arkadaşlar benim için çok önemli olan öss sınavım var bu nedenle sizlerden uzun bir süre ayrı kalacagım arada bir uğramayya çalışacagım hepiniz hakınızı helal edin
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar benim için çok önemli olan öss sınavım var bu nedenle sizlerden uzun bir süre ayrı kalacagım arada bir uğramayya çalışacagım hepiniz hakınızı helal edin
Sen dersine iyi çalış inş Üniversiteyi kazandıktan sonra bol bol yazma fırsatın olur..
Sana zihin açıklığı ve başarılar diliyorum
başarılar dilerim.. mustafa
inşallah başarılı olursun...
Mustafa allah gönlüne göre versin eğitim çok önemli biliyorsun, Türkiyenin şartlarına göre mutlaka yüksek okul eğitimi almanız şart, inşallah istediğin yere girersin.
çok çalışmalısın çokkkkkkkkkkk
nerdeeeee o günlerrrr
allam sana dua ediyom: bi kelik lafına alındın ya TAMAM KEKLİKTE BENİM HAYVANDA HEP BENİM .OOOF OFFF kimse anlamıyo beni.üzülme sen ben her şeyim aynı zamanda hiç bi şeyim.canın sağolsun madem ders çalışıyon ne diye üzeyim seni mavi şahin abi.
Mustafa aman derisne çalış kardeşim, site mite boş şeyler, gelir geçer. Seni daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bu konuya kim ne yazmış diye her gün açıp açıpda bakma yine
hepinizden allah razı olsun
Hakkına hayırlısı ne ise o olsun Mustafa...
Aman getde kurtulak zaten bende giremem gidince beni gören cennetlik olacak:))
Mustafa kardeşim Rabbim hakkına hayırlı olanı versin. bol bol çalış, iş illa ki bi bölüm olsun okumak değil, nitelikli bir bölüm okumak ona göre çalış kardeşim. Allah zihin açıklığı versin..
Güle güle git.. Üniversiteyi oku da benim gibi işsiz kal emi!...:)
hepinizden tek tek allah razı ollsun
:) :) :) :) :)
ÖSS'de başarılı olmuş biri olarak birkaç tavsiyede bulunayım. Sınavda başarılı olmanın en garanti yolu bol bol soru çözmektir. Ayrıca tek bir yayın evine bağlı kalmamanı, farklı türlerde soru görmek için diğer yayınlara da göz atmalısın. Biz farklı dersanelere giden arkadaşlarla güzel bir fikir geliştirmiştik. Herkes soru kitaplarına karalama yapmıyor ve biten kitabı havuza atıyorduk. Böylelikle kitaba para vermeden elimizde birçok farklı kaynak oluyordu. Bir de ÖSS öğrencilerinin çok sık yaptığı hata 1 hafta kala ders çalışmayı bırakmalarıdır. Ben bunu yanlış buluyorum. Beynin bir takım şeyleri unutması için 1 hafta yeterli bir süredir. Ben sınav akşamı bile biyoloji özetlerimi tekrar etmiştim.
ÖSS'ye çalışacağım diye de kendini dünyadan soyutlama bence, TV de izle nete de gir. Ama hepsine vakit ayır. Sevdiğin bir maçı izleyemeyen bir öğrenci derse yoğunlaşamaz.
Allah muvaffak eder inşallah.
ÖSS'de başarılı olmuş biri olarak birkaç tavsiyede bulunayım. Sınavda başarılı olmanın en garanti yolu bol bol soru çözmektir. Ayrıca tek bir yayın evine bağlı kalmamanı, farklı türlerde soru görmek için diğer yayınlara da göz atmalısın. Biz farklı dersanelere giden arkadaşlarla güzel bir fikir geliştirmiştik. Herkes soru kitaplarına karalama yapmıyor ve biten kitabı havuza atıyorduk. Böylelikle kitaba para vermeden elimizde birçok farklı kaynak oluyordu. Bir de ÖSS öğrencilerinin çok sık yaptığı hata 1 hafta kala ders çalışmayı bırakmalarıdır. Ben bunu yanlış buluyorum. Beynin bir takım şeyleri unutması için 1 hafta yeterli bir süredir. Ben sınav akşamı bile biyoloji özetlerimi tekrar etmiştim.
ÖSS'ye çalışacağım diye de kendini dünyadan soyutlama bence, TV de izle nete de gir. Ama hepsine vakit ayır. Sevdiğin bir maçı izleyemeyen bir öğrenci derse yoğunlaşamaz.
basarilar dilerim mustafa kardes...
hakkında hangisi hayırlı olacaksa allahımız sana nasip eylesin başarılar
Evlat! ben 40 yaşımdan sonra öss'ye girdim de açıktan ünv. okuyorum, Cem Yılmaz'ın da dediği gibi eğitim şart, Biz varsa hakkımızı helal ettik sende hakkını helal et.
Bizler Türk milleti olarak hiçbir zaman ölçülü davranamıyoruz.Her konuda işin cılğını:) çıkarıyoruz.Futbola merak sararız futbolla yatıp kalkarız,Nizipcom'a merak sararız Nizipcom'la yatıp kalkarız.Sınav zamanı gelir sınavı düşünürüz.Gün 24 saat ölçülü davranmayı ögrenmeliyiz.