten arzu ettiğimiz oyu alamıyoruz" diye konuşan Kılıçdaroğlu'na bir partili ise "Ama sizde Nizip'ten aday göstermediniz" diyerek duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu; "Bu iş çok kolay. Nizip'in adayı var oda benim ve ben Nizip adayıyım. Partili olmak ayrı, adaya bağlı kalmak ayrı şeyler" diyerek CHP Nizip İlçe Teşkilatı'nın çok çalışkan ve partisine sahip çıkan bir teşkilat olduğunu, bunu bir kez daha 12 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde göstereceklerini kaydetti. "Başbakan Erdoğan'ın, 2023 Yılına dair hazırlamış olduğu projelere değinen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi."Birisi çıkmış halen konuşuyor, 2023 Yılında ben şunu yapacağım, ben bunu yapacağım diye. Bırak 2023'ü Millet açlıktan ölüyor. Şu anda Türkiye'de 12 milyon 715 bin yoksul var, sen önce onlarla ilgilen. İşte bu anlatılanlara karşı, yapılacak olan genel seçimlerde hep beraber çalışacağız, İktidar olacağız, bu memleketin dertlerini çözeceğiz. Çünkü başka bir seçeneğimiz yok. Ya iktidar olacağız, ya iktidar olacağız. Şu anda Türkiye'de emeklilerimizin almış olduğu Emekli aylığından yüzde 15 kesiliyor. Ama biz iktidara geldiğimizde, o sorunu ortadan kaldıracağız. Çiftçi kardeşlerimiz için Mazot fiyatını 1,5 lira yapacağız. Yani halkın yeni partisi yani Cumhuriyet Halk Partisi yapacak. Halkın huzuru, güveni ve refahı için elimizden geleni yapacağız. Biz söylediklerimizde samimiyiz ve samimiyetimizle bu ülkenin sorunlarını ancak biz çözeriz. Artık yeni Cumhuriyet Halk Partisinde gençler ve kadınlar daha fazla siyasete girecek. Bu yaptıklarımız yeterli mi, hayır. Ama daha yolun başındayız, yolumuzu devam ettireceğiz. Taa ki halkın iktidarı oluncaya kadar. Kadınlarla ilgili yapmış olduğumuz önemli bir proje var. O da Aile Sigortasıdır. Bu proje kapsamında her evdeki yoksul kadının banka hesabına 600 lira para yatıracağız. Bu çalışmalarımızda kadınlarımıza verdiğimiz önemin bir göstergesidir" dedi. Konuşmalarına son veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililerin ilgisi altında aracına kadar uğurlandı.
![]()
Gelen bir istek üzerine yorumumu siliyorum.
Ancak eleştiriye açık olmadan bir ilerleme olmaz.
2011 Haziran Seçimleri Sitesi, Seçim Haberleri. Adaylar, Aday Habeleri, Aday Haber Arşivi. Aday Videoları, Aday Fotogalerileri, Adayların Özgeçmişleri, ...
secim2011.iha.com.tr/Detay.aspx?nid=106
Kaynak...
................................
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'a uçacağı uçağın motoruna kuş girdi.bunda dolayı nizip ilçesine ziyaret etti. ...
www.niziphalkinsesi.com/news_detail.php?id=1147
Kaynak...
CHP Nizip İlçe teşkilatını biraz daha aktif olmaya davet ediyorum, ilçeyi AKP ye teslim etmişler, yapılan hiçbir çalışma yok, ne oldu Nizip solcularına, biraz çalışma yapmak lazım, gördüğüm kadarıyla sindirilmişler, esnaf korkudan sesini çıkaramıyor, sanayici kaynağı kesilir diye sesini çıkaramıyor, siyasetçi dinleniyorum korkusuyla sesini çıkaramıyor, memuru sürülürüm korkusuyla sesini çıkaramıyor, bence Nizip'in gerçek görüşü hiç bir zaman baskılar yüzünden sandığa yansımıyor, bu son şansınız, cesaretle sandıklara gidip gerçek oyunu ver.
Çok komiksin ya:)