![]()
Albümden çıkan başka bir resim, yılı belli değil, resimdekinin kim olduğuda belli değil.
Yazdırılabilir Görünüm
müslüm bey bu resim cırnaz habeşin yani habes şenerin horoz şıhlının kardeşinin 1951 model opel marka ben bu takside mavinlik yaptım karaboga
resmin çekildigi mevki bisikletci çalgın salih dükkanının önü şıhlar harman yeri eski hali
Üstelik plakası da belli değil:D
arabanın üzerindeki horuz şıhlının kardeşi cırnaz habeş (habeş şenel)
Resim çok hoş...:)
müslümbey arabanın pilakası nizip olabir yanız nizip plaka gaziantebe geçtigi için sökulmüşolabir
Hacı abi arkadaki yapı neresi.
sanırım gözlerinizde bir bozukluk var.mesajları iyice okursanız resimdeki yapının neresi olduğunu öğrenirsiniz laf olsun torba dolsun diye mesaj yazmayınız
müslüm bey şunuda biliyormusun akçekent körüsünü dedem yaptırdı bir yaptırdıgı şey daha var nizip çarşı camii minarasinide babanın dedesiyaptırmış allah rahmet eylesin yardım sever bir insanmış karaboga selamlar
Müslüm bey bu mesaja neden cevap vermedi işinemi gelmedi acaba köprüyü benim dedem yaptırdı deyip duruyordu.Kaç günden beri takip ediyorum hala karabogaya cevap vermedi dikkatimi çekti umarım birşeyler söyler merakla bekliyorum kendisi mesaj yazma konusunda gördügüm kadarıyla birinci nedense bu konuda sessiz kaldı.SAYGILAR
Ha dedem,ha deden,sonuçta dedelerimiz...
Allah onlardan razı olsun,biz bir şey yapabiliyormuyuz ona bakalım.