Dostlar askerlik görevimi yapmak üzere bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum. Acemiliğimi Hava Kuvvetleri Er Eğitim Tugay Komutanlığı - Kütahya'da yapacağım. Cuma günü 15.30'da Nizip'ten, 16.30'da Gaziantep'ten yolcuyum. Selamlar...
Yazdırılabilir Görünüm
Dostlar askerlik görevimi yapmak üzere bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum. Acemiliğimi Hava Kuvvetleri Er Eğitim Tugay Komutanlığı - Kütahya'da yapacağım. Cuma günü 15.30'da Nizip'ten, 16.30'da Gaziantep'ten yolcuyum. Selamlar...
Güle güle asker:) Akşam davul var değilmi?
Kütahya iyidir, hava kuvvetleri daha iyidir. Lüks bir askerlik yapacaksın merak etme. Koladan hamburgere ne istersen bulabilirsin orada.
mevsim kış kütahya soğuk ve karlı olur, alırsın eline küreği, kar temizlersin ancak bu mevsimde :D
lahmacun ayranı çok ararsın, taş gibi ekmek birde karaşimşek, gerçi senin için farketmez yemek olsunda karaşimşek olsun :D
Sana şimdiden hayırlı teskereler. Askerlik yapacağın yere gittim ben daha önce, fena bir yer değil.Bakarsın ustabirliğinede Bandırmaya düşersin bari Bursaya 100 km, arada lahmacun ayran getiririz.
lahmacun fırından çıkana kadar bunun askerliği biter inş :)
Hayırlı Tezkereler.
Teşekkürler. Lahmacunu özlicem sanırım. İbo, artık kara şimşek yasaklanmış diyorlar... :))
demek bu sene çig köfteleri sensiz yiyecegiz ha öylemii
güle güle git allah yardımcınız olsunn
şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.belli mi olur dağıtım da ANKARA ya düşersin.bekleriz...
Teşekkür ederim.
şafak karanlık, bitmez senin askerlik :D
Fatih hayırlısı ile gidip gelirsin inşallah
Yalnız kara haydardan uzak dur.
Selamlar
Fatih Abi şu metal elementine bişey söyle... :)
İbo yavrum akşam oldu sen bir koşu evin yolunu tut
Akşam yemegin geç kaldı
Bak daha çocugun altı temizlenip karnı doyurulacak
Hadi kılıbıkların şahı hadi evine güzelim
Selamlar
Allah kavuştursun. Ballısın en iyi yere düşmüşsün.
subutay şimden sana hayırlı tezkereler.senin için uzun bir zaman dilimi sen gelince aaaaa ne zaman geldin fatih dün seni uğurlamıştık askere sözleri seni çıldırtacaktır. şimdiden aaa fatih ne zaman geldin diyeyim bari sana
Teşekkürler Müslüm Abi, Servet Hocam. Gittiğimiz gibi gelmek nasip olur inşallah. Bu akşam ki muhabbette beni yalnız bırakmayan dostlara sonsuz teşekkür ederim.
Gece güzel geçti.Çiğ köftede idare ederdi:).Ramazan Tarhan ve Subutay fotoları atarsa iyi olur.
Ramazan yaşıyormu sağmı?
fatih demek zaman geldi güle güle git yolun acık olsun.
hayırlı teskereler allah kolay gecirsin..
bir alaman cikolatası yemeden gidiyorsun..
fotoğrafları yarın atarım...subutaya hayırlı teskereler...halay çakilirken yere sofra serildi...subutay dedi aha çiğköfte halayının tam zamanı...vala yorgun olmasam dağıtırtdım o halayı ama Kilis'ten yeni gelmiştim...neyse...özleyeceğiz subutayı...
Güle güle git
gelmen çok kolay
150 gün
Hemen biter.
Okul bitti bak hemde bir sene olmuş.
Birde beni düşün.
dile kolay
ben tam
243 gün yapmıştım.
:)
güle güle git gel hayirli teskrereler
dile kolay 550 gün yaptim askerlik
ben söylemeyim kaç gün askerlik yaptığımı o zaman:p
Koca Tugayın Maliye şube yazıcısıydım.
Çok zor işim vardı.
Tugayın bütün satınalma ve ödemerlini yazıp çiziyordum.
Bir elimde tüfek diğer elimde klavye fare
bilgisayarın başında
kalorifer peteğinin dibinde
sıcak kış gününde yaptım askerliği
O SiMDi OT YOLUYOR!!! :D