-
Beni Taniyan Varmi?
ben on senedir sehir disindayim arkadaslari ve doslari çok özledim.merak ediyorum unutuldukmu yoksa hala taniyan varmi?Nizipe kucak dolusu sevgive selamlar.murat kisa(sabuncu haci hüseyinin oglu)nizibi çok özledim.................
Edited by - RamazanTarhan on 21 Kas 2005 13:31:21
-
MERHABA MURAT KARDE? GERÇ? TANI?MIYORUZ AMA ... S?TEYE HO? GELD?N... HAYROLA KARDE? ON YILDIR NE YAPIYORSUN DI?ARIDA... ?STANBULMU YOKSA ALMANYAMI...
-
seni tan?yorum sabuncu kör hössün k?san?n ye?enisin
istanbul TRABYADA LOKANTAN VAR
SELAMLAR
SUAT SABUNCU
-
''seni tan?yorum sabuncu kör hössün k?san?n ye?enisin''
harika bir cümle...hala gülüyorum..çok ho?uma gitti.
Yöresel dilimizi aras?ra yaz? bile olsahat?rlamak güzel bir duygu..
.
-
"quote" ayferulu demişki:
''''seni tan?yorum sabuncu kör hössün k?san?n ye?enisin''''
harika bir cümle...hala gülüyorum..çok ho?uma gitti.
Yöresel dilimizi aras?ra yaz? bile olsahat?rlamak güzel bir duygu..
valla harika bende k?r?ld?m gülmekten
.
-
CANIM ARKADA?IM HÖSSÜN N?Z?P LEHÇES?NDE HÜSEY?N ANLAMINA GEL?YOR.O KADAR ÇOK GÜLÜPTE KIRILMANA GEREK YOK HER HALDE ?SEN?N AKRABALARINDA ADI HÖSSÜN OLAN YOKMU?HER HALDE O AKRABANA HER HÖSSÜN DEND???NDE GÜLMEDEN KIRILIYORSUNDUR?
GÖKHAN DOKUYUCUYA CEVAP. HEP GÜLLLL AMA KIRILMA. RAMAZAN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN.
-
SUAT AB? BEN SABUNCU KÖR HÖSSÜNÜN EN KÜÇÜK O?LUYUM O TARABYADAK? B?Z?MTEYZEM?Z O?LU ONUN ADIDA MURAT HERHALDE ORDAN KARI?TIRDIN SELAMLAR VE SEVG?LER.RAMAZAN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN.MURAT KISA
-
Murat karde? san?r?m arkada?lar? yanl?? anlad?n. Onlarda güzel lehçemizin güzelli?ine dikkat çekmek istemi?ler ve yazd?klar?yla bunun ho?larına gitti?ini belirtmi?ler. Yoksa lakaplar? gülünç bulmak haddimize de?il. E?er yinede öyle oldu?unu dü?ünüyorsan, o mesajlar? silmek boynumuza borçtur. Sayg?lar?mla
-
BEN N?Z?B?M?N HÖSSÜNÜNÜ DE ,SÜLLÜMÜNÜ DE,HAY?R?N?DE ,BA?TEN?Z?N?DE,AMADANINIDA,BALCANINIDA,KAHKES?N?DE ,M??M???N?DE,P?RP?R?M?N? DE,ADM?N KARDE? SEN?DE ,GÖKHAN KARDE??DE,N?Z?PL? OLAN HERKES? ÇOK SEV?YORUM ALINMADIM OLURMU ÖYLE?EY .SELAMLAR SEVG?LER N?CE RAMAZAN BAYRAMLARINA.MURAT KISA..
-
MURAT KARDE? B?ZDE SEN? SEV?YORUZ...
-özel mesaj konusundagöstermi? oldu?un hassasiyete de ayr?catesekkürler...
-
murat bey as?l sen bizi taniyonmu ben seniiyi tanimde demi? senin boyan ?a??rd? tekrar söyleyim istedim ALLAH Rahmet eylesin gecenlerde abiniz vefat etmi?ti ALLAH kalanlara sab?r versin AM?N ibram27
-
ibrahim karde? ben sizi tan?yamad?m çünkü soy isminiz yok birde senin boyan ?a??rd?y? anlayamad?m?açıklarsan sevinirim.tabiki sizinle tan??mak isterim anlad???m kadar?yla beni tan?yorsunuz tan?t?n kendinizi bizde sizi tan?yal?m mutlu oluruz.selamlar.
