Sitemizin Değerli üyelerinden Polen 2734 nikli Mahmut abi 14 eylül Pazartesi günü İstanbulda mide kanaması geçirmiştir 4 gün hastanede yattıktan da sonra taburcu edilmiştir.
Yazdırılabilir Görünüm
Sitemizin Değerli üyelerinden Polen 2734 nikli Mahmut abi 14 eylül Pazartesi günü İstanbulda mide kanaması geçirmiştir 4 gün hastanede yattıktan da sonra taburcu edilmiştir.
Arefe günü haberim oldu. Daha önce duymuş olsaydım mutlaka ziyaretine giderdim,tekrar geçmiş olsun Allah c.c acil şifalar versin.
geçmiş olsun allah acil şifalr versin
Abi çok geçmiş olsun, dualarımız seninle. Telefon açmak isterim ama konuşmakta sıkıntı yaşıyor olabilirsin düşüncesiyle rahatsız etmek istemiyorum.
Rabbim şifa versin İnş.
Ben bayramda görüştüm.Mahmut amca şuan iyi.
Hiç haberim olmadı hemen arıyorum.
Büyük geçmiş olsun....Rabbim şifasını versin inşaAllah...
Geçmiş olsun Mahmut abi , Acil şifalar .
Görüştüm şu an durumu iyi hatta işe gitmiş, ama midesinin durumu kötüymüş, tedaviye başlamış, inşallah düzelecek.
Gördüğünüz gibi İstanbul'da yaşamanın bedeli bunlar, sinir, stres insanların önce midesini vuruyor.
Geçmiş olsun allah şifa versin
Allah Şifa versin.
Mahmut Abiye Rabbim hayırlı şifalar versin.
Değerli dostlar, gösterdiğiniz hassasiyete minnettarım. Pazar günü başlayan mide kanamasından Pazartesi akşamı emin olunca özel bir hastaneye gidip yattım ve yapılan endoskopi ile midede kanama ve komple ülser tesbiti neticesi; bir ünite kan ve sürekli serum verildi.Perşembe günü akşama doğru kan seviyesi 33'e yükselince şükürler olsun taburcu oldum. Ne var ki, 2 ay sıkı bir diet uygulanacak ve 2 ay sonra yeniden endoskopi yapılacak. Rabbim hepimizi daha kötü hastalıklardan korusun.
Sağlık elbette herşeyden değerli ama hastalıklar da hepimiz için. İyi dilekleriniz için herkese teşekkürler...
Abi geçmiş olsun..İnan haberim olsaydı koşar gelirdim. Yine bir sıkıntı olursa -ki inşeallah bir problem çıkmaz- mutlaka haberimiz olsun.
mahmut abi geçmiş olsun acil şifalar diliyorum .
abi geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
Mahmut abi geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.Sıkı degil çok sıkı bir tedavi perhiz yapmanız lazım.Selamlar
abi geçmiş olsun.... allahtan acil şifalar dilerim...
Gecmis Olsun..... Allah Acil sifalar versin abi.....
Allah acil şifalar versin.
Mahmut bey agabeyim, gecmısler olsun. Eger mumkun olursa ziyaret etmek isterım. Yarindan sonra Bursa,ya geciyorum, Fatih abimizi de ziyaret niyetindeyim. Kismet artik....
cok gecmis olsun..ALLAH acil sifa versin..RABBIM bidaha göstermesin...
Yusuf kardeşimi beklerim çokda memnun olurum.
Mahmut abim tedavi sonrası perhizle birlikte tekrar 3 kür antibiyorikle birlikte mide tedavisi öngörüyor dahiliye uzmanı arkadaşlar.
Ancak siz yinede gastroentroloji bölümüne gözüküp uzun bir tedaviyi ve perhizi ihmal etmeyiniz.
Zeynel kardeşimede geçmiş dileklerimi iletirim.Selamlar
Desene Müslüm amminin balcan kebabını yiyemeyecek.
Bizim ölümüz ölmez, ben her halükarda kısmet olursa inşaallah gelirimde şimdi Mahmut abi yemesse benim boğazımdan geçmez, ben onun için şey ettim.
Ohhh ne güzel vekil kabul edilmiyor. Kıvıracaz ya.
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
gecmis olsun
allah acil sifalar versin
Gecmis Olsun. Allah Acil sifalar versin MAHMUT ABİ abi.....