Yazdırılabilir Görünüm
bu konunun kilise kelimesine dikkat çekmek istedim.izmirde bulunan buca baptist kilisesine helikopter ile bakıldığında haç şeklinde olma özelliği var.ayrıca bir çok kilise gezdim ama ilk kez gördüğüm şey aile mezarlığının bulunması.resimde olduğu gibi alt katı var merdivenle iniyorsun bölmeler bulunmakta her rafa bi beden...
Eskiden tüm ibadethaneler için geçerliydi bu... Müslümanlar, külliyelerin etrafına bir de dini hizmetlerde ön plana çıkanları, ibret alınabilmesi için mezarlıklar da yaparlardı.
Hrıstiyanlar da azizler ve ruhban sınıfının ileri gelenleri için kilise çevrelerine mezar yerleri açar vaya mezarlığın içine kilise kururlardı.
.......................adamlar yapıyolar abi ya :)
güzel evmiş ama:):)
şimdi ben merak ediyom kiliseden ev lakin yatak odasında yatak vardı ...:)) şimdi karı koca yani anla işte çarpılmasınlar sonra
gerçi çarpılma bizde oluyo onlarda çarmıha germe var dimi
zekeriya beyaz hocaya soruyoz: hocam aha bak kilise aha bunu ev yapmışlar aha da yatak odası ve yatak ne diyon hocam ??? çarpılmasınlar
hoca: yok yavrum ibadet sayılır
ben: hönk!!!
yani hocam şimdi orucu açak mı böyle ibadetle:)))))) diye sorsam ne der ki
uyarı: böyle ibadet midir açılır mı oruç uydurmadır yukardaki yazı :) bazı safımlar buna inanıp orucu açmak isteyebilir şaka lan şaka.ille ben böyle açacam diyosan sen zaten niyeti bozmuşsun :)sen en iyisi bi hacı hocaya sor bana sorarsan hurma ile aç orucu.
Değerli.'Panik Yok' kardeşim.. güzelim konumu Zekariya Beyaz'a nasıl bağladın anlamadım doğrusu?..:)
xxhidayet :))) zekeriyasız olmaz
menese bak :))) fentezi mi?? tamam bu orucu nasıl açıyo belli oldu:))
Günah çıkarma nerede yapılıyor.
valla menes abiden anlaşılan yatak odasında müslüm abi
öldürdünüz beni gülmekten yaaa.... gözlerimden yaş geldi... Allah hepinizin iyiliğini versin..:):):):):)
Ne kadar büyük kolaylık, günahı işle yatak odasında, hemen kalk in aşağı günah çıkart iş bitsin, kiliseye gitmeye gerek yok.
fentezi sevenlere sorak olmazsa:)))
fentezi uğruna din neyim değiştirmesin menes abimiz:))))
görüyon mu sen
Evladım elhamdülillah biz müslümanlardanız, ayrıca fantazi için din değiştirmeye ne gerek var.
yawwww menes abimmmm seviyom seni çok komiksin ya tarhana abimide seviyom böyle nereye yrum yazmışsanız hemen bakiyom:)))
kesin icinde de papaz kaliyordur :))
papaz vardır ibadetten 9 ay 10 gün sonra çocuğu vaftiz mi ne edecek