-
ibrahim karde? ben sizi tan?yamad?m çünkü soy isminiz yok birde senin boyan ?a??rd?y? anlayamad?m?açıklarsan sevinirim.tabiki sizinle tan??mak isterim anlad???m kadar?yla beni tan?yorsunuz tan?t?n kendinizi bizde sizi tan?yal?m mutlu oluruz.selamlar.
-
MURAT
MERHABA
ÖZEL NOTUNU ALDIM GEÇERKEN U?RAYACAM
Y???T LAKABIYLA ANILIR LAKABIYLA YA?AR LAKABIYLA
ÖLÜR ALLAHA ?ÜKÜR HÖSSÜN AMM? N?Z?P?N EN ESL? SABUNCULARINDAN
KEND?NE YAKI?IR ?EK?LDE GÜZEL YA?ADI RAHMETL? OLDU
S?ZLER?DE EN ?Y? ?EK?LDE BÜYÜTTTÜ OKUTTU
DOBRA DOBUR MERT B?R MAHALLEL?M?Z AYRICA DUVAR A?IRI KOM?UMUZDU
KARDE?LER?NDE SINIF ARKADA?IMIZ AB?LER BÜYÜKLERLE KÜÇÜKLER KÜÇÜKLERLE ARKADA?TI
SEVG?LER?MLE
SUAT SABUNCU.
-
suat abi mesaj?na cok sevindim.her zaman beklerim ba??m?n üstünde yerin var.ayr?ca babam için söylediklerin için çok tesekür ederim o senin güzelli?in.sevgiler murat k?sa.
-
murat abi super b? forum acm?ss?n sen? tan?mamak mumkunmu tab?k? tan?yoruz. Allaha emanet ol kend?ne ?y? bak bye byeeee VOLKAN YILDIRIM.....
-
TANIMA ?LE ?LG?L? B?R FIKRA
Mahkemede tan?kl?k etmesi için kürsüye ya?l? bir teyzeyi ça??r?rlar.. Kad?n
yerine oturur ve daval?n?n avukat? kad?na yakla??r...
-"Bayan Jones! Beni tan?yor musunuz?"
Ya?l? teyze cevap verir:
-"Ah evet Bay Williams sizi çocuklu?unuzdan beri tan?yorum..siz taa o zamanlar bile aileniz için tam bir ba?
belas?yd?n?z. Sürekli yalan söylüyorsunuz,karinizi komsunuzla aldat?yorsunuz, en yakinim dedi?iniz insanların arkas?ndan konu?uyorsunuz, 2 dolar fazla kazanmak için herkesi satars?n?z..." Daval?n?n avukat? ba?ta olmak üzere bütün salon ?ok olur.. Adam ne yapaca??n? bilemez bir halde kad?na tekrar sorar:
-"Peki Bayan Williams, ya kar?? taraf?n avukat?n? tan?yor musunuz?"
Kad?n yine cevaplar:
-"Elbette tan?yorum..Çocuklu?unda ona dad?l?k yapm??t?m. Tembel, ödlek ve alkolik adam?n tekidir.. Etraf?nda bir tek dostu yoktur ve herkes onun hala geceleri alt?na kaç?rd???n? söyluyor.." Yine herkes ?oktad?r. Bütün salonu bir u?ultu kaplar. Hakim kürsüye tak tak tak vurup herkesi susturur ve her iki
taraf?n avukat?n? da kürsüye ça??r?r..Ve ikisine de e?ilmelerini söyleyerek
kulaklarına sunu f?s?ldar...
-"E?er bu kad?na beni tan?y?p tan?mad???n? sorarsan?z ikinizi de yakar?m.
-
murat başın sağolsun bende tlf 'un olmadığı için arayamadım abine gerçekten çok üzüldüm aynı acıyı yaşamış eski bi dost hemde çok eski..!?? www.turkceforum.net