Dostlar askerlik görevimi yapmak üzere bir süreliðine aranýzdan ayrýlýyorum. Acemiliðimi Hava Kuvvetleri Er Eðitim Tugay Komutanlýðý - Kütahya'da yapacaðým. Cuma günü 15.30'da Nizip'ten, 16.30'da Gaziantep'ten yolcuyum. Selamlar...
Yazdýrýlabilir Görünüm
Dostlar askerlik görevimi yapmak üzere bir süreliðine aranýzdan ayrýlýyorum. Acemiliðimi Hava Kuvvetleri Er Eðitim Tugay Komutanlýðý - Kütahya'da yapacaðým. Cuma günü 15.30'da Nizip'ten, 16.30'da Gaziantep'ten yolcuyum. Selamlar...
Güle güle asker:) Akþam davul var deðilmi?
Kütahya iyidir, hava kuvvetleri daha iyidir. Lüks bir askerlik yapacaksýn merak etme. Koladan hamburgere ne istersen bulabilirsin orada.
mevsim kýþ kütahya soðuk ve karlý olur, alýrsýn eline küreði, kar temizlersin ancak bu mevsimde :D
lahmacun ayraný çok ararsýn, taþ gibi ekmek birde karaþimþek, gerçi senin için farketmez yemek olsunda karaþimþek olsun :D
Sana þimdiden hayýrlý teskereler. Askerlik yapacaðýn yere gittim ben daha önce, fena bir yer deðil.Bakarsýn ustabirliðinede Bandýrmaya düþersin bari Bursaya 100 km, arada lahmacun ayran getiririz.
lahmacun fýrýndan çýkana kadar bunun askerliði biter inþ :)
Hayýrlý Tezkereler.
Teþekkürler. Lahmacunu özlicem sanýrým. Ýbo, artýk kara þimþek yasaklanmýþ diyorlar... :))
demek bu sene çig köfteleri sensiz yiyecegiz ha öylemii
güle güle git allah yardýmcýnýz olsunn
þimdiden hayýrlý teskereler diliyorum.belli mi olur daðýtým da ANKARA ya düþersin.bekleriz...
Teþekkür ederim.
þafak karanlýk, bitmez senin askerlik :D
Fatih hayýrlýsý ile gidip gelirsin inþallah
Yalnýz kara haydardan uzak dur.
Selamlar
Fatih Abi þu metal elementine biþey söyle... :)
Ýbo yavrum akþam oldu sen bir koþu evin yolunu tut
Akþam yemegin geç kaldý
Bak daha çocugun altý temizlenip karný doyurulacak
Hadi kýlýbýklarýn þahý hadi evine güzelim
Selamlar
Allah kavuþtursun. Ballýsýn en iyi yere düþmüþsün.
subutay þimden sana hayýrlý tezkereler.senin için uzun bir zaman dilimi sen gelince aaaaa ne zaman geldin fatih dün seni uðurlamýþtýk askere sözleri seni çýldýrtacaktýr. þimdiden aaa fatih ne zaman geldin diyeyim bari sana
Teþekkürler Müslüm Abi, Servet Hocam. Gittiðimiz gibi gelmek nasip olur inþallah. Bu akþam ki muhabbette beni yalnýz býrakmayan dostlara sonsuz teþekkür ederim.
Gece güzel geçti.Çið köftede idare ederdi:).Ramazan Tarhan ve Subutay fotolarý atarsa iyi olur.
Ramazan yaþýyormu saðmý?
fatih demek zaman geldi güle güle git yolun acýk olsun.
hayýrlý teskereler allah kolay gecirsin..
bir alaman cikolatasý yemeden gidiyorsun..
fotoðraflarý yarýn atarým...subutaya hayýrlý teskereler...halay çakilirken yere sofra serildi...subutay dedi aha çiðköfte halayýnýn tam zamaný...vala yorgun olmasam daðýtýrtdým o halayý ama Kilis'ten yeni gelmiþtim...neyse...özleyeceðiz subutayý...
Güle güle git
gelmen çok kolay
150 gün
Hemen biter.
Okul bitti bak hemde bir sene olmuþ.
Birde beni düþün.
dile kolay
ben tam
243 gün yapmýþtým.
:)
güle güle git gel hayirli teskrereler
dile kolay 550 gün yaptim askerlik
ben söylemeyim kaç gün askerlik yaptýðýmý o zaman:p
Koca Tugayýn Maliye þube yazýcýsýydým.
Çok zor iþim vardý.
Tugayýn bütün satýnalma ve ödemerlini yazýp çiziyordum.
Bir elimde tüfek diðer elimde klavye fare
bilgisayarýn baþýnda
kalorifer peteðinin dibinde
sýcak kýþ gününde yaptým askerliði
O SiMDi OT YOLUYOR!!! :D