Nizip'te doğalgaz kullanımı neden ağır ilerliyor? Vakit ayırırlarsa nizip.com üyelerinden görüşlerini bekliyorum.
Yazdırılabilir Görünüm
Nizip'te doğalgaz kullanımı neden ağır ilerliyor? Vakit ayırırlarsa nizip.com üyelerinden görüşlerini bekliyorum.
Doğalgaz bizim ülkemizden çıkmadığı için dışarıdan teymin ediyoruz.Bu yüzden fiyatı 5-10 ka daha ı pahalı.Doğalgazın muslugu biraz açanın faturası 300 tl den başlıyor.Sadece mutfakta kullanıldıgı zaman avantajlı diyorlar ne kadar doğrudur bilmemem ama bizim ülkemizin malı olmadıgı icin kullanmamız cok zor.Boşverin doğalgazı gelmesede olur :)
bence doğalgaz olayı iyi bir fırsat ben ankara da oturuyorum ve doğalgaz kullanıyorum oturupta enine boyuna hesaplansa tüptür şofben kullanımıdır falan filan daha hesaplıya geleceği kanısındayım lakin ilk takılım tuzlu oluyor ondan çekiniliyor sanırsam nizip te.
nizip teki doğal taşıma suyla geliyor..boru hatttı bağlantısı yok ana şebeke ile..tankerler le depolara gelıyor..ordan evlere pompalanıyor..o yüzden firma da zarar edıyor..:)
Taşıma suyla değirmen dönermi.
yöneticilerden konuyu "Doğalgaz Boru Kaynakçılığı Kursu" başlığı ile birleştirmelerini rica ediyorum.
Nizipte şu an abonelik çok ucuz, GAZDAŞ sözleşme gereği taşıma dahi olsa Doğalgaz temin etmek zorunda. Zaten firma bu sebeplerden dolayı işi ağırdan alıyor.
ben dayiogluna söyledim sayin sakpek...pazartesi gelicek
Bence insanlar eski alışkanlıklarından zor vaz geçiyorlar, Nizip'te kömür kullanımı için yıllar geçmişti herkes evinde budamadan çıkan dalları yada çeltik yakarlardı, doğalgaza dönüş biraz zaman alacak.
Tabiki alışkanlıkları bırakmak çok zor , doğal işini nzip de cazip hale getirilerse niziplilerde tercih etmekde sıkıntı yaşamayacaklardır.
Dağıtım firmasının öncelikli hedefi kaloriferli apartmanlar. Soba yakan evlerin bulunduğu mahalleler için henüz bir planlama yok.
İlk programın kursiyer başvuruları 21.12.2009 tarihine kadar alınacak
Haydi gençler bence kaçırılmayacak bir fırsat.
Dogal gaz boru kaynakcılığı kursuna başvurular için nizip mesleki eğitim merkezine başvuru yapa bilirsiniz.
Çözüldü. İlçenin tamamına doğalgaz hattı döşendi.
Dunyada doqalqazsiz memleket kaldimi?
Nedense en son teknolojiden ve boyle quzel islerden turkiye yararlaniyor.
Guzel ama faturalara dikkat edin tuzlu qelebilir.
Doğalgaz ne durumda, isteyen hemen alabiliyor mu.