Gaziantep'te marketten hırsızlık yaptığını öne sürdükleri 9 yaşındaki çocuğa işkence yaptığı öne sürülen mağaza müdürü ve depo sorumlusu hakkında 18'er yıl hapis istemiyle dava açıldı.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Gaziantep'te marketten hırsızlık yaptığını öne sürdükleri 9 yaşındaki çocuğa işkence yaptığı öne sürülen mağaza müdürü ve depo sorumlusu hakkında 18'er yıl hapis istemiyle dava açıldı.
Devami...
Az bile vermişler.
yav dur daha ceza verilmemis sadece istenmis istenmis :)))hemen az bile deme :)))))
Ya sakallı bu habere inan o kadar içerledim ki, bu çocuğun üstünde çıkan şeyleri meğer anası veresiye olarak bakkaldan almış, sırf çocuğu istedi diye, gelde sinirlenme.
bende okudum gecen hafta bu haberi.iste abii fakirin cocugu herzaman ucuz olur.bir fabrika sahibinin cocuguna yapabilirlermiydi bunu ,ya da baska lüx bir semtte yapabilirlermiydi bunu cocuga?hatta zengin cocugu calsa.pis pis marketci siritarak gülerek babasina anasina anlatir ,,,bide basini oksar...cocuktur yapar der yanii...niye cünkü yalak alik yapmali...gel biz senle kominist olalim ne dersin abii ?ama ALLAHA inanan kominist ha
Zaten bi sen beni anlıyorsun.
fikra degil abi-bence müslüm abi ALLAH a inanan bir kominist...bence müslüm abinin düsüncesinde bir parti yeryüzünde kurulmadi daha..kurulsada cok iyi olur bence ....umarim kendi kurar da islerinin yogunlugundan dolayi biraz da olsa forumdan uzaklasir:)))))
Bütün komistler böyle der.
Hakanım
Çünkü yanlış olan bir şeyin uygulanması da imkansızdır.
yani ALLAH a inanan komünist cümlesine fikrami diye soruyor felsefe abim:)))üstte de ayni anda yazmisiz müslüm ammiiiiiiii
Merhamet kavramı olmayınca bütün sistemler yanlıştır.
Bugün en çok devlet adamı olarak beğenmediğim kişi Ahmedinejattır.
Çünkü kurallara göre değil kafasına göre devleti idare ediyor.
Devletler uygulanabilir kurallarla uygulanınca devlettir.
merhameti insanlar kendi cikarina kullaninca.merhameti ortadan kaldirmak lazimdir bence de...nasil savasda merhamet yoksa bu da gönüllerin savasidir..ahmedi necat bence dünyada en akilli liderdir....ayrica iranin devlet kurali da seriattir...daha dogrusu seriata en yakin olandir ,kendi kafasina gibi uygulandigina bakma sen ...medyanin öyle yansittiginada bakma ,kominizmi iyi incele icinde seriati göreceksinn...ben öyle gördüm yani en azindan tabii bi kac cümleyle koskaca büyük ideolojiyi bitirmisler o ayri.örnegin ateizm inancsizlik gibi.eger kominizmin icinde inanc olayi olsa herkes kominist olur
Sakallı çok haklısın bu konuda gerçekten Kominizm aslında İslama çok benzer, hatta tıpa tıp aynıdır, allaha inanmama meselesi aslında kominizm de yok, daha doğrusu serbesttir, bu sosyalizm de daha çok belirgindir, bunun sebebi aslında din konusunun suistimale çok açık olmasıdır, kominist liderler bu yüzden din konusunun işlenmesini istememişlerdir, din sadece allahla kul arasındadır, eğer kominizm dine karşı olsaydı, bu gün Rusya'da hiç kilise olmazdı, ataistler her görüşte olduğu gibi kominizminde en uç noktasıdır. Yoksa kominizmde hiç kimse aç ve açıkta olamaz ve herkesin eğitimi vardır, o yüzden Romanya,Bulgaristan gibi ülkeler bizi hemen geçti, en kötüsü meslek okulu mezunu.
merak ettim arkadaşlar kominizm inançsızlık ateistlik anlamınamı geliyorda inançlı kominist kelimesini kullandınız
bütününe bakinca öyle bir anlam cikiyor.kominizmde inanc olayi yoktur.sovyetler birliginde örnegin kiliseler kapatilmisti ,bulgarlar kominist iken camilerimiz kapatilmisti kiliseleri kapatilmisti. ve inancli kominizm derken.bizim halkimiz kominist olayina direk ateist diye baktigi icin biraz yumusatip kullandik kominizmi
Kilise ve camiler kapatılmamıştır sakallı bu bilgi yanlış sadece fazla olanlar ibadete kapatılmıştır ancak yıkılmamışlardır.
O zaman su soruya yanit verir misin lutfen? "Madem guzel egitim dolayisiyla Bulgarlar, Romanlar bizi gecti, peki neden Turki devletler ve Baltik devletleri gecemedi?"
Cocuklara iskencenin bedeli yasal olarak odetilmeli elbette de gecen 'otobus duragini kirmislar' diye de salyalarla 'linc girisiminde' bulunanlara ne demeli?
Sosyalizm ve kominizm farkı bu.