Malum Üç ayların içindeyiz... Sonrası Ramazan.. Doğal olarak bilgisayar kullanmaya devam.. Ama nasıl??..:D:D:):p
![]()
![]()
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Lahmacun yokmu birde tava.
Sanki oruç tutacakta birde lahmacun ile tava soruyor hele bak.
Mahmut sen benim mide hastalığına tutulana kadar orucumu bir gün bile yemediğimi biliyormusun, bana bu konuda haksızlık yapma.
Mahmut abi! sen Müslüm abiyi, Topluma yanlış lanse ediyon...
İnanıyorum ki o, Allah (cc) ve Peygamberi (sav) birçoğumuzdan çok daha sevmekte ve din-i mübinin emerlerine riayet etmektedir...
Yav ne adamsın ben ramazandaki oruçtan bahsetmiyorum, Oruçtan kız oruçtan bahsediyorum.
Bana ne senin orucundan namazından. Zaten öyle olur Nizip.Com toplantıların da maşallah her şeyi yedin, biz senin benim mide sorunum var şu da bana dokunuyor dediğini görmedik,Ramazan geldimi benim midem ağrıyor, hadi bize okuttun ya her şeyi görene nasıl okutacan (haşa).
Ben Müslüm abiyi sevdiğim için takılıyorum Abdulkadir.Söylediklerimin % 90'ı şaka yollu.
Biz böyle yaparak forumu canlı tutuyoruz anladınmı.İnsanlar merak ediyor acaba ne cevap verdi diye.Birde sende bilirsinki İslam dini slogan dini değil icraat dinidir.Ben Allahı ve peygamberi çok seviyorum demek yetmiyor dediklerinide yapmak gerekiyor. ha kim yapar kim yapmaz benim hiiiççç sorunum da, haddim de değil. Ben kendime bakıyorum neyim neredeyim diye.Okey.
Nasıl gaza geldiniz ama.
Ya Vedat fazla karıştırma istersen.
valla oruçta hiç böyle aklıma gelmemişti
heh he
Cumhur abin kim.
Bir demet tiyatroda mükremin çıtırın eniştesinin yanında çalıştığı milletvekilinin adı.