Nizipli Aileler TRT 6 (ŞEŞ)’de Yarıştı
TRT şeş (6) tarafından hazırlanan “Afiyet Olsun” (Noşi Canbe ) adlı proğram izleyenleri tarafından büyük bir beğeni alıyor. Her hafta Pazartesi ve Cuma günleri yayınlanacak olan
“Noşi Canbe” adlı programın ilk bölümü dün akşam saat 18.45’te ekranlara geldi. Bundan iki ay önce Nizip’te yapılan çekimlerde 5 ailenin katıldığı yemek yarışması dün akşam ekranlara gelirken yarışmanın birincisi Nazlı Çakırtaş oldu. Doğu ve Güneydoğu Bölgesine has Kültür, Yemek ve sosyal yaşamlarını yansıtan program izleyenleri tarafından ilgi görüyor. Nizip’li Nazlı Çakırtaş’ın hazırladığı tavuklu firik pilavı jüri üyelerince birinciliğe layık görüldü
Devamı İçin Tıklayınız...
Bildirinin sorumluları: ibrahim, Kasım Böler, Ramazan Tarhan, Orhan Çelik, nizipli_mehmet
Alıntı:
biraz anliyorum mustafam dertli olduklarini,
ama soru soracagina kaygilarini yazsalar daha guzel olur belki yardimci olabiliriz??
Türkiyede her zaman kendilerini muhalefet olmaya hapsetmiş hiç bir zaman iktidarı düşünmeyen ama çamur at izi kalsın siyasetini müthiş bir şekilde uygulayan bir grup her zaman bulunmuştur öyle ki bu şahıslar TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN açmış olduğu bir tv .yi bile hazmedemiyorlar onu bile bölücülük unsuru yapmaya çalışıyorlar SİZ NE YAPARSANIZ YAPIN BU VATAN TÜRKÜYLE KÜRDÜYLE BİR BÜTÜNDÜR BÖ-LÜN-ME-YE-CEK.Yemek yarışmasını kazanan hanımefendiyi yürekten tebrik ediyorum TRT 6ya çok teşekkür ediyorum NİZİBİMİZİ TANITTIĞI İÇİN.