1-Mustafa Kemal Atatürk
2-Nazım Hikmet
3-Yaşar Kemal
4-Yılmaz Güney
5-Ahmet Kaya
6-Cem Karaca
7-Mimar Sinan
8-Aziz Nesin
9-AşıkMahsuni Şerif
Yazdırılabilir Görünüm
1-Mustafa Kemal Atatürk
2-Nazım Hikmet
3-Yaşar Kemal
4-Yılmaz Güney
5-Ahmet Kaya
6-Cem Karaca
7-Mimar Sinan
8-Aziz Nesin
9-AşıkMahsuni Şerif
H.z Muhammet s.a.s
Nazım Hikmet
Yilmaz Güney
Ahmet Kaya
yoksa derdimiz niye söylesin ferdi abimiz..
saol müslüm abii begendigine sevindimm:)
Aslında herkeste bir Atatürk aşkı var ama nedense söylemeye çekiniyorlar, eskiden herkes göğsünü gere gere Atatürk'ten bahsederdi şimdi bakıyorumda millet korkar oldu.
Hepsi.Selamlar
bence mozaik sen ben o şu bu bizler sizler yani herkes isimler değil insanlarımızdır. çünkü mozaiğiğin her bir taşını bizler oluşturuyoruz...
sevgili hemşerilerim işte buda mozaigimizin bir parçası tüm bölücülere sanırım güzel bir örnek
Ekim 2009 Salı 18:43 Magazin
RUM ASILLI FEDON'DAN TÜRK AÇILIMI!..
![]()
Sağ kolundaki Atatürk imzası dövmesini gören vatandaşların tebrik ettiği Fedon, kendisine, "Popülizm yapıyorsun" diyenler de olduğunu belirterek , "Onları kınıyorum" dedi.
Haber-Kamera; Ali BALLI
Fedon’un koluna yaptırdığı Atatürk imzası dövmesi ilgi çekiyor. Sağ kolundaki Atatürk imzası dövmesini gören vatandaşların tebrik ettiği Fedon, kendisine, "Popülizm yapıyorsun" diyenler de olduğunu belirterek , "Onları kınıyorum" dedi.
Dövmeyi 30 Ağustos Zafer Bayramı’ndan bir gün önce yaptırdığını söyleyen Fedon, ’’Ata’ma hediye olarak imzasını bedenime kazıdım. Çok da mutluyum. Ölünceye kadar da benimle beraber olacak. Zaten yüreğimde idi" diye konuştu.
18 yıldır ay yıldızlı küpe taktığını da hatırlatan, annesi Rum, babası Ermeni olan şarkıcı Fedon "Ben bir Çanakkale şehidinin torunuyum. Bu ülke için kanını dökmüş bir gayri müslimin torunuyum. Dövmeyi görüp de tebrik edenlerin yan? sıra, ’Popülizm yapıyorsun’ diyenler de oluyor. Onları kınıyorum ben. Ben bunu, çok sevdiğim için, yaptıklarını bildiğim için bedenime ismini kazıttım ve çok mutluyum" şeklinde konuştu.
Atatürk’e sevgisini "Aşıkınım" adlı şarkı ile ifade etmeye çalışan Fedon, "Bazıları diyor ki ’Atatürk’ü tanır mıydın?’ Sen Fatih Sultan Mehmet’i tanıyor musun? Yaptıklarını okumak, yaptıklarını hissetmek ve benim bugün bu ülkede yaşamama sebep olan kişi. Daha ne diyeyim" ifadelerini kullandı
...............................
Tepki çekmemek için Atatürk'ten başlanmış:) Sonra canelsgorta asıl kimliğine dönüp:) Vatanperver!!! Nazım'ı yazmış,sonra kürt damarı tutmuş diyecem kürtlükde yok:) Bölücü kürtler Yaşar Kemal,Yılmaz Güney,Ahmet Kaya'yı yazmış.Cem Karaca ve Mimar Sinan'ın bunlaın arasında ne işi var?Ben bir bağlantı kuramadım.Noktayıda Aziz Nesinden koymuş!Anlayan anladı:)
Olmasaydi derdi,Söylemezdi ferdi
Mehmet'cim bu benim ilk 8 deki mozaiğim, sende 8 lik mozaiğini açıklayabilirsin:)
Atatürk ten başlayacam elbette, cumhuriyiyetimizin kurucusu,(R.T.Erdoğan bile mozağini açıklarken Atatürk diyemedi) ünlem işaretli vatanperver Nazım Hikmet i değerlendirmene kızdım mesala, nazım ı benim açıklamama gerek yokki, Y.Kemal-y.güney-a.kaya için bölücü diyosan asıl bölücüler hükümeti yönetiyor bilmeni isterim. türküye 1968 kuşakları iyi bilir vazgeçilmez bir sanatçı bana göre cem karaca, mimar sinan ı da sen değerlendir:)))
seni mozaiğin ne? sana yardımcı olayım. 1.alpaslan türkeş diyerek sıralayabilirsin...:))
yarın gelimde sanayide çayını içeyim senin,:)))
Mozaiksiz bir çay iyi olur beklerim abi:) 9 tane örnek vermişsin mozaiğe.Bunların çoğu mikser misali karıştırıcı kişiler.O mozaği parçalamak isteyen kişiler.Mozaik karışık taşların birleşmesiyle oluşan bir madde.Mozaik parçalanırsa tekrar eski halini veremezsin.
Gereksiz bir konu olduğunu üşünüyorum ....
1-ATA TÜRK
2-Hüseyin Nihal ATSIZ
Memet hemen ödevine çalışmış :D
kendiminkini merak etti,m doğrusu
Benim oyle bir askim YOK, bilakis nefretim var!
Ayrica Ahmet Kaya denen zindik bolucunun teki, resmen PKK bayragi altinda 'anira anira' bagiriyordu soysuzlugunu! Ustelik bu terorist sirf aykiri olacagim diye gercekte KURT olmadigi! halde kendini KURT ilan eden 'sapigin' teki! KURT olduguna dair TEK KANIT YOK!!!!!! Velev ki kurt olsun, PKK gibi teror orgutune destek veren TERORISTTEN baskasi degildir.