Fiyatı:
..... ytl
Telefon:
o5068206474
merhaba,nizip devlet hastanesine yeni atandım.Kiralık ev arıyorum.hastane cıvarı olması tercihim..Nizip e ilk defa gelıcem bu konuda bılgısı olan varsa çok menmun olurum..
Yazdırılabilir Görünüm
merhaba,nizip devlet hastanesine yeni atandım.Kiralık ev arıyorum.hastane cıvarı olması tercihim..Nizip e ilk defa gelıcem bu konuda bılgısı olan varsa çok menmun olurum..
semra kardes.hayirli olsun öncelikle tayininiz. isinizde size basarilar dilerim.ama telefon numaranizi kaldirirsaniz ve baska bi sekilde size ulasma yolunu yazarsaniz (e mail gibi) daha iyi oluir düsüncesindeyim saygilar
bencede :)
Haydaaaa niye kaldırsın telefonunu yahu, bu konuları artık tartışmayalım, bayanlarıda aranıza kabul etmek zorundasınız, tereddütlerinizi anlıyorum ama bu konular artık gerilerde kalmalı, önümüze bakmalıyız.
Değerli kardeşim Nizip'imize hoş geldiniz size gereken saygı ve sevgi gösterilecektir bundan emin olunuz ve en kısa zamanda size bir ev de bulunacaktır.
tesekkur ederım ama ben tartısma ortamı açmadım....Ev sordum:)))))telefonun da bır onemı yok..rahatsız edecekler denesin bakalım...pişman olmasınlar da sonra:)))
Hastahaneye 500 mt mesafede 3, kat sobalı ev var size telefonlarını verıyorum saat 17,00 den sonra arayın mehmet şimsek lerın evının karsısında amcasının evı o sekılde soyleyın mehmet şimsek e lutfen gorevınızde basarılar dılerım 03425182530 mehmet beye telefonunu puan tour uçak bılet satış burosu nizip şb. Den aldıgınızı soyleyın lutfen
Bence bu telefon numarasını semra hanımın cebine mesaj olarak atsanız daha etkili olur, çünkü Semra hanım henüz siteye bakmamış.
Müslüm akpek kardeş ben bu telefonu yazdım ama sonradan keşke yazmasaydım dedım çünkü ev sobalı dr hnm işten gelecek bırde sobamı yaksın belkı şimdiye dek soba da kullanmamıştır ama düşünürse tutmayı kesin siteye bakar ve arar dıye düşünüyorum
Bu arada semra hnm. Bu sabah 07,00 de siteye girmiş:)
semra hanım fatih sultan mahallesinde daire asansörlü kaloriferli ve parkeli.sanırım kirası 375 tl civarı. ve hastaneye yakın.isterseniz ev sahibi ile temesa geçebilrisniz.
Nasıl baglantı kuracagınıda belırtsenız:)
Semra abla. lise caddesinde bahceli evlerde buyuk annem lerin evi var temiz bir ev yeni bola oldu ve bahceli isterseniz .. irtibata gecin benim ile elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim her daim. Mail adresim ( tel-aviv-city@hotmail.de ) saygilar.
Dediğin gibi abiii sadece HAYDAAAAAAAAAAA diyebiliyorum,
Şimdi bu kardeşimiz nasıl bir düşünceyle gelecek nizip'e,
ailesi veya evliyse/nişanlıysa eşi ne düşünecek.
Bırakın fani işleri , nizip'i kötü,yobaz tanıtmayın.
Çoook uzun zamandır girmiyordum siteye bu yazıları okudum çok üzüldüm.
Umarım benzer yazılar çıkmaz.....
selamlar,,
ilker ,
SEMRA HANİM Nizipe Gelmeden Ev kiralanmaz, Gelcen gezicen görcen evi tutucan, Burda milleti mesgul etme,
Valla MüsLüm Bey Nizibin Misafir perverligene Birsey dedigimiz yok , bos Dairenizde varmis, Kira falanda isteme demisiniz Buraya Kadar Cok guzel ,Alkislancak Bi olay, Ama sunuda Unutmayalimki nizipde Evsizde , Ev kirasini odeyemeyende Cok, Fakir fukarada coktur Oyle Bi eviniz varsa,Bu evi en basda Nizipli Hemserilerinize acmaniz Gerekir,Yani nizipden bi fukara gelse deseki müzlüm bey sizin ev bos ben bi ev bulana kadar geceyim dese ,git kardesim baska derdin yokmu dersiniz:))) yani illaki buraya ilanmi vermek gerekiyo niziplilerin yardimini almak icin:)
Abi bu arada Resimdeki sensen Cok Karizma cikmissin:)) yabanci bi sanatci vardi ona benzemissiniz
Dışardan gelene Nizipli evini açar, benim hemşerilerim misafirperverdir, dediğim gibi dışardan gelipte ev bulamayan benim evimi geçici olarak kullanabilir, ama Nizip'in yerlisine bir şey diyemeyeceğim, onlara devlet sahip çıkar bundan kuşkum yok, zaten ben Nizip'te sokakta yatan kimseyide görmedim.
Resimdeki benim, ama öyle karizma falan yok, kafada saç kalmayınca kalanlarıda ben kestim, onun için öyle görünüyor.
nizipe tayin edildim acil kiralık ev arıyorum