sizi kınıyorum sofrasında coco cola var ramazan da oruç tutuyorsunuz ve cococola içiyorsunuz yazıkk
Yazdırılabilir Görünüm
sizi kınıyorum sofrasında coco cola var ramazan da oruç tutuyorsunuz ve cococola içiyorsunuz yazıkk
Mustafa marka değilde kola'nın zararlarını yazsan daha iyi olur.Zaten bunu bilmeyen de artık yoktur.Onun yerine %100 meywa suyu daha iyi olur amaaa afiyet olsun...
murat kardeşim coco colanın açılımını görrdünmü
Onu bilmeyen yok.
İçmem içene de bişey demeye hakkım yok sadece sağlığa olan zararı hakkında bilgi vermeye çalışırım.Ben meywa suyunu tavsiye ederim...
konuyu ayırmışlar konuyu anlamayanlar için söylüyorummm bu konu şu istanbul iftarı iile birdi.
ama bazılarınınişine gelmeyince heemn ayırmışlar
http://www.nizip.com/showthread.php?t=24939
linktekii fotoğraf herşeyi anlatmakta
Başlık'ı değiştirrebilir miyiz?Kola...
valla bende slayt gösterisinde bu coca colanın içeriğini okudum
acılar içi bir durum ortaya çıktı
Zatlama Sıcaktı kimse içmedi :)
,içip içmemeniz önemli değilasıl sorun sofranızda olması onun geliri ile filistinde kardeşlerimize kurşun sıkılıyor
Kardeş sen hala orda mısın?.. :)
Neredeyse bize alkolik muamelesi yapacaksın??!!..:)
Zaten normalde, değil Coca Cola hiç bir gazlı içeceğin tarfında değilim...
Üstelik benim anlamadığım; Coca Cola ile Cola Turka arasında ne tür bir fark var?.. Doğru, birisi yahudi sermayesi; öbrünün ne sermayasi olduğu belirsiz?..
Sen hiç ülk... fabrikasında çalışan bir işçiyle konuştun mu?..
İnaçların nasıl sümürdüğü, kullanıldığını, alet edildiğini....
Bu konulara ileride değineceğim, biraz sabır edersen gerekli açıklamaları tarafınıza beyan edeceğim inşeallah..:)
İçmedik kaldı.
[sıze=3][/sıze]
bende eskiden çok içerdim ama 2-3 senedir ne kola ne sarı ne gazoz hiç içmiyorum sizede tavsiye ederim
yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı
mis gibi yerli meyvelerden yapılan meyve suları durduğu yerde nedir içinde ne olduğu belli deil içecekler
Kola masada diye oradaki sevgi saygı ve aşkı görmemen beni şaşırttı, bırak kolayı molayı oradaki insanların yüzlerindeki mutluluğa bak.
Güzel kardeşim gerçeği sorarsan ben ağzıma bile sürmedim,ama o muhteşem ortamda birisi elimiz boş gitmeyelim diye incelik yapıp getirdi sanırım, zaten sıcaktı kimsede pek içmedi. Ben kalkıp Bursadan gittim, başka bir arkadaş Eskişehirden geldi, Hidayet Taa İstanbulun diğer ucundan hanım ve çocuğuyla geldi, Admin'le Kasım kardeşlerim kalkp Nizip'ten geldi, sen kalk bunları görme iki şişe kola için milleti kına, bu olurmu bence herkesten özür dilemelisin.:(
Mahmut biz Nizip'e gittiğimizde Şahini yakalayıp zorla kola içirelim.
Bunu yapabilmen yaşına göre büyük bir erdem,bizde sana teşerkür ederiz.Müslüm abinle Nizip'e gelirsek sende bize artık meyan içirirsin.Kahrolsun coca cola yaşasın meyan şerbeti.
Allah meyan dedi. Mahmut ne zaman gidiyoruz.
afiyet olsun.
müslüm abi nizipki daha taze oluyor
Sokaklarda eskiden satarlardı artık yok ne oldu bu biyancılara.