Adminimiz Mehmet Akif AKPEK'in amcası , benimde dayım Müslüm AKPEK vefat etti, dün Nizip'te toprağa verildi, allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Yazdırılabilir Görünüm
Adminimiz Mehmet Akif AKPEK'in amcası , benimde dayım Müslüm AKPEK vefat etti, dün Nizip'te toprağa verildi, allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Allah Rahmet eylesin...
Başınız sağolsun...
Allah rahmet eylesin.Akpek ailesinin başı sağolsun.
basiniz saolsun müslüm abi ve admin abi..
ALLAH rahmet eylesin ..mekani cennet topragi bol olsun.
Rabbim geride kalanlara sabir versin.
akpek ailesinin basi soalsun..
ADMIN Bey basininz sag olsun allah rah met eylesin bu mubarek günlerde allahin
Rahmetine kavusan merhumum aylesine allah sabirlar versin canabi allah mekanini cennet eder insallah
basiniz sagolsun cenabi allah kalanlara uzun ömür ve sabir versin......
allah rahmet eylesin akpek ailesinin başı saoğsun
müslüm amcanın mekanı cennet olsun çok değerli bir büyüğümüz dü ,acılı ailesine allahtan sabır versin.
başınız sağolsun. Allah yakınlarına sabır versin
Dostlar hepiniz çok sağolun, Müslüm dayımızın bizim yanımızda çok farklı bir yeri vardı, İstanbulda yaşadığı dönemlerde çok kader birliği yaptık.
Allah Rahmet eylesin. Akpek Ailesinin başı sağolsun.
inna lillah ve inna ileyhi raciun..
Allah CC rahmet eylesin , mekanı cennet olsun..
dün kabir ziyaretine gidince akrabalarınızla karşılaştım defin işlemleri için gelmişlerdi,ismini öğrenince Allah gecinden versin önce siz sandım Müslüm Abi..sonra Antepte ikamet ettiğini öğrenince akrabanız olduğunu anladım...
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olur inşallah çok degerli bir abimizdi.Bu yaz nizipe gittigimde görüşmüştük.Allah gani gani rahmet etsin ayrıca müslüm ve mehmet bey başınız sag olsun allah soguklugunu versin tüm akpek ailesinin başı sag olsun.
Allah Rahmet eylesin. Başınız sağolsun
allah rahmet eylesin... mekanı cennet olur inşallah... geride kalan yakınlarına allah sabır versin...
Başınız sağolsun... Merhumu Rabbim merhameti ile yargılasın...
Basiniz sagolsun abi.........
Başınız sağolsun. Abim.
Allah rahmet etsin.
kalanlara sabırlar versin.
Allah rahmet etsin. Başınız sag olsun abi.
ALLAH rahmet etsin..Akpek ailesinin Başı Sag Olsun....
Allah rahmet etsin... Ruhuna El-Fatiha
Mehmet kardeşimizin, Müslüm abimizin ve tüm yakınlarının başı sağolsun.
Başınız sağolsun abi.. Rabbim acınza sabır ihsan etsin...
Hepinizden allah razı olsun, hepiniz çok sağolun, birer fatiha okumanız bile yeter.
Dostlar Allah razı olsun. Amcam oğlunun acısı henüz yeni iken üstüne baba yarısı bildiğimiz amcamızın vefatı bizi derinden yaraladı. Bayramda elini öpüp duasını alırız derken, ruhuna fatihalar indireceğimiz kimin aklına gelebilirdi.
Uzun süredir sigaranın kıskacında idi bu nedenle akciğerleri iflas etmiş, her an oksijen takviyesi alıyordu. Bu sigara illetinden kurtulup sıhhate kavuşmasını hepimiz arzu etmemize rağmen, mümkün olmadı !
Ruhu şad olsun, mekanı Cennet olsun.
Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin
Allah rahmet eylesin...
Akşam Admini rüyamda gördüm sohbet ediyorduk bir ara laf rahmetli babasına geldi babasının sağ olduğunu söyledi şaşırdım.Ben babanın rahmetli olduğunu biliyordum dedim, hayır dedi bir kaza geçirdi ama yaşıyor dedi, sonra küçük bir yılan elini soktu hatırladığım kadarıyla sağ elinin işaret parmağını soktu yılan. sonra ben çeşmeye gittim sanki benim elimmişim gibi parmağı sıvazlayarak zehri elimden çıkarmaya çalıştım. Sonra kendimi Nizip'te gördüm ve okan parkından aşağıya doğru inerken haşa huzurdan bir kaç tane köpek gördüm ve beni ısırmasınlar diye yolun karşısına geçtim,sonra uyandım baktım ki rüyaymış sanki gerçek gibiydi. Serviste işe gelirken rüyayı düşündüm, dedim gidince Akifi bir arayayım. Siteye girdim özelden bir mesaj gelmiş sanırım rahmetli olan Mustafa abinin oğlu Ahmet bana Bursada olduğunu ve tanışmaktan memnun olacağını belirten bir mesaj atmış bende memnun olurum gel dedim sonra baktım ki kardeşimin amcasının ölüm haberi var sitede. Çok kısa aralıklarla hem amcaoğlunun, hem baba yarısı bir amcanın vefatı gerçekten çok zor bir durum Allah ölene rahmet kalanalara sabır ihsan etsin.Kardeşim başın sağolsun.
Merhuma rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
allah rahmet eylesin. başınız sağolsun
Allah Müslüm abinin mekanını cennet etsin. Çok değerli biriydi. Tüm Akpek ailesinin başı sağolsun...
Allah razı olsun, bayram üstü olması bizi daha derinden yaraladı. Babam rahmetliden sonra sarıldığım iki büyüyümden biriydi.
26/09/09 C.tesi Günü yatsı namazından sonra Akevlerde mevlut okutulacak.
G.antep'de yaptık enfes bir proğram oldu. İnşaallah yine o güzellikde olur ve hepimiz istifade ederiz.
Gelmek isteyen arkadaşları bekleriz.
inşalllah orada oluruz bir aksilik olmazsa
Allah rahmet etsin.Akpek ailesine sabır ve başsaglığı diliyorum.
allah rahmet eylesin
mekani cennet olsun ins
allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah geride kalan yakınlarına allah sabır versin...
ALLAH rahmet eylesin. yakınlarına ALLAH sabır versin