sayın Osman Sarı nın 08-11-2009 tarihinde güngören nizipliler derneginde verecegi sabah kahvaltısına siz nizip.com üyelerinide bekliyoruz
MUŞLU HACİ
Yazdırılabilir Görünüm
sayın Osman Sarı nın 08-11-2009 tarihinde güngören nizipliler derneginde verecegi sabah kahvaltısına siz nizip.com üyelerinide bekliyoruz
MUŞLU HACİ
Anadolu yakasından gelmek isteyenleri götürebilirim.
Avrupa yaksaındankiler için
Adres
Güngören Köyiçi
Nizipliler derneği.
bu sefer geleceğim... :)
Balcanın yapılacağı günün ertesi pazar günü olsaydı ikiside aradan çıkardı.Şaşırdık kaldık.
Benim nöbetlerin gündüz olacağı tuttu ya....Allah kahretmesin..:(
Sevgili Hacı usta, geçen ay yapılan kahvaltı yemeğinde nohut iyi pişmemişti, lütfen hazırlayanı uyarın:) Biliyorsun biz kahvaltıların ailecek müdavimiyiz:))
doğru vala...mahmut abiyi hastenelik ettiniz :)
mahmut pazar günü akşam döneriz sıkma canını.selamlar
Abi gidiş geliş hiç sorun değil de her gidiş geliş ayrı bir masraf oluyor.Şimdi biz buradan cuma günü çıktık var say,Cuma akşamı tarhandan çiy köfte.Cumartesi de Müslüm abiden balcan kebabı. Pazar günü de dernek kahvaltısı olsa 10 numara olmazmı.Yani demem o ki aldığın abdest ürküttüğün kurbağaya deymeli, öyle değilmi.(Ulan tam devlet memuru olmuşuz ha hele bak. Bir taşla üç kuş he he he.):p
BENDE ORADA OLACAGIM.
DERNEGİMİZİN ETKİNLİKLERİNDEN SMS YOLU İLE BİLGİLENDİRİLMEK İSTEYENLER DERNEGİMİZZE CEP TEL NOLARINI KAYIT ETTİRSİNLER TÜM ETKİMLİKLER SMS YOLU İLE BİLDİRİLMEKTEDİR. İRTİBAT İÇİN DERNEK TEL:0 212 435 43 43 DEN MÜSLÜM ABİYLE İLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLER
MENÜDE NOHUT DÜRÜMÜ ÇİYER KAVURMA VE AYRAN VARDIR
![]()
![]()
![]()
Nohut dürümünün yanındaki şarjor bak dikkatli konuş.
çakmağa benziy tama
abi biz de yalova'dayız ama ayın 8 inde çalışacağım için gelemeyeceğim maalesef giden arkadaşlara afiyet olsun
Agam yorum bir kerrede istanbulda bulunan niziplilerin nizipte gece yapması zormu yav balık getirirsiniz kumpir getirirsiniz şo bagırsaktan yapılandan yetirmeyin valla size kalır kimse yemez(kokoreç) ne bilim istanbulun meşhur yiyeceklerınden getirin bizde size nohut dürümü yidirek olsun bitsin bu iş:)şimdi biri demelli 30 şubatta nizip daveti bana ait:)
Katılımın yüksek olduğu güzel bir kahvaltıydı...Nohutlar iyi pişmiş kavurmalar fena değildi..Çay ve ayran servisinde kusur yoktu..Katmer ve kahke servisi de başka türlü kahvaltıya takılanlara alternatif oldu..Dostlar ile muhabbet etme fırsatı bulduk...organize eden ve kahvaltıyı sunanlara teşekkür ediyorum.
Müslüm Ammi benden korktu ondan gelmedi.
Ben Müslüm Ammi korkusundan gelemedi diye gülerken.
Ancak ben balcan kebabına geleceğim.
gelemedim ama bakalım evde yapmayı deneyeceğim...resimleri eklerim...canımız çekti valla...
osman abi çok gülme nederler SON GÜLEN İYİ GÜLERMİŞ