"postbody"![]()
Yazdırılabilir Görünüm
bu resimler göze hitap ediyor.ama herşeyin orjinali güzel.
ama boyle daha guzel duruyorlar degılmı?
ÇOK GÜZEL OLMUŞ AMA BEN DOĞALLIKTAN YANAYIM.
mutiş olmuş,tebrikler
memet kardeş bunlar gerçekmi??? hakikaten çok ilginç duruyolar
Gerçek olamaz Osman ama şu deniz resmi çok güzel olmus yaw...:)
Hoş olmazdı bence
GÖRÜNÜŞ OLARAK GÜZEL AMA HER ŞEYİN DOĞAL OLANI DEĞERLİ BENCE.
Renkler falan civil civil, hos duruyorlar. Biz herseyi bildigimiz gibi tanidigimiz icin bize biraz degisik geliyor.
ewet zuhal haklı
yunus çok hoş olmuş yaa...denizde bi o kadar ürpertici...
bence renkler böyle iyi aman böyle kalsın.
aslında değişiklik iyi olurdu...mesela tohumlara inorganik boya enjekte edilip renkler değiştirilse hoş olmazmıydı...
ilginç bır yaklasım tohumlara inorganik boya enjekte etme
Mehmetciğim çok güzel resimler sunmuşsun teşekkürler... soruna gelince; renkler değişirse pek iyi olmaz bence hem göz aşinalığımız var hemde senin resimdeki deniz e giremeyiz:)
hem canım benim burdan msn ede güzel resimler çıkıyor çok sağol:)
abı nasıl benım rengındekı denıze gıremezsın onu anlamadım
tamam fatıh abı yanlıs anlamısım ozur dılerım
estağfurullah canım benim... senin gibi renli simalar bu siteye lazım:)
çoooooooookkkkk süpersiniz hacı bey tebrik ederim sahi nerden buluyon böyle MANYAK şeyleri...
sıtede dolasan hacı bey kım yaw :(
BENDE BİLİMYORUM..???
sahmaran cvb versene kımmıs bu hacı bey
renklerin orjinaline alıştığımız için bunlar bize tuhaf geliyor velev ki bu renkler ilk yaratılışta böyle olsaydı bizim gözümüz onlara alışacaktı bu sefer şimdi ki renkler bize tuhaf gelecekti....
yani önemli olan alışmak...
tabi ki her şeyin orjinali daha güzel... vesselam...
pembe yelelı aslan da burada
HERŞEYE YAKIŞAN RENGİ ALLAH ( C.C) NE GÜZEL AYARLAMIŞ NE 1 TON AÇIK NE 1 TON KOYU ONUN YARATTIKLARI NE GÜZEL YARATILANI SEVERİM YARATANDAN ÖTÜRÜ RENGARENK Bİ İNSAN TOPLULUĞU NE ÇİRKİN OLUR FISTIK YEŞİLİ, ÇİNGENE PEMBESİ , MOR ,EFLATUN İNSAN SİMALARI NE ÇİRKİN OLURDU ...
haklsın esento ama bızde bıraz eglenmek ıcın bunları yapıyoruz
Kardeş diğerlerini bilmem ama sebzeler zaten renkini değiştiriyor yani sebzeden yakınen ilgilendiğim için biliyorum şu an bunların hepsi mümkün hatta şekilleri bile değişebiliyor istediğiniz şekile getirebilyorsunuz
herşeyin orjinali güzel....
Selam arkadaşlar bende yeni geldim aranıza
mesela siyah beyaz yazarsa olurmu olmaz galatasarayın sarı kırmızı rengi degişirse bir anlamı kalmaz herşey tadında ve dalında güzeldir
Kardeş neden renkler değişiyor aceba
eline sağlık bide bunların tatdını değiştirsek acaba nasıl olurr:DDD