sevgili nizipliler ptt caddemiz yıllardır bu halde kaldırmlar yapılmadığı için insanlarımız caddelerde yürümek zorunda kalıyorlar ilgili kişiler neden duyarsız kalıyorlar bu durumu sizin görüşünüze bırakıyorum..?
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
hos bi goruntu degil nizibin en islek caddelerinden birine hic yakismamis...
Böyle başka caddeler varsa resimlerini tek tek atalımda belgelenmiş olsun.
kaldım işgaline son.........
çok net çıkmamaş pekte birşey anlşılmıyor daha net çekebilirseniz
Yolun bir kısmını sanki otopark yapmışlar.
Burası eski fıstık halinin doğu tarafı
eski postaneden akbanka doğru bakarken,
solda görülen birlik ticaret.
Nasıl yok abi ya tarihi eski fıstıkhalı nizipteki esnafın geçimini sağladığı bir mekandı ama ne yazıkkı nizip bld yesi sağolsun öldürdü şimdi beleş otopark oldu bide sebze halıda kaldırılırsa dahada kötü olur nizip bld sine hiç mi hiç yakışmıyor ben iktidar partisi diye nizip e faydalı olur diye oy verdim ama yanlış yaptım heralde 4. 5 senedir orası boş bari bişeyler yapın artık, faydalı işler yapılmadı değil nizip e daha çok hizmetmet yapılması lazım. Çünkü nizip buna değer
bazı arkadaşlarımız esnafı şikayet ediyor kaldrımları işgal ediyor diye birde ptt caddesine yani eski fıstık hali olan yerdeki kaldırıma baksınlarda öyle şikayetçi olsunlar peki bu boş kaldırımda esnafmı var şimdi neden kimse kaldırımda yürmüyorda ana cadde üzerinde yürümek zorunda kalıyor çünkü kaldrımın hali ortada çamurdan sudan geçilmiyorki yürüsünler bu yıllardır bu şekilde kalıyor kime var bu kaldrımın faydası hadi burdada esnafı şikayet edin bakalım varmıki esnaf lütfen duyarlı olalım arkadaşlar kaldrımlarımız ve caddelerimiz şehir planına uygun değil bana göre..?
Plana uygun değil diye işgal edilmesi doğrumu? Biz nizip de yaşadığımız için nizip diye yazıyoruz bu sorun sadece nizip sorunu değilki bu sorun türkiyenin sorunu herkes evin önünü süpürsün istiyotuz hatamı ediyoruz.
burası nizibin en işlek yeri ptt caddesidir eski fıstık halinin önündeki kaldrım neden yapılmamış biz bu tür kaldrımların yapılmasını istiyoruz vatandaşımız caddelerde rahat yürüsün istiyoruz bu gibi yerler tabiki eleştirlecektir kaldrımların daha geniş yapılması doğru olanıdır sadece esnafı eleştirmeyelim arkadaşlar ..?
Eski fıstık hali düzenlenmeden burası düzelmez, sanırım eski fıstık halinin kenarındaki polis lojmanına dokunulamıyor bütün sorunda buradan çıkıyor.
müslüm bey geçicide olsa kaldırımın yapılması lazımdı fıstık halinin yeri bundan beş yıl öncesinde yapılacaktı polis karakolu bahanedir çokmu zor yıkımı iktidar partisi yıkmazsa peki kim yıkıp yapacak burayı malesef olan nizip esnafına oluyor bomboş duran merkezi bir yer değerlendirilmiyorsa çok yazık belediyemize büyük bir kaynak olabilirdi çok güzel iş merkezi ve otopark olabilirdi lütfen yanlışa yanlış diyelim eleştirilecek yerleri eleştirelim her şey güzel bir nizip için olsun.?
Baykal çok haklısın ancak, bu konu buluşmalarda konuşulmuştu, sanırım o karakolun kaldırılmasında bir sorun var, yani devletin bir problemi, ama devletin bunu çözmesi lazım, çok zor bir iş değil.